Vaše skúsenosti s olejom Bi-Oil – druhá kampaň

konik_testuje29.11.2018

S Bi-Oil, obľúbeným olejom všetkých mamičiek, sme do testovania zapojili celé rodiny, ktoré si mohli tento všestranný prípravok vyskúšať na svojej pokožke. Bi-Oil testovali aj babičky na svoje vrásky, dievčatá a chlapci ho zasa vyskúšali na svoje rozbité kolená. Bi-Oil skrátka pomáha všetkým generáciám!

Bi-Oil - medzinárodne uznávaný špeciálny olej, ktorý sa stará o pokožku ľudí na celom svete. Zlepšuje vzhľad jaziev, strií, vrások a zjednocuje odtieň pokožky. Bi-Oil získal 349 ocenení v oblasti starostlivosti o pokožku a už v 24 krajinách si drží prvenstvo - je najpredávanejším produktom na jazvy, ktorý si získava dôveru ďalších spokojných zákazníčok. Výborne funguje na vrásky a dehydratovanú pokožku.

Jeho jedinečné zloženie je kombináciou rastlinných extraktov a vitamínov v olejovom základe. Vďaka prelomovej ingrediencii PurCellin Oil je jeho zloženie ľahké a nemastné. Bi-Oil prešiel posúdením bezpečnosti podľa nariadenia Európskeho parlamentu a Rady o kozmetických prípravkoch.

Bi-Oil je obľúbeným olejom všetkých tehuliek, ale je vhodný nielen pre ne! Použijte ho aj na jazvy spôsobené sekciou, bežné jazvy z poranení a na starostlivosť o pleť vráskami. Bi-Oil je vhodný pre celú rodinu, pretože na svoje si prídu detičky, vaša mama a aj babička, a možno aj váš manžel.

Dokazujú to, koniec koncov, aj ženy z reklám. A viete prečo? Pretože v nich vystupujú reálne a spokojné zákazníčky, bežné ženy ako my všetky, ktoré si svoje skúsenosti nenechali pre seba, ale podelili sa o ne so svojím okolím.

Zaujíma vás, čo si o Bi-Oil myslia slovenské rodiny? Prečítajte si recenzie desiatich žien, ktoré ho podrobili až dvanásť týždňovému testu.

---

Viac sa o Bi-Oil dozviete na: https://www.mojbi-oil.sk/

---

Bi-Oil, obľúbenca všetkých tehuliek, sme už raz testovali. Ste zvedavé, ako si ho pochvalovali vtedajšie tehuľky, a teraz už šťastné mamičky? Prečítajte si ich recenzie v tomto odkaze: https://www.modrykonik.sk/forum/modry-konik-testuje/vase-skusenosti-s-bi-oil/

Ja a Bi-Oil? Nech sa páči, čítajte 🙂

Ahojte, vitajte pri mojom dalšom článku. Prajem vám príjemné čítanie.


Poďme pekne po poriadku.


Čo je Bi-Oil?


(Tieto informácie si samozrejme môžte nájsť aj sami na internete alebo hocikde inde no chcela som to tu napísať pre možno lepšie "pochopenie"tohto môjho článku a aby sa teda vedelo o akú značku ide🙂


Kozmetika Bi-Oil je účinným pomocníkom v boji so striami a jazvami. Produkty Bi-Oil v sebe kombinujú účinky rastlinných extraktov a vitamínov spoločne so špeciálnym olejom, ktorý sa dôkladne vstrebáva do pokožky bez zanechania mastného filmu. Pravidelným používaním kozmetiky Bi-Oil môžete veľmi ľahko a hlavne čoskoro docieliť krásnu, hydratovanú a omladenú pokožku bez nežiaducich jaziev, strií a nerovnakého odtieňa pokožky. Kozmetika Bi-Oil získala už 224 ocenení v oblasti starostlivosti o pokožku. Na trh bola prvýkrát uvedená v roku 2002 a veľmi rýchlo sa stala najpredávanejšímproduktom na jazvy a strie v 18 krajinách.

