Aký odtieň porcelánovych zubov si mám dať?
Ahojte prosím Vás aký odtieň porcelanovych zubov ste si dávali robiť? Ja som taká na vážkach nechcem svietiace biele zuby ale chcem ich mať biele celý život mám žltú sklovinu a tuším po prirodzených bielych zuboch
Ahojte tak už mám zuby nalepené zatiaľ len dočasne odtieň B1 ale ...som nešťastná 😥 zuby mi prídu veľké mohutné stále keď sa na ne pozriem hneď to udrie do očí že sú umele nie farbou ale proste tým aké sú mohutné 😭😭😭 aj mi ich zbrusoval ale nepomohlo nejak veľmi 😭 ja mám úzku štíhlu tvar a mám pocit že ich mám jak kobyla 😥 technik mi povedal že nech poskusam a uvidím čo mi vadí že mi to vie prispôsobiť ale ja už som zlá lebo som dúfala že to bude na prvý šup super taký wau efekt ako keď vidím úpravy na nete že to ani nevidno že umelý zúbok
@nuna2112 Ahoj, toto bol presne aj môj problém. Absolútne mi nesedela veľkosť, boli fakt veľké. Bola som náročný zákazník a až na tretí pokus boli zuby perfektné. Daj si ich prerobiť. Povedz presne technikovi čo sa ti nepáči. Musíš byť max spoko s výsledkom pretože tieto zuby sú fakt na dlho.

@nuna2112 ahoj ja som raz citala, ze sa farba zubov ma vyberat na zaklade farby ocneho bielka, lebo vtedy je to prirodzene, ževraj.