Alternatívmy liečiteľ na onkologické ochorenia
Ahojte, vedeli by ste mi, prosim, poradit alternativneho liecitela, ktory lieci onkologicke ochorenia.Najlepsie takeho, ktory Vas alebo niekoho Vam znameho vyliecil.
Díky všetkým za odpovede. Išlo o moju svokru, ktorá je veľmi milá a chcela som jej pomôcť, keď hľadala alternatívu. Našťastie sa diagnoza nepotvrdila, bolo to nezhubné.
Pani onkologicke z Bratislavy----Namiesto chvály by sa konvenční onkológovia mali skôr hanbiť za to, že tých v podstate zruinovaných a nimi dokaličených ľudí nazývajú “vyliečenými”. Veď tí ich “preživší” sú vo väčšine prípadov poväčšinou už len ľudské trosky.
Stovky pacientov ktorých som stretla mali doživotné telesné obmedzenia, psychické traumy. Pýtam sa: Takto vyzerá vyliečený pacient?
@martin0157856 ty si srandistka, ani len si nevies pri registracii nastavit spravne pohlavie, ale tu sa vyjadrujes k takto zavaznej teme, fuuuuha 🤐
stovky pacientov, ktorych tam stretam ja vyzeraju uplne dobre, ziadne trosky.
@irenkask poprosim číslo na pána liečiteľa , otec ma rakovinu ☹ môžme súkromnú s?
@selena263 Dobrý deň, chcem vás varovať pred Laurou, je to podvodníčka, zničila už veľa rodín. Viac sa dozviete tu.
https://www.facebook.com/Liečiteľka-Laura-podvo...
@laurapodvodnik
Sama dokazem posudit, kto aky je. Urcite nebudem verit nejakej neznamej osobe na internete - vam.
Mne Laura pomohla, bola som u nej osobne a Bozi odkaz ktory mi odovzdala, bol do bodky pravdivy. Nie je to podvodnicka, moju rodinu zachranila.
@mawka ked toto citam tak mi zimomriavky behaju po tele.... neviete kym nezazijete.....nenadarmo sa vravi nekric hop kym nepreskocis. Sestra sa lieci piatym rokom. Ide to stale len k horsiemu.... verila medicine, ale vyskusala uz vselico. Aj liecitelov,stavy,vitamin C do zili, rozne ine lieky..... a ked sa odvolavate na morfium.... prajem vam len aby ste ho nikdy nepotrebovali.....sestra je v stavd ze ma asi 6 mesiacov take bolesti ze aj niekolko dni nespi a ak spi tak na kolenach 😢 liekov ma tolko ze sa o tom ani hovorit neda. Napichnuta na zilu kde jej davkuje lieky od bolesti. Okrem toho ma 16 liekov denne a morfium, ktory jej niekedy nezaberie. Psychicky je uplne na dne, po rozume jej chodia len cierne myslienky 😢 z domu sa bez pomoci nepohne....... naozaj si myslite ze aj v takomto stave by ste urcite nehladali aj inu alternativu? .....topiaci sa aj slamky chyta.....
@gladiola25 napíšte mi a dám vám info. Ide o rakovinu?
@pomozemti Ďakujem, je som hľadala hocijakého liečiteľa. Ale to už bolo dávno, u svokry to bolo našťastie nezhubné.
poznám prípad keď rodičia šli za liečiteľom s dieťaťom pred jeho operáciou nádoru v mozgu,dieťa došlo na operáciu a nijaký nádor tam nebol...neviem to vysvetliť...liečiteľ pomáha bylinkami,modlitbou a energiou z rúk,ale nestaval sa proti liečbe lekármi, on hlavne pomôže stlmiť bolesť a dostať pacienta do psychickej pohody
@janinah kde je taky liečiteľ prosím?
@sasa1983
Tak dilino píše o mojej vnučke čistú pravdu, lebo ona sa vyliečila ale keďže je to ochorenie s vysokým rizikom návratu tak stále poviem zatiaľ radšej.
V skratke ti poviem že jeho pôsobenie spočívalo v tom, že naprával jej krvné hodnoty počas veľmi agresívnej liečby chemoterapeutikami.
A to som už viackrát rozpisovala ako som to mala možnosť sledovať v priamom prenose keďže sa robili hneď odbery pred jeho pôsobením a ešte dvakrát po jeho pôsobení.
Sama som najprv neverila že sa to dá ale musela som uveriť keďže sami lekári na onkológii tomu veriť nechceli a preto robili dva odbery po sebe pretože si mysleli že chyba sa stala niekde v labáku.
Podávam pomocnú ruku každému kto potrebuje aspoň nádej na vyzdravenie alebo aspoň nádej na zlepšenie zdravia alebo na predĺženie života , pretože viem ako nás držala nádej do poslednej chvíle že maličká nezomrie napriek tomu že nám to predpovedali .
Spomínaný liečiteľ nám ani raz nepovedal aby sme malú neliečili v nemocnici alebo aby sme jej nedali chemoterapie, všetko to bolo v rukách jeho a jej rodičov.
Kto moju podanú ruku neprijme pochopím to a nebudem sa na neho hnevať, pretože každý má právo slobodne sa rozhodnúť a nedôverovať.
@irenkask prosím o viac informácií. katka.scesnakova@gmail.com
@janinah kde je taky liečiteľ prosím?
@katarinasc to boli davno,už nezije

@sasa1983
Tak dilino píše o mojej vnučke čistú pravdu, lebo ona sa vyliečila ale keďže je to ochorenie s vysokým rizikom návratu tak stále poviem zatiaľ radšej.
V skratke ti poviem že jeho pôsobenie spočívalo v tom, že naprával jej krvné hodnoty počas veľmi agresívnej liečby chemoterapeutikami.
A to som už viackrát rozpisovala ako som to mala možnosť sledovať v priamom prenose keďže sa robili hneď odbery pred jeho pôsobením a ešte dvakrát po jeho pôsobení.
Sama som najprv neverila že sa to dá ale musela som uveriť keďže sami lekári na onkológii tomu veriť nechceli a preto robili dva odbery po sebe pretože si mysleli že chyba sa stala niekde v labáku.
Podávam pomocnú ruku každému kto potrebuje aspoň nádej na vyzdravenie alebo aspoň nádej na zlepšenie zdravia alebo na predĺženie života , pretože viem ako nás držala nádej do poslednej chvíle že maličká nezomrie napriek tomu že nám to predpovedali .
Spomínaný liečiteľ nám ani raz nepovedal aby sme malú neliečili v nemocnici alebo aby sme jej nedali chemoterapie, všetko to bolo v rukách jeho a jej rodičov.
Kto moju podanú ruku neprijme pochopím to a nebudem sa na neho hnevať, pretože každý má právo slobodne sa rozhodnúť a nedôverovať.