Všetky produkty Bi-Oil sú dermatologicky testované a schválené. Firma dbá tiež na ekologickú stránku. Pri výrobe kozmetiky Bi-Oil nevznikajú žiadne škodlivé emisie, nebezpečný odpad alebo odpadové vody. Všetky obaly kozmetiky Bi-Oil sú recyklovateľné a teda nezaťažujú životné prostredie. A ešte v skratke jeho vlastnosti a použitie:


Vlastnosti:


 - účinne hydratuje a zjemňuje
 - pôsobí preventívne proti vzniku strií
 - regeneruje strie a jazvy
 - zjednocuje farebný odtieň


Použitie:


Prípravok aplikujte na problematické partie tela (stehná, boky, zadoček a bruško). *ja len doplním, že si myslím, že Bi-Oil má viac partií, na ktoré sa dá aplikovať.


Vmasírujte krúživými pohybmi do pokožky a nechajte vstrebať. Aplikujte na postihnutú oblasť pokožky podľa potreby aj niekoľkokrát denne. (*moja vsuvka)


A teraz poďme k mojej osobnej skúsenosti.

Čo si ja sama myslím o tejto značke? V skratke - mne osobne v niečom pomohla a v niečom zasa uškodila :(


Moja pleť vs. Bioil


Aká je moja pleť?


Mám mastnú/zmiešanú pleť so sklonom k akné - áno bohužial aj ženy po 30-tke trpíme týmto problémom (a je nás teda dosť, čo si všímam a či je to touto dobou alebo čím, netuším). No teda a dostávam sa k podstate, že čo sa týka mojej pleti, mne Bi-Oil skôr "uškodil", čo ma mrzí,  lebo zo začiatku som mala pocit, že pleť je krásne vláčna a hydratovaná a tak to prišlo. Moju pleť pokrylo asi milión "bolestivých"vredov :( Teda nič príjemné, samozrejme.


Najprv som netušila, čím to môže byť, ale prišla som nato, že to bolo bohužiaľ Bi-Oil-om:( Tak budem úprimná - p restala som si ho hned nanášať na pleť! Takže neviem nejako viac opísať aké účinky má Bi-Oil na pleť a vrásky na tvári. Áno bohužiaľ som niečo málo po 30-tke, no vrásky na tvári mám a niekedy sa cítím, že "vyzerám" ako lepšie vyzerajúca 50-tka. Bez urážky samozrejme🙂


A čo Bioil a strie?


Som matka, načo som aj neskutočne hrdá a ako každá z nás, ktorá rodila vie, že sa nejaká tá stria počas tehotenstva (či po pôrode) objaví. A ja niesom výnimkou! Niekto by povedal, že ich mám minimum (no mne to vadí).


Prvá foto je PRED použitím Bioil

Druhá foto je PO použití (rozdiel 2 mesiace) + aby sme predišli rečiam, vytvorilo sa mi za ten čas znamienko!!!


Ono je ho už slabšie vidieť aj na prvej foto (asi dôsledok leta a mojej záľuby opaľovať sa).

Pokožka je po nanesení naozaj vláčna a hydratovaná a čo je zvláštne a príjemne zistenie zároveň, že na to že je to olej nezanecháva na tele "pocit mastnoty". Čo je podľa mňa veľké plus. Priznám sa, že počas testovania som mala dosť hektické obdobie, takže som rada, že som si ho nanášala 2x denne (ráno a večer som ho poctivo vmasírovala na problematické partie).


Bi-Oil a jazvičky


Kedže toto testovanie malo byť zamerané na viacerých príslušnikov rodiny a viaceré problematické partie, zapojila som do testovania aj moju dcérku, ktorej ostala po kiahnach mini jazvička pod očkom(v tvare malého kruhu). A mňa ako matku -pedantku to dosť "štvalo".


Vid foto:

Vrchná foto je PRED aplikáciou

Spodná foto je PO aplikácii


Myslím,že jazvička značne zmizla, čomu sa neskutočne teším. Aplikovali sme ju taktiež poctivo 2x denne (ráno pred škôlkou a večer pred spinkamím). Rozdiel cca 2 mesiace.



Bi-Oil a vrásky? 


V neposlednom, veľmi dôležitom rade Bi-Oil testovala aj moja milovaná svokra (a to myslím úprimne, že je milovaná, každému prajem takúto svokru 🙂 ) No už som odbočila od témy. Svokra síce vyzerá výborne na svoj vek (nebudem to tu písať no jej vek sa začína 5-tkou) a trápia ju vrásky ako každú ženu. Veď aj mňa trápia vrásky a to môj vek začína 3-kou 🙂.


