icon

Behom dvoch mesiacov som mala 3x herpes

majkamarek123
27. okt 2020

Ahojte žienky nikdy som nemala problémy s herpesom.. keď som ho mala bolo to Max 1x za rok.. no teraz už za posledné 2 mesiace sa mi spravil 3x.. som aj v úplných začiatkoch tehotenstva môže to mať nejaký súvis? Alebo hľadať príčinu niekde inde? Ku gyn. Idem o týždeň aby som sa ho opytala budem v cca 8tt.. ďakujem

arianna25
27. okt 2020

Moze byt psychika, malo vitaminov, aj moznym tehotenstvom moze par vitaminov telu chybat. Zatial dopln C a Bkomplex

arianna25
27. okt 2020

A este podla seba viem, ze ked zjem schuti nieco tazke napr klobasu, kuracie pecienky, zemiakove placky. Je to aromaticke a vtedy zvyknem mat. Aj teraz. Ale som oslabena po nachladeni a malo spanku.

veronikaa006
27. okt 2020

@majkamarek123 viem že keď má niekto často herpes tak dávajú vakcíny na imunitu (rieši to imunoalergolog).

cookie29
27. okt 2020

Moze byt... ja som ho mala v tehotenstve stale. Stres, unava, menzes, nedostatok spanku... hocico ho spusti. Mimochodom, zaujimave je, ze od porodu som uz nikdy herpes nedostala.

majkamarek123
autor
27. okt 2020

@cookie29 môže aj spánok lebo jednu 14 mesačnú dcérku mám a idú jej zuby noci sú zaujímavé keďže nespí kľudne.. a momentálne aj dosť riešim to hlúpe testovanie keďže nechcem ísť medzi ľudí ale 4.11 mám ísť k lekárovi..

cookie29
27. okt 2020

@majkamarek123 ja vazne neviem. Moj maly nespaval do 2.5roka. To som sa skutocne nevyspala (on sa budil 6-8krat za noc) a do prace od 7.h30 do 17h30 od jeho 4m, takze vypluta ako svina ale herpes ziaden. A predtym som sa niekedy nevylizala z jedneho a uz isiel dalsi.

majkamarek123
autor
27. okt 2020

@cookie29 no každopádne sa budem pýtať svojho lekára.. a nasadíme nejaké vitamíny

viestta
Odpoveď bola odstránená
juliet86
27. okt 2020

@cookie29 prosim ta to na kolkych hodinach s0anku si fungovala a ako sa to dalo realne prezit? realne ma zaujima tvoje know how dakujem

majkamarek123
autor
27. okt 2020

@juliet86 akože spím prevažne od pol noci do tej 7 s tým ze mala mi 2 x ešte v noci sa budí na fľašu.. no sem tam cumlík ale cez deň si pospim s ňou..

robin30
27. okt 2020

@majkamarek123 staci ti obycajny rakytnik na posilnenie imunity je to najlepsie co existuje

ivka21
28. okt 2020

Ja som chytila herpes 4 dní pred porodom.asi som už mala oslabené telo. No nezmyzol mi do pôrodu dokonca sa mi este zhoršoval.bola som zúfalá malé dieťa a ja mesiac herpes a nakoniec mi poradila synova pediatrická dat si probiotika. A jedine tie zabrali. Za 3 dní som mala pokoj