icon

Aký máte názor na sex v 14-tich?

vik1n4
10. mar 2020

Ahojte! Za chvilu mi bude 15. Chcela by som sa opýtať ako by ste reagovali ked Vam priateľ povie ze by ste mohli postúpiť uz aj na niečo vážnejšie. Problem je v tom že mam 14 rokov a priateľ 18. A tym postupom na nieco vážnejšie myslel sex. Snažila som sa mu povedat že som ešte asi není pripravená ale on mi na to povedal že vztah bez sexu neni dobrý vztah. Ako by som mu mala povedať že možno potrebujem trochu viac času ale aj mu vyhovieť. Za odpovede dakujem.

Strana
z2
amelia000
10. mar 2020

@vik1n4 uplne idealne posli ho doprdele

montemotherone
10. mar 2020

@vik1n4 priateľovi sa žiada ísť do basy? 😏

vik1n4
autor
10. mar 2020

@montemotherone tak na to vam odpovedat neviem. Ale sam mi povedal ze uz nejaký ten čas sme spolu tak by sme mali skúsiť nieco nové🤷🏼‍♀️

deti95060810
10. mar 2020

@vik1n4 asi nevieš ale deti do 15 r. sú chránené ...sex s týmito deťmi je trestným činom.... po lopate tvojmu priateľovi čo strýkovi hrozí basa.... 😉

23121974
Odpoveď bola odstránená
klarissa25
Odpoveď bola odstránená
vik1n4
autor
10. mar 2020

@klarissa25 mozno vas to prekvapí ale si predstavte ze u nas este korona prazdniny nie su 😉

leeo
Odpoveď bola odstránená
anjelaa
10. mar 2020

No jednoducho mu povedz, že sa na sex necitis. On ma respektovat v tomto v prvom rade teba! A ak nie, poslala by som ho kade ľahšie.

montemotherone
Odpoveď bola odstránená
ssandyy
Odpoveď bola odstránená
tripetta
Odpoveď bola odstránená
taga
10. mar 2020

A ako dlho že ste už spolu, keď už tak strašne sa mate posúvať ďalej v tvojom veku??? Tri roky aspoň?

jana005
10. mar 2020

@vik1n4 ahoj, na tvojom mieste sa s ním nevyspim.
Keby ťa naozaj ľúbil, niečo také ti nepovie, že vzťah bez sexu nie je dobrý vzťah.
Keby ste mali dvadsať, tak nepoviem ani slovo.
Ale nie takto, keď ty máš ešte len 14.
Dobre si rozmysli, čo urobíš, ale garantujem ti, že ak odoláš, nebudeš to ľutovať.
Si ešte veľmi mladá, tak sa nenechaj poblaznit

dopolbokaodrata
Odpoveď bola odstránená
zirafienka
Odpoveď bola odstránená
biba95
10. mar 2020

@vik1n4 ja som s mojim od 15tich. Prvy sex sme mali, ked som mala 17.. on je starsi o 4 roky a vydrzal, nikdy netlacil... ak to tvoj nepochopi, tak ti za to nestoji a pockaj na lepsieho 🙂

ukulela
11. mar 2020

@vik1n4 kym nemas 15, tak mlademu snazivcovi hrozi sa sex s maloletou basa. jemu jeto asi jedno, tebe by nemalo byt.

nini1010
11. mar 2020

To je presne rozdiel medzi 14 rocnym dietatom a dospelou zenou.Ze dospela.zena nema za potreby robit veci ktore v skutocnosti ani nechce aby sa muzovi zavdacila.Ale na to prides az ked budes starsia,to ti teraz darmo vysvetlovat.Posli ho do prdele.

montemotherone
11. mar 2020

@dopolbokaodrata uff, to mi nenapadlo. Veru, ľudia sú všelijakí a dnešné deti majú problém s pochopením čítaneho textu 🤔

janulienka1103
11. mar 2020

@vik1n4 to je určite ešte skoro. Ja som v 15 tiež mala frajera, ktorý mal 18 ale netrvalo to dlho lebo tiež chcel sex ale ja som ešte nechcela. Nakoniec som počkala do svojej 18nástky a nemám nejak pocit, že by mi to ublížilo. Jasné, že sex vo vzťahu je dôležitý, ale prosím toto máš ešte času riešiť. Nerob niečo len preto, lebo on chce.

zutera
11. mar 2020

No kočky,to by jste se divili jako vypadají 14ti leté děvčata 😱,takže pedofil být nemusí
Mam doma skoro 14ti letou a můžu ti upřímně říct že ve 14ti bych to s tím sexem ještě nechala tak.Jak bude tlačit a vydírat tě ,,nějakým rozchodem"protože to chlapy vědí ,tak to nebyl ten pravej 😉.Budeš na to vzpomínal celej život tak aby to stálo za to.Ve věku 16-17 roků to bude jisto lepší,věř mě 😊

jaskolka
11. mar 2020

Povedz mu rovno, že sa na sex a "posúvanie vzťahu" tymto spôsobom necítiš. Ak to nepochopí, a bude naliehat, posli ho do kelu. Si ešte dieťa, rozdiel medzi 14 a 18 je v tomto veku obrovský. Nemáš sa kde plasit, nič posúvať.

tom_i
11. mar 2020

@vik1n4 v prvom rade si stále dieťa a sex vás nikam neposunie, možno on sa bude môcť chváliť pred chalanmi že ťa "dal dole". keby mu na tebe záležalo nepotrebuje posúvať vzťah lebo to všetko zo vzťahu vyplynie. A idem do krajnosti, neviem čo je zachviľu mi bude 15, ale keby si otehotnela v 14ich tak je to trestný čin ...

beronsche
11. mar 2020

@vik1n4 povedz mu, ze pre dobry vztah je potrebny v prvom rade respekt a ak na teba takto uboho tlaci (keci o dobrom vztahu a posuvani sa prvoplanovo, manipulativne vyuziva, aby dostal, co chce.. ), tak ta nema v umysle respektovat.. Hlavne sa mu nenechaj prehovorit.. Je velmi pravdepodobne, ze ak na teba takto tlaci, ani po tom, co sa mu podvolis to dlhe trvanie mat nebude.. Ak by to myslel vazne, tak by pockal a nevydieral ta..

A teraz take povzdychnutie matky - ak by nejaky , vlastne uz dospely mlady muz takto tlacil na moju dceru "pod zakonom", asi by som mala 100 chuti mu nakopat tie jeho plne gule.. Otras..

iveta143
11. mar 2020

najprv miluj studovanie, potom studuj milovanie, asi tak 🙂

3009
11. mar 2020

@vik1n4 však sa ho spýtaj či je pripravený aj na prípadné rodičovstvo, ak sa vám zadarí. Lebo potom tu budeš vypisovať ako to povedať mame že si tehotná a či máš ísť na potrat. Však je jasné, že 18 roč. by chcel sexovať s mladou žabou.

katina02
11. mar 2020

Heh, tak ako dalo sa to čakať, že také dačo bude chcieť, keď má už 18. Ak si na to neni pripravená a on to nevie akceptovať, tak sa na neho vykašli. Na sex máš ešte dosť času

janulka1802
11. mar 2020

Máš ešte more času na sex a priateľ si chce užívať ja by som ho nechala o nič neprídeš

sense
11. mar 2020

Ak ta ma naozaj rad pocka a nebude tlacit...

Strana
z2