icon

Aký máte názor na sex v 14-tich?

vik1n4
10. mar 2020

Ahojte! Za chvilu mi bude 15. Chcela by som sa opýtať ako by ste reagovali ked Vam priateľ povie ze by ste mohli postúpiť uz aj na niečo vážnejšie. Problem je v tom že mam 14 rokov a priateľ 18. A tym postupom na nieco vážnejšie myslel sex. Snažila som sa mu povedat že som ešte asi není pripravená ale on mi na to povedal že vztah bez sexu neni dobrý vztah. Ako by som mu mala povedať že možno potrebujem trochu viac času ale aj mu vyhovieť. Za odpovede dakujem.

Strana
z2
kvetinka75
11. mar 2020

Myslim ze v tomto veku nie je dobry taky vekovy rozdiel. Ty sa venyj skole a on nech si najde tiez nejaku 18- tku. Chapem ze jeho to laka ale.ty si este prilis mlada na to. Nehovoriac to.dosledkoch. ziadna ochrana nie je 100%. Mnohi mladi sa potom cuduju akomje to.mozne ked zostane baba tehotna. Ze to nechceli. Ale kto ma sex musi ratat aj s tym. Si pripravena aj na taketo nieco? Sex nie je len o vztahu ale aj zodpovednosti a prijat nasledky.

kvetinka75
11. mar 2020

@zutera presne tot mi napadlo. Niektore 14rocne vyzeraju aj na 18.

leuchtturm
11. mar 2020

Sex s maloletou je trestny cin. O svojom tele si rozhodujes sama a nikto nema pravo ta tlacit do niecoho, s cim nesuhlasis.

zutera
11. mar 2020

@kvetinka75 moje Terezka má takové spolužačky že nevíš či nevykat 😂

pavucikvet
11. mar 2020

@vik1n4 "....aj mu vyhoviet?".... a ty si co? matrac pre neho? Ked nevie co so sebou, nech sa porozprava s pravou rukou a ked ho bude boliet, ma este aj ľavú. Ak mu ani to nepomôže, povedz to rodičom a tí použijú na neho svoje ruky... Moj ty boh... máš šťastie, že nie si moja dcéra.

kitycat
11. mar 2020

Mna zaujim aako dlho ste spolu a kde ste sa spoznali 😅

sunny8
11. mar 2020

Stanov si svoje hranice a neupusti z nich ! Ak je ten pravý tak počká kým budeš ty pripravená. Ak nepočká a bude ťa vydierať rozchodom a neviem čím tak potom nie je ten pravý 🙂

pavucikvet
11. mar 2020

@sunny8 ten pravy ani nikdy nebude. V jej 14tich rokoch nemoze byt nikto pravy, ani lavy. Normalny vztah ju caka, ked dospeje a v hlave si uprace, ci chce byt s povestou lahkej zeny, alebo nie.

tinapa
11. mar 2020

@vik1n4 On sa chce posunúť len do tvojich nohavičiek...vieš.., nie ďalej vo vzťahu. Takže: okrem toho, že by spáchal trestný čin- môžeš ho nahlásiť polícii- mu povedz na rovinu, že ešte nie si pripravená na sex a nevyspi sa s ním.. Nič ti neutečie..máš času habadej. Ak ťa nerešpektuje akjo ženu, nemá význam ďalej s ním chodiť. Daj na rady..však preto si aj napísala, nie?

renka30
11. mar 2020

Skus sa opytat mamy ako zareaguje...

nikyball
11. mar 2020

Ak je normálny a naozaj zalubeny počká. Nemusíš spat s prvým chudakom, ktoreho si stretla. Stačí si prečítať príbehy žien tu na MK ako niektoré dopadli. To nechceš A aj to či je ochotný počkať na teba a netlacit ťa do toho je dôkaz že ta ľúbi a či si ťa vazi .Ja som si vždy vyberala s kým budem chodiť,spat a som rada že som si držala úroveň, mám najlepšieho muža akého som si mohla želať. A dobré vzťahy mám aj s bývalými. Na tvojom mieste by som počkala minimálne do tej 15stky a ak sa dá do 17 stky vtedy sa budeš na veci pozerať úplne inak a budeš mať na chlapov úplne iné kritériá.

asia83
11. mar 2020

@nini1010 👍

rinsh
11. mar 2020

@vik1n4 ak sa na to necítiš tak mu to narovinu povedz, lebo ak to budeš len odkladať a nič mu nepovieš tak ťa na tvoje krásne 15-tiny môže opiť a bez tvojho súhlasu si s tebou urobí čo chce. V 18 chlapcom začína prakticky puberta a hormóny s nimi lomcujú tak že by pretiahli všetko čo sa hýbe 😀 a výhovorka že to posúva vzťah je hlúposť ak to nechcete obaja. Proste ak sa mu nebude páčiť tvoja odpoveď tak ho pošli kade ľahšie. Ver mi že o nič neprídeš ak ešte počkáš nejaký ten rôčik. Ak by ťa mal naozaj rád ako ti možno vyspevuje tak ťa do toho nebude tlačiť.
Nie že by som ti tu vypisovala múdre poučky, ale vlastná skúsenosť.

wetsel
11. mar 2020

@nikyball Len tohto sa boja mnohé dievčatá, že keď povie chlapcovi nech počká, tak že ich vymení a pritom to je niekedy to najlepšie, čo sa im môže stať.

mischelin89
11. mar 2020

Ked som mala 15r, zacala som chodit s 23 rocnym muzom. Dohodli sme sa, ze pocka, kym budem pripravena. A cakal do mojej 18tky. Nic mi neuslo. Naopak, lutujem mnohe situacie v mojej uz dospelej mladosti, kde som dala svoje telo bez lasky a ucty - od partnera a ani od seba. Nic ti neujde, netreba predbiehat a v kazdej faze zivota si uzivat to, co je. A ver, ze v 14 nie je na sex cas. Mlada laska ma byt uplne o inom.

modrykoniicek
11. mar 2020

Vlastná skúsenosť.
Ja som po 15 pripravená bola.Vzťah čo to vydržal ale keby som mala dnešný rozum tak by som na chlapov kašlala minimálne do 18stky.
Nič by mi neušlo.
Poviem ti to takto.Tiež som bola mladá a hlúpa ale chlap ktorý na teba tlačí so sexom naozaj nie je ten pravý.
Ja som v 16 vyzerala na 20 aj vnútorne som bola vyspelejšia ale narazila som len na debilov v tom veku.
Nikto ťa nebude brať vážne aj keby si ty chcela vážny vzťah.Čo som ja chcela.Ale debilkovia len kukali na zadky a chceli striedať jednu za druhou.

Fakt radšej počkaj.Na 100% ťa len využije a po čase ho omrzíš.
18 ročný chalan je ešte dieťa a stavím sa, že ťa vymení.

hrhudhehe
15. nov 2021

Sex je potreba každého človeka nečakaj že ty to tu niekto povie len smelo do toho sú baby ktoré došli o panenstvo mladšie jak si ty a vidíš žijú tu ty každý povie že je ešte skoro dobre je kázať vodu a piť víno 🍷 ale vec že dievča ktoré má potrebu mať chlapca je pripravené aj na sex

Strana
z2