A kedže svokra je  "veľká poctivka" a nanášala si ho naozaj 2x denne, každučký jeden deň, samozrejme aj keď testovanie skončilo, ona pokračuje v používaní ďalej. Od začiatku si ho veľmi pochvaľovala, kedže má suchú pokožku/pleť. Jej teda sadol, ale že úplne na mieru. Jej suchú pokožku krásne zvláčnil, hydratoval a samozrejme čo je úplne najviac, aj eliminoval vrásky.


Prvá foto je PRED používaním Bioil

Druhá foto je PO používaní Bioil (rozdiel cca 2mesiace).



Bi-Oil aj na suché a popraskané ruky? Prečo nie 🙂


Zapojila som do testovania aj moje ruky. A kedže Bi-Oil je to síce olej, ale nezanecháva mastný pocit na rukách, je práve úžasnou voľbou na tento "problém". Som človek, ktorý má sklon k suchých a popraskaným rukám a to hlavne v tomto zimnom, chladnom období (článok píšem v decembri). Naozaj, keď sa o tie moje ruky nestarám, nekrémujem a teraz už aj neolejujem, sú v katastrofálnom stave:( Popraskané, ale tým myslím naozaj popraskané až "do živého" čo je nepríjemné a aj bolestivé. Síce nemám foto pred a po... Kedže zima sa až nedávno rozbehla a ja si ruky olejujem " o sto šesť" a v predstihu🙂.


Tak sú v celkom slušnom stave,musím povedať. Ale naozaj ho odporúčam aj na tento nepríjemný problém. U mňa teda 10 bodov z 10-tich 🙂 Na foto mám teda žily "ako hrom", ale aspoň vidíte, že som žena, ktorá pracuje.



Ešte pár slov


Aj ked môj manžel nebude nadšený, spomeniem to tu... Bi-Oil teda testoval aj "on" - konkrétne na strie, ktoré sa mu urobili ked "trošku" pribral :( A jemu teda krásne Bi-Oil pomohol, naozaj nádherné výsledky (tlieskam).

Strie sú o dosť menej vidteľné, pokožka sa mu krásne zhydratovala a nie je na dotyk bolestivá (kedže kto má strie vie, že ak je tá pokožka napr. čerstvo popraskaná - bolí to).


A čo dodať na koniec?


Musím povedať, že toto testovanie vôbec neľutujem... Aj ked priznávam, že je to "skúška" hlavne pre tích, ktorí nie sú trpezliví alebo nie sú dôslední v užívaní rôznych prípravkov 🙂.


Pretože na získanie tých výsledkov naozaj potrebujete dôsledné a pravidelné používanie!


Samozrejme u niekoho sú výsledky vidieť skôr u niekoho neskôr a u niekoho možno vôbec (aj ked si myslím, že takí sa nenájdu), keďže tento olej krásne hydratuje a zvláčňuje pokožku. Ale môj osobný postreh je, že nemusí úplne sadnúť mastnej pleti (ako mám ja, spomínala som to vyššie v článku). Lebo každý sme iný, každá pleť a pokožka je iná a inak reaguje na používanie Bi-Oil-u. Ale ja verím, že každý si nájde na Bi-Oil - e niečo "to svoje" pozitívne🙂


A v neposlednom rade chcem veľmi pekne podakovať @konik_testuje za túto super možnosť testovať tento prípravok🙂


#test_bioil2 #recenzia

Naša skúsenosť s Bi-Oil

Spolu ako rodinka, sme sa zapojili do testovania oleja Bi-Oil. Keď som na začiatku zbadala, že sa bude testovať tento olejček, nič som o ňom nevedela. Na internete som si preto pozrela aký produkt to vlastne je a povedala som si, že prečo nie? Však ak nám nebude robiť dobre, prestaneme sa natierať a ak pomôže, bude to fajn. Prvý dojem z nášho zoznámenia bol super. Hneď sa mi zapáčila jeho príjemná nevtieravá vôňa.

          


11. 9. 2018 sme začali s testovaním. Po pár dňoch natierania zatiaľ nevidieť žiadne výraznejšie zmeny, ale natierame poctivo a pokožka je pri mojom natieraní super, nie je dlho mastná pekne sa olej vpije do pokožky a je taká hydratovaná, ani na druhý deň nie je suchá. Trochu nevýhoda pri oleji je, jeho dávkovanie. Dospelý, keď vyskúša raz a vidí, že sa leje dosť rýchlo, tak si dá pri ďalšom používaní pozor. Pubertálna dcéra, ktorá ma už k sebe nepustí, mi kúpeľňu pekne pri natieraní označkovala. Stále po nej ostávali mastné fľaky na poličke pod olejom a aj celá fľaštička bola potom mastná a ona hocikedy ako keby bola pripravená rovno na pekáč 🙂 .


