Amoksiklav 625 - bolesť žalúdka
Dievčatá ahojte gynekológ mi predpísal amoksilvan ale strasne má z neho boli žalúdok -kŕče mám až užívali ste ho niektorá ?
Hlavne ich ber po jedle, ideálne 30minut po najedeni. Na lačný žalúdok sú ťažké. A 2h po ATB ber probiotiká - vyber probio je na tebe (nutrolin, biopron...)
@motylik273 beriem aj probiotiká ale vôbec mi nezaberajú ,beriem ale lieky proti krvácaniu a na cievy ...mám už tretí deň teploty a tie antibiotiká ,neviem čo mám robiť lebo strasne kŕče mám z neho a celé telo má boli
@pinkgirl snažím sa a tie probiotiká mi vôbec nepomáhajú :( mám aj teploty a strasne má svaly bolia a ešte má aj preháňa z tých antibiotík :(
@patricia1508 tak vymeň probio, kľudne hylak forte. Na teplotu si dávaj tiež lieky (ibalgin, paralen), ono chvíľu trvá kým nastúpi účinok ATB.
@patricia1508 zavolaj dr ja som nala to iste viem ako to je ako keby si mala ziletku v bruchu. Tiez som brala aj probio a nepomohlo ja som myslela ze to je tym ze som brala aj aulin a neznasaju sa tie lieky spolu. Moze byt ze mas interakciu liekov. Pripadne vedlajsie ucinky. Treba zmenit lieky
@motylik273 už som mu volala povedal mi že ich mám skúsiť ešte dnes brat a že mám ísť na pohotovosť :(ja som tam ale každý týždeň už to moje telo nezvláda

@patricia1508 ahoj ja som ho uzivala na zuby, tiez som mala krce v bruchu. Beries aj ine lieky? Musis pit probiotika.