Antigén pozitívny až na 7. deň

ivetafer
9. feb 2022

Ahojte, stalo sa to niekomu som z toho úplne mimo a nerozumiem tomu,PCR 2.02. Pozitívny výsledok antigen stále negatívny, príznaky klasika dutiny, kríze, hrdlo... Ok karanténa 5 dní všetko v poriadku na 7 deň má začne stipat nos teda steklit a tak si hovorím ze skúsim ten antigen len tak a pozerám a 2 čiarky a celých 6 dní som mala antigen negatívny lebo som si robila každý deň test..... Mate niekto podobnú skúsenosť?

alenamihal
9. feb 2022

Antigen je u mna debilina !!! Syn prekonal covid zaciatkom decembra a na to bol v triede minuly tyzden pozitivny ,tak som testovala - Jeden test pozitivny a hned na to druhy negativny !! takze si vyber !! ja by som sa riadila len pcr test .Skoda penazi na antigenaky !!

pininka1
9. feb 2022

Ano, ukazuju zle, resp zavisi aj ty ako si urobis ten vyter. Syn mal pozitivny domaci test, antigen v momke nefativ, ale robila mu len vyter z nosa, na druhy den sme isli inde, tam mu urobili z nosohrtana a bol pozitivny. A este aj po vyse tyzdni mu domaci antigen ukazal pozitivitu

ivetafer
autor
9. feb 2022

@pininka1 ja som si robila každý deň normálne z nosohrtana a som bola negatív pritom PCR pozitív a po karanténe na 7 deň len tak skúsim antigen a pozerám pozitívny ako ma išlo poraziť už sa strácam a vôbec tomu nerozumiem

martinka13
9. feb 2022

Môj syn. Atg negatívny pcr pozitívny o 2 dni. Po 10 dňoch atg pozitívny. Na 14.den už negatívny

ivetafer
autor
9. feb 2022

@martinka13 ďakujem aspoň viem ze tie antigeny ukazujú asi ako sa im zachce.... A ze nie som sama 🤦‍♀️

pupi14
9. feb 2022

nieee niee to isto nie si sama. podľa nich sa podľa mňa vôbec nedá nejak pravdivo riadiť, keďže si ukazujú čo sa im zachce

majamat
9. feb 2022

ja som mala hned pri objaveni sa priznakov clenov ojej domacnosti Ag test negativny a nic mi ani nebolo.
kedze som bola zvedava a aj som sice len cez dvere bola v kontakte s niekym, koli nakupom, tak soms i robila test viackrat. stale negat.
v den PCR testu ( 5 den karanteny ) ma zacalo boliet hrdlo, spustila sa mi pomaly nadcha, druhy denvysledok - pozitivna, tak som si pre srandu urobila opat AG a stale negat.
asi po 3dnoch, ked sa nadcha uz poriadne rozbehla, tak som si urobila opat Ag test a stale negat do 15min, no nevyhodila som ho hned, tak za takych 30min sa objavila slaba ciarka.

pininka1
9. feb 2022

@ivetafer sestra detto to iste, az pcr jej ukazal. Syn bol pozitivny a ja som ochorela, ale ze poriadne, vsetky testy ale negativ aj pcr, nechapala som, ale tak ved aj chripka sa moze este ukazat.

nuci616
10. feb 2022

Mne tiež vyšiel pozitívny až po dlhšej dobe, lebo partner bol pozitívny a ja nič a veru až po dobrom týždni sa objav výsledok.

zuzlaka
10. feb 2022

No a potom čo, má človek ostať v karanténe či ako ste to potom riešili?

duratlicka
19. feb 2022

@ivetafer Antigény ukazujú infekčnosť. Žiaľ, pri omikróne je človek vraj najviac infekčný 3-6 dní od prvých príznakov. Vtedy by ten antigen mal byt pozit. Len by mal človek byť oveľa dlhšie doma ako 5 dní, ale na to už všetci zvysoka kašlú a štát si to nemôže finančne dovoliť.