Máte skúsenosti s liekom Betaloc Zok?
Ahojte máte prosím niekto skúsenosti s Betaloc Zok???
Mam vysoký tep a nízky alebo normálny tlak .dakujem
@slaviivals neznižuje veľmi tlak ?
Je dobry na znizenie pulzu. Ak mas pochybnosti s tlakom, staci si ho obcas premerat. Aky mas tlak?
@nazli127 nie
@stanulienkat tlak mám normálny ,alebo nízky
A práve toho sa bojím že by mi mohol dako extra znížiť tlak , vysoký tep mám naposledy 116 predvčerom ,Betaloc predpísali 25mg a mám si dať polku ráno
@nazli127 116 pulz je vela. Ak ti ho naordinovali, tak ho jedz. Je to mini davka, tlak by sa ti nemal velmi znizit. Meraj si obcas tlak a pulz po 5 minutovom sedeni. Stale si nenapisala hodnoty tlaku.
@stanulienkat tlak 119/60 som mala predvčerom
@nazli127 to je dobry tlak. Nie nizky. Ak by sa ti aj znizil na 110-stale je to ok a nie nizky. Uzivaj to.
Veľmi pekne vam ďakujem
Nie ste s toho ospalé?? Ako sa po ňom cítite ?
@nazli127 preco sa ho tak velmi bojis?
@nazli127 nie
Aspon 2-2,5l vody denne by si mala vypit
Popripade kavu ci kolu
Trochu trva niekomu kym si na liek zvykne , kto ako
@slaviivals bojím sa všeobecne , moje telo nie dobre reaguje na lieky , napríklad novalgin nemôžem ,alebo alergia na pnc
A hlavny dôvod je že liek mi bol predpísaný len na základe môjho zdr.zaznamu , pán doktor ma nevidel ani ja jeho .Sestrička len vyšla s tým že recept mám v lekárni .To bolo všetko
@nazli127 ja ho užívam cca pol roka, mala som nepravidelný rytmus, a zatiaľ je to v pohode, beriem aj lieky na tlak, tlak teraz sa mi zastabilizoval je cca 110/75 a tep 58, niekedy aj nižší a dr že je to výborné
Pekny večer prajem prosim Vas mnr zmenili betac 20mg na betaloc zok 50 mg kvoli tomu že som mala vysoky tlak aj tep ale beriem ten betalok zok 50mg 3 den a zmeni nevidim tlak mam 135/105 pulz aj 112 do kolkych dni zvykne zaberat dakujem
Pekny večer prajem prosim Vas mnr zmenili betac 20mg na betaloc zok 50 mg kvoli tomu že som mala vysoky tlak aj tep ale beriem ten betalok zok 50mg 3 den a zmeni nevidim tlak mam 135/105 pulz aj 112 do kolkych dni zvykne zaberat dakujem
@bibiiana mne cca po týždni zabral
@bibiiana mne cca po týždni zabral
@lagunka0000 a mali ste tlak ci bušenie ?
@lagunka0000 a na tlak mate co
@bibiiana mala som búšenie a preskakovanie srdca, na tlak mám amlopin
Ahojte, ja som dostala Betaloc 25mg, že ho treba 1/2 ráno a 1/2 večer. Beriem ho 3 deň, ale mňa z neho bolí hlava, aj som akoby oťapená. Nemáte skúsenosť?
Ahojte, ja som dostala Betaloc 25mg, že ho treba 1/2 ráno a 1/2 večer. Beriem ho 3 deň, ale mňa z neho bolí hlava, aj som akoby oťapená. Nemáte skúsenosť?
@beucika77 ja beriem betaloc 25 tiež cca rok a pol, ale celú ráno, a som v pohode, možno si musí telo zvyknúť, ak to nebude prechádzať tak povedať dr
@beucika77 ja beriem betaloc 25 tiež cca rok a pol, ale celú ráno, a som v pohode, možno si musí telo zvyknúť, ak to nebude prechádzať tak povedať dr
@lagunka0000 ak si tabletku prepolím, tak mi je z nej zle
@beucika77 a más ten ZOK? Diky
@beucika77 tak treba ísť k dr, čo najskôr, nech zmení liečbu
Ja sa pripnem k téme.ne predpísal Betaloc ZOC 25 mg neurológ na zmiernenie bolesti hlavy a migrén 1tbl rano. Vraj mi to má chrániť aj srdce. S tlakom problémy nemám. Mám diastolicku poruchu srdca I.stupna, tak mi niekedy vyskočí ten spodný diastolicky tlak vyššie. Keď som si čítala v pribaovom letáku vedľajšie účinky tak mám strach to brať. Som v predmenopauze a dosť mi padajú vlasy, mávam závraty a mozgovú hmlu a jeden z možných vedľajších účinkov tohto lieku je práve vypadávanie vlasov, zníženie tlaku, zábudlivosť.. Ešte beriem aj na riedenie krvi aspirin. Ma niekto skúsenosť, že by mu vypadávali z toho vlasy?

@nazli127 znizuje srdcovu frekvenciu, ma predlzeny ucinok, takze ho staci podavat 1x denne, zvycajne rano