Medzi výhody patrí aj to, že je dostupný v rôznych veľkostiach, tak kým jeden olej môže mať miesto v kúpeľni, menšie balenie sa zmestí do batožiny a nezaberie veľa miesta.


Bi-Oil nakoniec nesklamal , ja sama na sebe som pozorovala zosvetlenie fľakov na rukách a  aj po popáleninách od oleja, určite to mnohé poznáte. Najviac pomohol práve mojej dcérke, pri tom ako rastie , jej akosi prirýchlo narástli prsia a koža sa nestíhala prispôsobiť a škaredo popraskala. Po mesiaci natierania bolo vidieť malú zmenu. Teraz na konci natierania je výsledok perfektný, strie už skoro nevidieť. Normálne sa jej to posťahovalo. Takže, ak nám dôjde aj ten kúsoček oleja, čo ešte ostal tak za mňa môžem vyhlásiť, že si ho ešte zaobstaráme a budeme pokračovať v ďalšom natieraní. Bi-Oil je vhodný naozaj pre všetky vekové kategórie aj starší ľudia si určite prídu na svoje. Krajší, napnutejší, pekne hydratovaný dekolt bez farebných fľakov určite stojí za to.


Pred dvoma týždňami nám pribudla do rodiny jedna nová jazva,  :(  na brade mladšej dcérky. Tak po oficiálnom ukončení testovania, u nás s testovaní určite nekončíme a tešíme sa na nové pekné výsledky s týmto olejom.


 #test_bioil2 a #recenzia

Stačí raz vyskúšať a vieš, prečo je úžasný

Jeden septembrový deň sa na mňa usmialo šťastie a bola som oslovená na testovanie BI-OIL-u. Rukavica bola hodená, už len vyskúšať ho na vlastnej koži. Nebolo to ľahké, ale prezradím vám, ako to u nás prebiehalo.


KRÁTKE ZOZNÁMENIE


Ahojte, volám sa Martina, mám 41 rokov, som mamou troch úžasných detí a manželkou neporiadneho, ale milujúceho manžela. Taká normálna rodinka. Som veľmi zvedavá a preto si myslím, že je úžasnou príležitosťou spolupráca MK a domácich, či svetoznámych značiek.


Modrý koník testuje a BI- OIL


Mám rada, keď MK testuje a hlavne, keď je moja zvedavosť a chýr o produkte väčšia ako lenivosť ihneď sa do výzvy zapájam. Bi-Oil jedným z týchto produktov bol. Výzva dopadla v môj prospech a už len čakať na balíček.


ZOZNÁMENIE SA S BI-OIL - om


Balíček do pár hodín docestoval a bol čas na spoločné zoznámenie. Obsahoval 3 balenia (60 ml, 125 ml, 200 ml). Hneď na prvý pohľad ma zaujalo úhľadné balenie, čo vyzdvihujem. Mám rada, keď je produkt uschovaný v predajniach v krabičke a hlavne, keď obsahuje stručné informácie o výrobku. Po otvorení ma milo prekvapila marhuľová farba olejčeka, ktorá pekne korešponduje s obalom. Po otvorení moje čuchové bunky zaujala veľmi príjemná, nevtieravá vôňa. Neodolala som a samozrejme som si ho musela aspoň na malý kúsoček ruky natrieť. Poviem vám, láska na prvý dotyk. Úžasne sa vstrebal, pokožka ostala príjemne suchá a ošetrená.



ROZDELENIE ÚLOH V RODINE


Na test sme dostali dlhých 12 týždňov, ale na viditeľné výsledky treba chvíľu počkať, čiže tie tri mesiace boli tak akurát. Do testovania som samozrejme okrem seba (41r.) "natiahla" aj moju 6 ročnú dcérku Ninku, dvoch pubertálych synov (16r., 20r.), manžela (53r.) a moju mamičku, čerstvú 60-ničku. No, ale musím pravdu povedať, keď som sa zapájala, ešte som vôbec netušila, že to bude také náročné, aj keď sa jedná iba o jeden výrobok. Všetci zúčastnení museli byť dôslední, dodržiavať moje príkazy "NATRI SA!", "NEZABÚDAJ!", "PORIADNE SI HO ROZOTRI!" Napriek tomu u nás prebiehalo testovanie vo veselom duchu a s úsmevom.



