Beníngna lézia - nezhubný nádor na prsníku
Ahojte chcela by som sa informovat žienky čo máte alebo ste mali podobný problém. Mám hrcku v prsniku ma 5 mm dali ste si to vybrať? Bolelo vás to ? Ďakujem za info
@nela7553 no ja som si teraz po 5 rokoch našla hrčku ale nie v prsníku ale pri rebre pod pazuchou..tiež nezhubna a išla tiež von..a dnes som bola na kontrole u dr a pýtala som sa,že čím to je že sa mi takto hrčky tvoria a ona,že to neovplyvnim jednoducho sa to tak deje☺️..a s tým či vybrať alebo nevybrat ťažko jedne dr mi povedal,že si to nemám ani chytať a druhý , že to tam nemá čo robiť a ma to ísť von..ale keď som sa dostala k špičke dr na hrudník tak ten tiež povedal,že von..tak som sa rozhodla že ide to von..
@nela7553 ja mam tiez .sleduju to raz do roka,ci nerastie.uz niekolko rokov chodim na sono,doktori vraveli,ze sa mozu aj zmensit, velkost sa meni aj podla hormonov a pod.ta bolest nemusi byt hned nebezpecna.kedze je tukovy,moze tlacit na tkanivo okolo a to vyvolava bolest,pripadne aj pri dotyku.a tiez mi to vystreluje niekedy az pod pazuchu,to hlavne,ked som prechladnuta,vtedy sa mozu zvacsit aj uzliny a uz to mas.inak,manzel ma tiez na tele tieto tukove hrcky ,na rukach a chrbte,tiez bolia pri zatlaceni a chirurg mu navrhoval ze ak chce,moze si ich dat vybrat.teda nemusi
Dobrý deň chcem sa spýtať má niekto skúsenosti zo spirituálny lezia prsníka ak áno aká je liečba a čo je to za viznam liečby alebo slovo ďakujem za info

@nela7553 Ahoj, urcite by som sa poradila s lekarom co odporuca - je to individualne. Ja som mala fibroadenom - nezhubny nador, a vyberali mi ho, lebo za par mesiacov narastol na 2cm. Mna operacia a ani po nic nebolelo, ale zalezi aj kde presne v prsniku je. A mala som cca 23 rokov iba, tak mlady organizmus vsetko znasa lepsie. Mojej mamine to vyberali uz 7x a niekedy bolelo viac, inokedy menej. Teraz mam tiez nejake hrcky a kym su male tak to nikto neriesi, len sa sleduju.
Osobne si myslim ze taku malu hrcku vyberat netreba ak sa nemeni, nerastie..hlavne to treba pravidelne kontrolovat 🙂