Alchemilka

kiks_1
12. jan 2018

Ahojte, chcem sa spýtať, či ste niektorá pila Alchemilku žltozelenú a ak áno ako?
Ja som ju začala piť po menštruácii, takmer každý deň a už 3 deň mi mešká menštruácia. Týždeň pred menštruáciou som asi deň špinila.
Začala som piť čaj, ale nie kvôli problémom, len na odvodnenie a teraz mi mnohí vravia, že môže spôsobiť meškanie menštruácie, hoci nič také som na nete nenašla. K dr. sa nefostanem, som v zahraničí s manželom a tehu nie som.

petra9517
13. jan 2018

Ahoj, pozri si môj profil a diskusiu o snažení sa o bábätko.. Tam baby píšu ako ju piť, je to úžasná bylinka, ale treba ju vedieť piť, iba v prvej polovici cyklu, potom spôsobuje sťahy maternice a vraj viac uškodi ako pomôže, preto ju radšej nepijem vôbec 😀

janinah
13. jan 2018

@kiks_1 ja mám od liečiteľa také info /teda kamoška ju pila,ja nie/ že treba začať piť po mensese a to 21 dní ráno aj večer po 3 dcl,potom prestávka a potom po menses zase tak 21dní

kiks_1
autor
13. jan 2018

@petra9517 Ďakujem, tak ja ju tiež prestanem piť, lebo som si zrejme poriadne rozhádzala cyklus.

@janinah Ďakujem, radšej som ju prestala piť, lebo všade je to inak, tak radšej nebudem experimentovať.

fkata
13. jan 2018

Ja som sa pokúšala Alchemilkou 2krát a 2krát mi vynechala menštruácia, ale na ďalší mesiac som ju mala príšerne silnú. Dr. mi povedala, že preto, lebo sa mi vytvorila hrubá výstelka maternice.
Ja ju už nepijem, nevedela som ju piť, lebo všade je niečo iné písané. Za mň skôr čaj z Myšieho chvosta, ten aspoň nenarobí šarapatu. Ja som mala/mám cystu, tak preto som experimentovala.