Ambulancia akupunktúry - MUDr. Ašot Karapetian
Ahoj chcem sa len spytat ci mate nejake skusenosti s tymto panom ci uz dobre alebo zle. Budem vdacny ak ich napisete.
Prosim niekoho o kontakt...kde sidli?dik
Dakujem vam za info mihula
No ja som u neho bola 1x vcera a teda som bola riadne sklamana pristupom...absolutne nic sa ma nepytal, ci nemam choroby, alergie, hemofiliu atd....len ma strasne rychlo poslal na postel, jedine sa opytal, kde je problem, dal mi 4 ihlicky hocikde, sestricka strcila za gate nejaky pristroj, po polhodine prisiel a na posteli ma trochu ponapraval a zinkasoval 15 eur...absolutne ziadne doporucenia, otazky, nic, bez slov a strasne rychlo vybavuju naraz aj 5 ludi...akoze nechapem...ziadna sterilizacia po vybrati ihliciek, nic......
@certi ako vies,že žiadna sterilizacia ihiel nie je?si tam vecer,aby si to mala pod kontrolou?Pochybujem,že by si take nieco dovolil,A že sa ta nepýtal na tvoje choroby,a alergie?On je neurolog a nie obvodak a je na tebe aby si mu povedala,že boli ma noha,ruka,chrbat,hlava,mam migreny.A ja dokonca som u neho riesila nespavost.Skus zacat diskusiu v cakarni,dozvies a o nom vela veci.A ak by bolo vela ludi tak sklamaných ako si ty,ver,že by tam nemal taký natresk ako ma
@denisn ak mas akekolvek problemy s chrbticou urcite odporucam. Je naozaj vyborny. Ja som mala stuhnutu celu chrbticu fyzioterapeutka mi povedala ze ju mam v horsom stave ako 70 rocny pacient ktory je na lozku. Isla som k nemu lebo tie bolesti uz boli neznesitelne podotykam ze som mamicka na rodicovskej takze aj pohybu mam dost. On sam sa zhrozil v akom ju mam stave. Hnet mi bolo lepsie a bolest bola prec. Skoda ze som tam nemohla ist viac krat som zo Ziliny takze Zvolen dost daleko 😀
@mihula kto hovori o sterilizacii ihiel? ja hovorim o kozi, kde ti vyberie ihlu, ze by sa udajne mala potriet....ved preto som isla, ze som citala len dobre o nom, ale ide to tam ako na pase, mna sa ani nedotkol na zaciatku, tak ako mohol vediet v akom stave to mam? nechapem proste.....chcela som mu povedat este viac toho, prebrat s nim postup a co vsetko potrebujem, ale hned usiel, len dal par ihiel a odbehol
@certi no ja som tam isla po znamosti takze mna sa este raz pre istotu spytal ze co ma boli a potom ked ma isiel praskat tak sa ma spytal ze kde robim a ked som povedala ze som na materskej tak sa len pousmial a povedal ze chape moju chrbticu 😀 zislo by sa mi tam ist znovu no som tehotna takze mam smolu na teraz😕
Prosím vás neviete či bude pán doktor robiť v pondelok 28.8.2017?
som myslela ze dovolenka alebo podobne, mam to 100 km...
Nebola som a ty? Chodím este na rhb laser tak to dokončím a pôjdem potom, aby som vedela či mi vlastne pomôže ...
@adinka55 bola som v piatok....vraj bolo strasne vela ludi, az po branu cakali, ja som prisla po 15tej, tak som bola cca 7dma, isla som do polhodiny...bola som 3x, ale bolessti mam nadalej, ked som mu povedala, ze po napravani mi bolo horsie, vraj preto, lebo som sa neuvolnila poriadne, co je blbost🙂 ale tak este pojdem, uvidim.....

@colo80111 tusim od 9.00 do podla ludí,mna zobral vecer o 17.30