Bardejovské kúpele - dom Eva alebo hotel Mier
Mamičky, aké máte skúsenosti s liečebným domom Eva a hotelom Mier v Bardejovských kúpeľoch? Poraďte... čo odporúčate viac. ďakujem 🙂
@laura28 zdravim chcem sa spýtať boli ste v tých kúpeľoch v Mieri ?
Mamičky bol niekto v Mieri v 3 lôžkovej izbe?
@zuzulina265 nie, ja som bola v hotely Astoria
@rachel978 s tym parkovanim ma vysmiala, ze odkial to mam, tak som platila 16,50€ na 2 tyzdne parkovne, inak chore, ked som tam za pobyt nechala 920€ este parkovne pytat👎🏻
@zuzulina265 sú tam 3 lozkove izby v hoteli mier
Je na izbe aj chladnička ?čo si treba zo sebou vziať aj napr.uteraky?ako vyzerá ta 3 lozkova izba má len jednu izbu je aj z balkónom ?
@zuzulina265 v mieri su aj 3 lôžkovej. Chladničky maju na izbe len diabetici. Uteraky davaju a menia kazdy tyzden. Ano 3 lozkove su len jedna izba teraz si nie som ista ci ma aj balkón asi áno.
Ahojte, prosim vas, ake maju deti procedurky? My ideme na plucnu diagnozu v july. Dakujem.
@yvoneta Mozem sa spytat v akom termine idete do kupelov?
Kolko stoji ubytko a plna penzia v hoteli Mier v auguste?
@kvetinka4777 prave sme tu, som cez poistovnu na A.
@yvoneta A ako ste spokojna...byvate v hoteli Mier?
@kvetinka4777 som spokojna, byvame v Mieri, vsetko je fajn, az na vela ludi, ale inak spokojnost.
Je v Mieri wifi?Na nete uvadzaju ze je a tu spominaju ze nie je.Tak ako to vlastne je?
@kvetinka4777 v mieri nie je wifi
Ahojte maminky. Hladam maminku kt. planuje ist buduce leto do BJ kupelov. Dcerka bude mat buduce leto 10 rokov a syncek 3 roky. Na liecenie pojde moja dcerka, ja ako doprovod so syncekom. Teraz je tam dcerka sama po druhykrat. Prosim vas tie co tam chodite a planujete ist, mohli by ste sa mi ozvat? Budem vam velmi vdana, dakujem.
@katka1981 Boli sme tam toto leto a urcite planujeme aj buduci rok.
nebol niekto ubytovany v liečebnom dome alžbeta
Ahojte, koncom júla nastupujeme na liecenie, dcérka ma 10 rokov, stretneme sa s niekym, kto ide tiež?

@rachel978 dakujem veelmi pekne❤️