BI-OIL  A  "TEENEGERS"


Keďže u nás sa tento vek spája s chalamni (16r., 20.r), je stále u mužov  utkvelá predstava, že krémiky, či olejíčky patria na telá žien a dievčat, bolo ťažšie ich presvedčiť, aby aspoň vyskúšali, samozrejme pod zámienkou, že je to naše tajomstvo a nikto, ale že nikto sa nedozvie, že sa doma niečím natierajú. Chalani majú problematickú pleť s akné a kopec drobných jaziev hlavne na kolenách a lakťoch ako následky športových úrazov. Musím ale povedať, že sa snažili natierať sa poctivo, v pribehu posledných týždňov im akné ustúpilo, zmenilo farbu aj priebeh, jazvyčky sa im postupne prispôsobujú farbe pleti. To isté platí aj pre drobné jazvy, aj keď tie samozrejme úplne nezmizli, keďže boli hrubšie a dlhé roky neliečené, pokožka sa horšie regeneruje. Inak konzistencia im nevadila, nemali po použití pocit , že sú veľmi mastní, ale za nich by ubrali na vôni.




BI-OIL A DETI


Za najmladšiu generáciu v rodine bola 6 ročná Ninka. Ako 4 ročná prekonala  kiahne, po ktorých jej ostalo na tvári pár nepekných jaziev. Snažila som sa jej jazvy pravidelne ošetrovať, čo má za následok, že sa krásne zmiernili a môžem povedať, že sú minimálne viditeľné a ak budeme daľej pokračovať, úplne zmiznú. Ide o poškodenie kože ako pri strijách a pomocou BI-OIL-u sú krásne hojiteľné. Vzhľadom k veku dcéry je jej pokožka mladá, elastická, dobre sa hojí a regeneruje a spolu s používaním BI-OIL-u koža zabojovala a krásne sa jej zahojili aj drobné jazvy , či nedokonalosti kože. Olejček je úžasný na detskú pokožku, nedráždi, prevonia, zahojí, ukľudní, ochráni a na 100% odporúčam viac ako detské mlieka, má úžasné hojivé účinky.

                                                                       

 PRED

                                                                         

PO



BI-OIL A MANŽEL


V jeho prípade budem stručná. Pošepkám vám, že aj môj manžel by mal pravidelne používať BI-OIL, keďže už prekročil 50-ku a nebudeme si klamať, aj chlapci starnú, ale keďže odchádza za prácou a aj keď mal poctivo pribalené najmenšie balenie, veľmi z neho neubudlo a tým pádom ani vrások na čele. Ale on je spokojný aj s vôňou, aj konzistenciou, on sa o seba veľmi rád stará, ale tá pravideľnosť!




BI-OIL A BABKA


Najviac sa asi pri oznamovaní, že ide testovať, potešila moja mama, ktorá je čerstvá 60- nička. Aj keď BI-OIL je už stálicou na našom trhu, mama patrí do generácie, keď neboli muži ani ženy zvyknutí sa veľmi zaujímať i kozmetiku, či stav svojej pleti. No, ale " Starého psa, novým kúskom nenaučíš." Ale toto bola super príležitosť niečo vyskúšať. Mama je fajčiarka a roky fajčenia sa podpísali na jej nezdravej farbe. Trápia ju aj pigmentové škvrny a čas sa podpísal do jej tváre v podobe vrások najmä v okolí očí. Snažila sa olej poctivo a pravidelne používať, okrem tváre aj na krku, rukách, ktoré si tiež zaslúžia sarostlivosť v podobe výživy BI-OIL-u a keďže nepoužívala špeciálnu kozmetiku, sú práve na nej výsledky najviditeľnejšie v najkratšom čase. Pleť dostala zdravý, jednotný nádych, kruhy a vrásky pod očami sa zjemnili a celkovo používanie rozžiarilo jej výraz a aj sama sa cíti i kúsok mladšia a sviežejšia, Je maximálne spokojná. BI-OIL si získal jej srdce  a ostáva BI-OIL-u verná.



