icon

Aký máte názor tí, ktorí ste už zaočkovaní AstrouZenecou?

5. mar 2021

Čaute aký máte názor tí čo ste zaočkovaní na astru zenecu ? Ja som taký bojko, bala som sa o mamku aby nedostala covid...(lieči sa na tlak cez 10r). Robí v školstve v jedalni a idú uz aj oni sa očkovať teraz cez víkend s astru... Ze všetky kolegyne idú, ze sa neboja... Ze lepšie niečo ako nič... Ale ja sa bojím ešte viac, ze jej niečo bude po tom očkovaní ako keby covid mala dostať... Viem, že sú aj také prípady, že po očkovaní dostali covid tak ci tak... A až taky silný, že ležia v nemocnci... No môj strach o ňu je veľký...

evinqua
6. mar 2021

@hettinka tak to dufam, ale kto to ma stale sledovat

mogaa
6. mar 2021

@evinqua pár ks volných bolo aj pred chvílou

evinqua
6. mar 2021

@mogaa sledujem a bolo len namestovo teraz po 1, 2

mogaa
6. mar 2021

@evinqua a to má ďaleko?

evinqua
6. mar 2021

@mogaa ano, ona byva priamo v za pri nemocnici a pojde peso resp taxi ak to bude inde.namestovo je na orave

mogaa
6. mar 2021

@evinqua ja čakám stále na trnavský kraj...ešte nebol trenčiansky, trnavský a prešovský a predpokaldám že dajú aj bratislavský lebo tam bolo len cca 180miest

teleskop
6. mar 2021
sticker
mogaa
6. mar 2021

@evinqua Žilina je nad 70+ teraz v nezaradených

evinqua
6. mar 2021

@mogaa ano uz som si vsimla.mam

mogaa
6. mar 2021

@evinqua trnavský ešte nič....

evinqua
6. mar 2021

@mogaa zacali tam pridavat asi pfizer skor aj malacky som zahliadla tusim par terminov

mogaa
6. mar 2021

@evinqua hej zbadala som to aj ja, preto čakám či ešte niečo hodia do nezaradených

baumka
6. mar 2021

žienky, neviete,či to pridávajú aj v noci, či stačí ráno sa posadiť k tomu. lebo už to vyzerá,že korona gov bude v mojich obľúb. stránkach, ani koňa nestíham čítať popritom. :D

fkata
6. mar 2021

Riešila som toto isté. Nakoniec som mamu prihlásila, do piatku mám o bezsenné noci postarané. Nemám dobrý pocit.

fkata
6. mar 2021

@evinqua existuje stránka, čo Ti pošle upozornenie.

evinqua
6. mar 2021

@baumka neviem.ja som myslela ze uz vypinam o tej 19 ked sa tam objavili zrazu dalsie terminy

hettinka
6. mar 2021

@fkata ja som bola nervózna z otcovho očkovania, zo svojho a teraz po tretikrat... ale my dvaja sme zvládli v pohode, tak snáď do tretice všetko dobre. Tiež ideme v piatok.

baumka
6. mar 2021

@fkata no ja mám aktivované tie push up a aj na mail info o voľlných miestach,ale napr. dnes to vôbec nefunguje, ukazuje mi nejakú chybu alebo zas mi ukázalo,že nemám aktivované posielanie správ a pritom včera som to robila. Možno systém preťažený...Tak len čumím na gov stránku a stále stláčam tlačidlo obnoviť.... ?/

fkata
6. mar 2021

@baumka to áno, dnes to nejde.

fkata
6. mar 2021

@hettinka my riskneme.

evinqua
6. mar 2021

@fkata to bolo pre mna? Viem tiez mi posiela

evinqua
6. mar 2021

@mogaa tak ako srihla si nieco? Teraz pozeram bola ba kramare, do 5 min prec, teraz rovnako ruzinov

mogaa
6. mar 2021

@evinqua ja chcem Trnavu alebo galantu

mogaa
6. mar 2021

@evinqua a ešte stále nebli

evinqua
6. mar 2021

@mogaa na 70+? Teraz davaju velke mesta tak trnava asi este bude v noci.

mogaa
6. mar 2021

@evinqua hej 70+, no už vydržím....dúfam že do polnoci to bude....ty už máš ok?

mogaa
6. mar 2021

@evinqua práve som ju zaregistrovala chvalabohu sedím pri tom od 14-tej

evinqua
6. mar 2021

@mogaa ano. Tak super ze uspesne

baumka
7. mar 2021

Tak aj mne sa dnes ráno o 6h podarilo konečne zareg. mamu na piatok, poriadny adrenalín. Ale je to fajn,že bude aspoň aká taká istota, že budú v tejto dobe v poriadku. Práve som čítala,že jedna staršia pani je po 2. vakcíne a býva s dcérou a zaťom, no a oni obaja majú covid, sú chorí, slabí a ona je v poriadku, nič jej nie je, tak to očkovanie asi má zmysel.

fkata
7. mar 2021

Moju mamu totálne oblbli. Akurát sa pokúšam rušiť termín očkovania.