Aký máte názor tí, ktorí ste už zaočkovaní AstrouZenecou?
Čaute aký máte názor tí čo ste zaočkovaní na astru zenecu ? Ja som taký bojko, bala som sa o mamku aby nedostala covid...(lieči sa na tlak cez 10r). Robí v školstve v jedalni a idú uz aj oni sa očkovať teraz cez víkend s astru... Ze všetky kolegyne idú, ze sa neboja... Ze lepšie niečo ako nič... Ale ja sa bojím ešte viac, ze jej niečo bude po tom očkovaní ako keby covid mala dostať... Viem, že sú aj také prípady, že po očkovaní dostali covid tak ci tak... A až taky silný, že ležia v nemocnci... No môj strach o ňu je veľký...

žienky, neviete,či to pridávajú aj v noci, či stačí ráno sa posadiť k tomu. lebo už to vyzerá,že korona gov bude v mojich obľúb. stránkach, ani koňa nestíham čítať popritom. :D
Riešila som toto isté. Nakoniec som mamu prihlásila, do piatku mám o bezsenné noci postarané. Nemám dobrý pocit.
@fkata no ja mám aktivované tie push up a aj na mail info o voľlných miestach,ale napr. dnes to vôbec nefunguje, ukazuje mi nejakú chybu alebo zas mi ukázalo,že nemám aktivované posielanie správ a pritom včera som to robila. Možno systém preťažený...Tak len čumím na gov stránku a stále stláčam tlačidlo obnoviť.... ?/
Tak aj mne sa dnes ráno o 6h podarilo konečne zareg. mamu na piatok, poriadny adrenalín. Ale je to fajn,že bude aspoň aká taká istota, že budú v tejto dobe v poriadku. Práve som čítala,že jedna staršia pani je po 2. vakcíne a býva s dcérou a zaťom, no a oni obaja majú covid, sú chorí, slabí a ona je v poriadku, nič jej nie je, tak to očkovanie asi má zmysel.
Moju mamu totálne oblbli. Akurát sa pokúšam rušiť termín očkovania.

@hettinka tak to dufam, ale kto to ma stale sledovat