Betablokátory proti arytmii
Ahojte. Začala ma trápiť arytmia, konkrétnejšie extrasystoly. Mávam ich veľa a k tomu sa mi občas akoby rozbehne srdce. Bolo to vidieť aj na EKG holtri. Boli mi predpísané betablokatory , najskôr Betaloc , ale mávam veľmi nízky tlak, tak mi to zmenili na Epilog, ktorý mám brať len keď mám silné arytmie... chcem sa opýtať Vas, ktoré užívate alebo užívali ste betablokatory. Pomohli vám na arytmiu , alebo konkrétnejšie na tieto extrasystoly? Ako dlho ste ich užívali? A ako to bolo keď ste ich vysadili? Pýtam sa preto, lebo ma zaujíma, či sa to dá týmito liekmi vyliečiť, alebo len potláčajú tie arytmie a po vysadení sa opäť objavia. Na nete sa k tomu neviem nejako dopracovať. A keďže ja som taky strachoput co sa liekov týka tak sa bojím
Ahoj prosim ta mam toto iste ako si zijes prosim?
Ja sa s, tým trápim tiež roky možno aj 2
15rokov neviem si stále nato zvyknúť keď je toho veľa sa idem z toho zblázniť presne sú dni keď lepšie sú dni keď celý deň ich mam aj tisíce za deň zle spím z toho potom je to vždy ešte viac beriem aj draslík aj magnézium na betablokator holter som mal 3x zachytené boli aj komorové aj predsieňove teraz som mal týždeň ako tak pokoj a zas začali je to otrasne ešte ma čaká echo ❤️🔥je to hodne na psychiku

@maminka82 to mi je ľúto, že máte toho viac :( moja mala ešte pred daným obdobím aj nález na mozgu :( prišlo sa na to tak, že jej padalo jedno očné viečko, šla na MR mozgu a našli jej tam nejaký útvar, to bolo možno ešte rok pred srdcom. potom jej ešte 2x opakovali po nejakom období MR, útvar sa nemenil a viečko už dávno neklesalo (zrejme to spolu nesúviselo teda, ten útvar a viečko), bohvie, čo to bolo s tým viečkom. ale mala ho takmer rok také, že jej niekoľkokrát za deň "padlo" na pol oka. teraz bola pred týždňom na štvrtú MR, tak len dúfam, že útvar ostáva rovnaký, nemáme ešte výsledky...
držte sa a ozaj ak by čokoľvek bolo, utekajte kľudne aj na pohotovosť. určite majú v PC vaše záznamy a budú vedieť rýchlo reagovať. držím palce, aby nič také nenastalo a aby sa to samo akosi upravilo. napokon, to srdce môže byť zmätené asi aj v rámci tých autoimunitných ochorení, vie to narobiť šarapatu. ozaj vám držím veľmi palce!