BI-OIL A JA


No a  v neposlednom rade som úžasný chýr o fantastických výsledkoch z používania BI-OIL-u skúsila na vlastnej koži. Ako každá nespokojná žena, ktorá narieka, že po 40-ke už nie je krásna, mladá a svieža, tak aj ja si počítam každú novú začínajúcu vrásočku na čele. Takže s obrovským nadšením som sa vrhla na natieranie, masírovanie a to poctivo každý deň, ba aj tri krát za deň. Som maximálne spokojná, pleť mám jednotnú, má krásnu zdravú farbu. Je jemná, hebká, hydratovaná. Drobné jazvyčky a nedokonalosti miznú, nové sa rýchlejšie zahoja a vyliečia. Neupcháva póry, čo je veľké plus pri olejovom zložení. Po ošetrení volal už aj môj krk, ktorý sa stáva pružným, hladkým a lepšie prekveným. Používala som BI-OIL aj na brucho a dekolt. Jednoducho je tak výnimočný, že by som sa v ňom mohla aj kúpať.


PRED

                                                                             

PO


                                                                             

PRED

                                                                             

PO



HODNOTENIE A ZÁVER


Každý používame telové krémy, oleje, či mlieka. BI-OIL je ale výnimočný v tom, že nie len premastňuje a hydratuje telo, ale dodáva mu aj vitamíny A, E, či hojivé oleje z harmančeka, nechtíka, levandule a rozmarínu. Musím povedať, že v každej aj viac generačnej rodine, má BI-OIL využitie a úžasné výsledky. Či u detí na hydratáciu, je hypoalergénny, lieči drobné jazvy. Pre budúce mamičky je vhodný ako prevencia pred vznikom strijí, keďže kožu zvláčňuje, ostáva elastická a zabraňuje ich vzniku, ale ak sa už aj vytvoria, BI-OIL vám pomôže pravidelným natieraním zmierniť ich priebeh. Mladým pomáha minimalizovať jazvy spôsobené dospievaním a nám starším zmierniť priebej starnutia, vzniku prvých vrások a vracia nám do tváre sviežosť.


Úplne na záver sa ešte raz musím poďakovať MK a BI-OIL-u za možnosť pripojiť sa k skupine mamičiek, ktorým ste určite dokázali, alebo dali príležitosť, že BI-OIL je úžasný, má super vlastnosti, je všestranný, vhodný pre každého a ja ho s čistým svedomím môžem odporúčať ďalej a šíriť mu dobré meno.


Ďakujem, že ste si našli čas, možno som vám pomohla, či poradila a prajem Vám príjemné prežitie Vianoc a určite môžete využiť tento čas a obdarujte blízkych BI-OIL-om. Tento darček poteší, aj pomôže.


Pekný zvyšok dňa, Martina.


#test_bioil2  #recenzia

Bi-Oil náš každodenný, vôňou nezameniteľný


Milé mamičky a možno aj nejakí oteckovia 😄 Chcela by som sa podeliť o naše rodinné skúsenosti s testovaním Bi-Oil.


Som veľmi rada, že sme sa mohli zapojiť lebo som sa stala čistý "závislák". Po dodaní sme ostali v úžase ako krásne Bi-Oil vonia a to sme nevedeli, aké budú výsledky úžasné. Keď som bola tehotná, bohužiaľ som na Bi-Oil neverila, teraz som zbadala, že som spravila asi chybu (moc neverím, že keď ma človek dané strie, že im vie aj zabrániť), ale možno by som nemala strie až také silné. Pomohol nielen mne, ale najviac môjmu manželovi s jeho jazvami na rukách. Na ňom je to naozaj najviac viditeľné. 



Pomohol aj  našej krásnej dcére ktorá mala vyrážky na líčkach. Ale priznám sa, že ju som najmenej natierala, lebo predsa má len 1,5 roka 🙂



Najväčšie mínus ktoré som spozorovala je fľaštička. Pretože pri dávkovaní vám vybehne niekedy viac a potom ostáva mastná aj fľaška a vlastne všetko naokolo 😁. 



Do testovania sa zapojila aj moja mamina, ale na ňu bol extrémne mastný. Keďže máme každá iný typ pleti nesadne každému. Ja som ale s mojou pleťou maximálne spokojná. Bez neho si už večerný rituál neviem predstaviť. Dokonca aj moja kozmetička mi povedala, že niesom taká fľakatá ako na začiatku, keď som k nej začala chodiť 🙂



Ďalším mínusom je bohužiaľ cena  - áno je kvalitný a výborný ale bohužiaľ veľa z nás si ho nemôže dovoliť. Ak by som nemala možnosť sa zapojiť do testovania, tak by som si ho len tak nekúpila. Ale teraz má u nás v kúpeľni svoje miesto aspoň dokým ho celý neminiem 😁


