Bi-oil gél s čiastočkami skla/plastu
Zdravím vás milí spolubojovníci proti striám 😊.
Mám taký problém. Kúpila som si na FB od jednej mamičky bi-oil 200ml gél, ktorý mala na zvyš. Je to moja prvá kúpa, takže ho nepoznám. Sú v ňom také malé tenké, ploché, podlhovasté čiastočky akoby skla/plastu a nerozpustia sa ani po masírovaní. Sú dosť nepríjemné. Kočka tvrdí, že aj v iných, ktoré používala doteraz sa vyskytovali, ale mne sa to zdá nejaké divné. Navyše keďže je gél vhodný aj na pleť, nepáči sa mi to. Neviem ako sa zachovať k tomu výrobku. Je to bežný jav alebo poškodený výrobok??? Ďakujem za rady❤.
Nikdy som take nic v Bi-čkach nemala. Skontrolujte expiraciu resp. sarzu, ale podla mna bol zle skladovany (ked tak).
ja pouzivam teraz a nic take tam veru nemam
Aj ja som používala aj používam bi oil a veru som nikdy nemala v ňom žiadne častice... Skúste dať fotku
Pravdepodobne sa im pri výrobe niečo rozbilo a dostalo dnu. Takéto niečo sa ani pri zlom skladovaní neobjaví. Už som to vyriešila, výmenou za niečo iné. Škoda ho, ale čo už 🤷♀️. Ďakujem za odpovede.
@onlytiny ak by to bolo pri vyrobe tak im treba poslat len to cislo sarze a poziadat o vymenu - vela firiem je v tomto v pohode ak je to ich chyba
@jaru_lienka ale ani ta pani ani ja pochopiteľne už nemáme blok z nákupu z lekárne. Da sa aj tak žiadať?
Je velmi nepravedepodobne, ze by sa pri vyrobe nieco rozbilo a niekto by si nevsimol, gely zvyknu vyschnut a popraskat, tak by to mohlo byt to. Napr. na vrchanku ostal a ususil sa, potom to tam napadalo. Inak si to neviem vysvetlit. Tiez mam doma gelove sera a takato tvrda gebuzina sa robi okolo vrchanka ked sa netrafim, uschne a potom opadava ama to takuto texturu, uz sa to nikdy samozrejme neroztopi. cize teoreticky ak uz bol otvoreny... inak na toto ti odpovie vyrobca, to nemusite chodit do lekarne.. staci si najst na nete a skusit kontaktovat ich ;)
A ten gel je plny tychto kuskov albeo to ma len na vrchu, ci pre istotu sa uz pomiesal cely? 🙂))
@simca06022011 ano toto mas pravdu ja som si myslela ze ide o olej, ale teraz vidim, ze gel, cize toto je asi najpravdepodobnejsie.
@domculik nie je to zlým skladovaním. Gél nie je nikde popraskaný, vrch som špachtlou dala dolu a je to v celom gély. Nerozpustí sa to ani po masírovaní, škriabe to. Už som písala do výroby. Vraj to je chyba výroby, určite to nie je sklo ani plast. Vraj urea pokiaľ ju v procese dostatočne nerozpustia, vytvára takéto kryštály a tie môžu potom iritovať pokožku. Tak našťastie nič strašné to nie je 😊