icon

Bezproblémový rast zubov múdrosti

7. júl 2025

Ahojte, máte to niekto tak, že vám zuby múdrosti nemuseli vytrhnúť lebo pekne narástli?

michaela329
7. júl 2025

@anonym_autor moje horné, ešte tam mali miesto, pekne sa zaradili, chirurg skonštatoval, že by ich bolo škoda trhať. To spodné boli iný príbeh 😏😅

qrstxyz
7. júl 2025

Mne zatiaľ. Ale pravda je, že mám vyrastené len dva a zvyšné dva sú len založené.

autor
7. júl 2025
@michaela329

@anonym_autor moje horné, ešte tam mali miesto, pekne sa zaradili, chirurg skonštatoval, že by ich bolo škoda trhať. To spodné boli iný príbeh 😏😅

@michaela329 lebo akože moje sú podľa mňa zatiaľ fajn😅 rastú mi 4…resp. všetky štyri sú vonku. Akurát tie dolné len do polovice. Tak len reku, či je niekto kto ich ma v pohode a nemuseli mu trhat

tecila
7. júl 2025

Ja som ich mala v pohode. Pekne vyrástli ani chrup mi extra neposunuli. Ale začali sa mi kaziť aj napriek poriadnej hygiene, tak na jednej strane ich mám už vonku.

michaela329
7. júl 2025
@anonym_autor

@michaela329 lebo akože moje sú podľa mňa zatiaľ fajn😅 rastú mi 4…resp. všetky štyri sú vonku. Akurát tie dolné len do polovice. Tak len reku, či je niekto kto ich ma v pohode a nemuseli mu trhat

@anonym_autor to uvidíš, keď vyjdú-keby ich aj bolo treba trhať, neboj sa, keď som prežila svoje spodné ja, prežije každý 😏

momo00
7. júl 2025

Ja mám ešte tri. A to mám o dva roky 50

zuzkaa1991
7. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor horne maju miesto(mala som strojček v puberte plus jeden zub musel.ist von) takze.maju miesto....dolne som dlhe roky odkladala.kedze.mam velky strach z trhania(inac zubar moze.mi hoc.co.robit okrem trhania😁) takze fakt som.dlho.odklada.nonstop zapaly raz som myslela ze len dasno mi sa zapalilo.bolo to.cez viancoe snazila som stale.osetrovat ale po tyzdni ci po.akej dobe som uz nedokazala.jest otvorit usta...k zubárke bolo ťažko sa dostať cez sviatky.....takze rovno ma poslala.tahat zub...bola som na pohotovosti takze hroooza spomienky....hodinu a daco ma trapili a to bol.polku vonku spodna 8 potom o par.rokov druhá strana ale to mi najprv preliecikí islo kolko do 7 takze komplikovanejsie bolo ale.to som isla.do nemocnice a tam skvely pristup za par.minut...

Skratka.ak.nemate.tazkosti môžu ostat ale.urcite zacnu neskor.ako.lekarka mi vysvetlia

anonym_ac2350
7. júl 2025

Ja mám všetky štyri

biba_18
7. júl 2025

ja mám všetky 4 von a nič trhať nebolo treba…

ekira1
7. júl 2025

Jeden, pekne vyšiel, mal miesto. Prvý bol trhaný ten čo mi rástol do sedmičky, tlačil na ňu a bolelo to. Druhý šiel von ten, čo nevyšiel, ale snažil sa. Tiež bolesť keď sa rozhodol rásť 🙄 tretí ešte mám, ale pôjde von tiež, vyšiel na polovicu a dostáva sa mi tam jedlo. Je to len otázka času, kedy budú väčšie problémy. Odkedy nemám tie dva, čo mi robili problémy, prestali mi "migrény", podstatne menej ma bolieva hlava.

leveta
7. júl 2025

Tiež mám všetky štyri a vyšli ok, a bezbolestne.

taktotedanie
8. júl 2025

@anonym_autor ano 3 pekne narastli, boleli aj tak po samozrejme x rokoch a musela som to riesit
Ten jediny co mi nenarastol ale kdesi sa zasekol v kosti nebolel vobec 😂