Aký máte tep v pokoji?
Ja mam 75. Je to normalne? Mne to pride vela. Dokonca ked sa postavim a prejdem tak aj 100.
Ja keď sedím v pokoji tak okolo 60 ale keď vstanem tiež mam hneď 100, podľa mňa je to ok
Ahoj 🙂 Nemal by byt v pokoji okolo 60? 🤷🏼♀️🙂 a v pokoji možno aj menej? Hodnotím podľa seba pokojovú mám 47.
Okolo 75 mám v pokoji je to normálne
Športovci mávajú oveľa menej vacsinou
@kirjaklambrid máš nízky tlak?
Ideálny tep je 60-90 u nešportovca
@luccija Neviem o tom🙂, trochu som spozornela keďže čítam že je to normálne, tak to som sa mýlila 😄☺️
ja mám teraz momentálne 62
Normálne tep je 60 -100.... netuším aké tepy by ste chceli mať....
@kirjaklambrid 47 je strasne malo odporucam navstivit lekara
@kirjaklambrid Tak toto je podľa mňa dosť málo, ak nie si profi športovec :/
@irusa Pýtam sa iba preto, lebo doktorka ma vystrašila, že to určite nie je normálne mať 100 keď stojím alebo chodím
@kirjaklambrid Aj ja mám pokojovu 47 a keď vstanem tak vyššie počas dňa aj 80
50-56. 75 mam ked chodim.
Bezne mam 80 a viac tep. Holter a vysetrenie srdca mam ok.
Tak netuším, čo to za lekárku.. samozrejme akonáhle urobíš pohyb tep sa dvihne..športovaním sa tep znižuje
Ja mam okolo 90 a viac v pokoji.
Okolo 85 v pokoji
80-90 😁
55
Smiem sa opýtať, dala ti aj zen holter?… zaujíma ma, ako dlho to musí mat človek na sebe? Ďakujem 🙂
Keď chodíš je úplne normálne mať 100.Moja mama mala v pokoji skoro 100 aj mala vyšetrenia a je to aj vegetatívnym systémom ona je akčná žena stale niečo robí neposedi.Povedali jej, že aktívny človek nepokojný máva vyšší tep je to logické
@kirjaklambrid holter máš 24 hodinový ja som mala po Covide búšenie srdca a mala som ho všetko v poriadku
Ja mám okolo 60 ale beriem lieky na tachykardiu.. predtym som mala 100-110 vklude, čo už bol problém.. 75 je OK
@luccija tak isto mam po kovide busenie srdca a holter tiez ok..inak nevylucuje sa to trosku? ja som tiez velmi akcna ale praveze pohyb spomaluje tep nie?

mám to rovnako.