Aký odtieň porcelánovych zubov si mám dať?
Ahojte prosím Vás aký odtieň porcelanovych zubov ste si dávali robiť? Ja som taká na vážkach nechcem svietiace biele zuby ale chcem ich mať biele celý život mám žltú sklovinu a tuším po prirodzených bielych zuboch
Ja som si dávala podľa spodných ale známej robili aj vrch a spodok a ona chcela vyslovene také aby ich bolo v tme vidno 😂 dôvod neviem 😂😂😂
Ahoj, ja mám BL3. Sú belšie ale nie neprirodzene "mentos" biele 🙂
Áno prirovnával mi ku spodným ale ja spodné biele nemám čiže si ich pôjdem dať vybieliť preto sa pýtam aké si dávajú aby boli prirodzene podľa jedného zuba je to ťažko posúdiť
@nuna2112 ahoj no mne najprv vybielili všetky moje aj spodné a potom sa ladil vrch
@monicka987 no vidíš že teda keď si ich mala už zbrusene a tak si si ich dala vybieliť?
@nuna2112 nie nie ešte pred zbrusenim, tak mi to odporučili že najprv vybieliť
@monicka987 aha no to som mohla aj ja tak urobiť 😥 a prosím ťa aký odtieň si si dala nakoniec
@hasslerka keď ja už naozaj neviem lebo naozaj podľa toho jedného zubu ťažko posúdiť...kamoška má B2 a má ich pekné biele zubárka jej hovorila že B1 sú už biele jak umývadlo ...a keď som sa radila na nete s jednou známou čo je zubná sestrička tak tá že ona by šla do A1 lebo tie pri kŕčoch idú tak prirodzene do žltá že nesvietia tak 😏
@nuna2112 vies že ani neviem 😁 ja nemám úplne biele ale chcela som čo najviac prirodzene
@monicka987 máš ich naozaj pekné a nevieš prosím ťa odtieň?
@nuna2112 skusim napisat zubárovi a dám vediet 🙂
@monicka987 vdaka
@nuna2112 mne urobili na prvý krát neprimerane veľké zuby. Potom zas moc male bočné. Na tretí pokus super. Ja som bielila tiež len spodné aby mi to aspoň trochu sadlo pokiaľ nebudem mat urobené aj spodné. Po troch sedeniach ale bielenie nebolo vôbec ok. Moja farba jednoducho nepustila 😁
@nuna2112 pracujem tiez u zubara a mam toho napozeraneho az az. Ackove zuby vyberame skor starsim rocnikom, zlaty stred je ta B1 - to je odtien najsvetlejsi zo vzorkovnika prirodzenych farieb zubov a potom mas zvlast vzorkovnik bleachovy, kde su dalsie 4 este svetlejsie farby. Niekto chce zuby ozaj ze prirodzene, aby to nebolo poznat, vtedy je ta A1/A2 na mieste, vacsina si vyberie tu B1 a vela je aj takych, co vyslovene tuzi po ziarivo bielych zuboch, ktore su poznat z kilometra. Kazdy si musi povedat, po com mu srdce pisti. Ked si nie si ista, daj si spravit ako medzikrok dlhodobe provizorium, to je z plastu, je lacnejsie a budes mat cca predstavu, ako to cele vypali, ked budes mat vsetky zuby danej farby a nie len prilozeny jeden zub zo vzorkovnika k svojim terajsim.
@hasslerka áno dnes som to už riešila aj s technickou nedalo mi to keďže môj zubár mi nevedel až tak poradiť a videl že sama váham tak sme sa dohodli na tú B1 s tým že ak to bude veľmi svietit namňa vie mi ich trošku stmavit ☺️ a ďakujem krásne za radu ste ma uistili ešte viac v tomto aj keď viem že každému sa niečo iné hodí ☺️

@nuna2112 mne to zubárka ladila podľa spodných zubov.🙂 ( mám druhé, či tretie najbelšie 😀 )