Na záver sa chcem poďakovať Modrému koníkovi za to, že nás vybrali, tak snáď ešte niekedy budem mať šťastie 😁


#test_bioil2 #recenzia

Rodinné testovanie Bi-Oil

Myslím, že každá mamička mi dá za pravdu, keď poviem, že za svoje dieťa by dala aj život. Pre deti sme veľakrát ochotné obetovať čokoľvek. Už v tehotenstve mnohé z mamičiek priberú, koža na brušku, bokoch a zadku sa nestihne prispôsobiť a praská. Vznikajú strie, ktoré mnohé z mamičiek berú ako samozrejmosť. Ja som to tak tiež brala, keď som bola prvýkrát tehotná. To, že mi popraskala koža na bruchu som brala ako normálny jav, aj napriek dennému natieraniu.


Vtedy som nevedela o existencii Bi-Oil, ktorý výrazne pomáha predchádzať vzniku strií a existujúce strie dokáže krásne zosvetliť. Keď som sa dozvedela, že na Modrom koníku, je možnosť testovať Bi-Oil, veľmi rýchlo som sa ozvala ako záujemca. V tom čase som bola v 26tt. tehotenstva, za sebou som už mala jednu jazvu po sekcii spred 5 rokov a ešte k tomu aj moja sestra bola tehotná v 25tt. Podmienkou testovania bolo, že má testovať celá rodina, čo tiež nebol problém. Pár dní potom ako som prejavila záujem o testovanie som dostala správu z Modrého koníka, že ma na testovanie Bi-oil vybrali.


Kuriér mi doniesol tri Bi-oil 200ml, potom 125ml a 60ml. Keďže testovať mala celá rodina, dala som najmenší olej mojej svokre, najväčší som si nechala ja a posledný som dala mojej sestre a mamine.



A ako prebiehalo testovanie u mňa a mojej rodiny?


Moje testovanie začalo vtedy, keď bruško bolo pekne vykuknuté, strie na bruchu som mala už z predošlého tehotenstva a chcela som sa vyvarovať vzniku ďalších. Tak som poctivo mazala bruško, každé ráno aj každý večer. Môžem povedať, že teda žiadne nové strie sa mi nespravili a ešte aj tie čo som mala po prvom synovi zbledli.


Mne osobne je vôňa Bi-Oilu veľmi príjemná. Konzistencia taká akurát, na to že to je olej. Trochu mi vadilo to, že olej dlhšie vsakoval do pokožky a nemohla som si hneď obliecť oblečenie, inak som zostala mastná.


Bi-Oil je vhodný nie len ako prevencia vzniku strií, ale tiež sa odporúča aj na natieranie jaziev. Jazvy by mali byť bledšie a menšie. To som skúšala na mojej jazve po prvej sekcii. No nemala som pocit, že by  výrazne zbledla. Tu bude asi potrebné jazvu natierať dlhodobejšie. Vyskúšam to teraz na mojej novej jazve po druhej sekcii, som veľmi zvedavá na výsledok.


Bi-Oil som používala aj na natieranie tváre, pretože počas tehotenstva sa mi na tvári spravili pigmentové škvrny. Tie po týždni poctivého natierania krásne zmizli. V natieraní tváre som pokračovala naďalej, pretože moja pleť je citlivá a neznesiem žiadny krém. Z mojej rodinky sa natieral s Bi-Oil ešte aj manžel, nakoľko má malé jazvičky po akné. Tie mu teda výrazne zbledli. Vôňa Bi-Oil aj konzistencia sa môjmu mužovi páčila. Jemu nevadilo, ani to že pleť zostáva mastnejšia. Môjmu synovi som natierala ešte stopy po ovčích kiahniach a teda to som bola veľmi prekvapená, ako krásne zbledli. Už ich vôbec nie je vidno.


Testovanie u svokry a mojej maminy


Testovanie u mojej svokry začalo s veľkým nadšením. Je veľmi silná fajčiarka a teda jej pleť je týmto zlozvykom dosť poznačená. Na začiatku sa natierala poctivo a teda už po týždňoch mala pleť krajšiu, vypnutejšiu. Potom sa bohužiaľ natierať prestala a jej testovanie skončilo. Čo vám poviem, so svokrami je to niekedy dosť ťažké...🙂 Moja mamina sa natierala a naďalej s Bi-Oil  a je veľmi spokojná. Páči sa jej vôňa aj konzistencia. Tiež jej trochu vadí, že má pleť mastnejšiu, ale natiera sa len na noc. Sama spozorovala, že má pleť oveľa krajšiu, aj vrásky na čele a pri očiach zjemneli.


