icon

Alternatívna medicína - prevencia a liečba nádorových ochorení

14. jún 2021

Má niekto skúsenosti? Zaujíma ma mimoriadne prevencia a liečba nádorových ochorení. Žiadne "komerčné záležitosti" typu LR a pod., ktoré sú na každom rohu. Proste by som rada vedela, či existujú ľudia, ktorí objavili niečo....o čom sa napr. masívne nevie, nerozpráva, resp. nepraktizuje. Nezaujíma ma, či je produkt registrovaný u nás a pod. Ale reálne skúsenosti, prax. Dobré i zlé. Ale nie štýlom "jedna pani povedala". Naozaj reál, aj keď sa napr. niekto ostýcha o tom hovoriť z dôvodu strachu z napr. odsúdenia a pod. Aj niečo netradičné, napr. u nás neznáme. Rada by som skúsenosti niekoho, kto si tým prešiel, vyskúšal, resp. sa tomu venuje na vyššej úrovni, ale ako vravím, nie komerčnej s určitým zárobkovým účelom. Napr. horké mandl. jadrá vo väčších množstvách ako je akože "povolené", urinoterapia, zeolit slov., aj neregistrovaný, vilcacora, Injektopas, konope (nemám na mysli klasické CBD....ak rozumiete). Vďakáááá.

Strana
z2
elisse247
14. jún 2021

V podstate, fenixove slzy sú veľmi silné, odporúčajú sa teda najmä onko pacientom už aj v tých horších štádiách. Je to vlastne výluh niečo ako čaj z marihuany samozrejme človek musí vedieť ako to pripraviť v akom pomere atď.

zuzap33
14. jún 2021

Ja ju beriem už skoro dva roky. A som tu. A v nie najhoršej kondícii. Bez nej už určite v drevenom spacaku

autor
14. jún 2021

@elisse247 A čo tak extrakt z marih.?priamy,kvalitny

autor
14. jún 2021

@zuzap33 čo berieš prosím?

elisse247
14. jún 2021

Fenixove slzy je to najsilnejšie a najčistejšie čo môže byť podľa mojich info.

matway
17. jún 2021

Chápem to správne, že onkopacient ešte žije a chemo bolo na nič a tak sa pýtate na alternatívu?
Lebo ak je to tak, tak alternatíva existuje, len treba čo-to vedieť viac o rakovine, metastázach, nádoroch a tď. Taktiež poznať dostatočne biológiu človeka, poznať príčiny ich vzniku, nie dôsledky. Čo do tela nepatrí, ale dennodenne to prijímame, poznať tri hlavné dôvody, prečo sa to deje práve jemu a iným nie. Je to priam jednoduché, do tela nepatria ťažké kovy! Nepatria tam ani chemikálie všetkého možného druhu! A nepatria tam ani parazity, pliesne, vírusy, baktérie...
Povedzme, že začiatok každého defektu onkopacienta začína v hypotalamuse a fypofyze...
Urinoterapiu nevylučujem, ale ani neobhajujem, lebo ľadviny sú vylučovací orgán, a piť moč znamená, že by som prijímal toxíny, ktoré majú ísť z tela, nie piť a reinfikovať sa opäť a opäť...
Tak čo, má to logiku alebo nie?

zuzap33
17. jún 2021

@matway ďakujem, ale hypotalamus mám úplne v poriadku. Boooze, už dávno som také bludy nečítala, uff.

zuzap33
17. jún 2021

Ja sa liečim dva riky, prešla som 6cyklov červená chemo, docetaxel, doxorubicin. Oziare a teraz frcim 5.cyklus na tabletkovej chemo. Idem v liečbe neprestajne dva roky. Neberiem žiadne bludne šťavy, čaje a podobné blbosti. Cítim sa celkom fajn

astaa
5. júl 2021

poslednu dobu citam vela pozitivneho o uzivani colostra - je to materske mlieko, kravske alebo kozie sa nacastejsie predava. Obsahuje to imunoglobuliny a dalsie latky, ktore vyrovnavaju imunitu na jeju optimalnu uroven, celkom mi to dava smysel, tady posílam link pokial by ta to zaujimalo https://www.colvia.sk/blog/zlozenie-colostra-b9...

autor
5. júl 2021

@zuzap33 Vidím, že ty sa všetkému prírodnému vyhýbaš....Dôveruješ len chémií.Hm veľká chyba.

autor
5. júl 2021

@astaa Ano, kolostrum je veľmi dobrá vec, ale to prírodné priamo od chovateľov najlepšie.

astaa
5. júl 2021

hej hej, ja nemam taky zdroj priamo od chovatelov 🙂 ale beriem od tejto ceskej firmy Colvia, robia to vraj poctivo a deklaruju obsah imunoglobulinov, tak tomu celkom verim...

zuzap33
5. júl 2021

Hm, žijem. Hm, ešte nechcem do truhly

124biely
4. jún 2023

@zuzap33 ahoj vyrábať si ich sama

steve34
17. nov 2023

@elisse247 ahoj

Strana
z2