Posledná testovačka z našej rodiny bola moja sestra. Tá si bruško natierala poctivo, no bohužiaľ aj napriek tomu sa jej pár strií spravilo. Koľko by ich však mala, keby sa nenatierala vôbec je otázne. S vôňou aj konzistenciou Bi-oil bola veľmi spokojná a používala ho až do pôrodu.



Ja aj moja sestra sme priviedli svoje malé uzlíčky na svet len nedávno. Konkrétne ja 27.11 a moja sestra 6.12. Takže máme obidve čerstvé jazvy po sekciách, na ktorých môžeme aj naďalej testovať účinky Bi-oil.


Myslím si tiež, že keď budem natierať kožu na brušku mala by sa rýchlejšie prispôsobiť, lebo momentálne je dosť ovisnutá. Ale čo by sme pre tie naše deťúrence nespravili, veď posúďte sami, nestoja nám za to?


#test_bioil2 a #recenzia

BI-OIL

Na úvod, by som veľmi chcela poďakovať za možnosť, testovania olejčekov od Bi-Oil. Veľmi som sa tešila, keď som si našla správu, že na testovanie bola vybratá práve moja rodinka. Domov nám dorazili tri olejčeky v rôznych veľkostiach. Veľmi sme si Bi-Oil u nás doma obľúbili a stal sa našim každodenným večerným rituálom. Naše deti dokonca k nám pribehli samé od seba, ak som náhodou zabudla naolejovať telíčko. Produkt sme testovali na celé telo, ale aj pleť. Používali sme ho od najmladších členov rodiny, našich dvojičiek /dva a pol roka, dcéry /sedem rokov, ja s manželom /30, 34/ a jeden olej sme posunuli našej babke /51 rokov/, ktorá má už pleť a samozrejme telo zrelšie. Čiže naše testovanie prebehlo od detičiek cez dospelých až po našu babku. Teraz by som vám popísala jednotlivo ako na každého člena pôsobil a ako kto bol spokojný.


Čo vlastne Bi-Oil je a na čo je určený?



Takže, už z názvu je jasné, že nejde o krém ale o olej. Výrobca odporúča svoj výrobok na jazvy, strie, zjednotenie odtieňa pokožky a na starnúcu a dehydrovanú pokožku.

Mňa osobne veľmi prekvapila krásna levanduľová vôňa, bez ktorej si naozaj neviem predstaviť zaspavánie. Aj napriek tomu, že je to olej bola som prekvapená s jeho vsetrebávania sa do pokožky. Nebolo treba dlho čakať ako pri iných olejčekoch a mohla som si cca do 15-20 minút ísť ľahnúť do postele, bez toho aby som sa bála, že ho poutieram do vankúša, alebo teda pyžama.



Moja a manželova skúsenosť


Ako som spomenula vyššie moje prvé dojmy, ale aj môjho manžela boli také, že hneď sme si obľúbili krásnu vôňu levandule. My sme olejček používali denne počas testovania a samozrejme naďalej mu aj verní zostaneme. Nanášali sme si ho vždy večer, keďže ide o olej ráno by som ho neodporúčala /iba v prípade, že nejdete nikam, alebo sa neponáhľate do práce/. My sme si ho nanášali po kúpeli nie tesne pred spánkom, ale tak aby sa stihol olejček vstrebať do pokožky. Samozrejme, aby sme ho nevyutierali do posteľného prádla.


Moje testovanie bolo zo začiatku také, že som ho nanášala aj na pleť, nie len na telo. Asi po jednom týždni som ale oblasť pleti začala vynechávať z dôvodu zvýšeného premastenia a tvorilo sa mi akné trošku viac. Ale naďalej som premastievala telo a moje strie, ktoré sú neskutočne veľké a hlboké. Bola som veľmi spokojná s tým, že vlastne moja koža vydržala hydratovaná počas nasledujúceho dňa a nemusela som ráno hneď siahať po telových krémoch.





Idem k striám teraz trošku, takže ako som písala, strie mám veľmi hlboké a škaredé, najviac po dvojičkách, keďže tam váha deti bola vyššia. Strie mi teda vôbec nezmizli, čo som aj očakávala, aj napriek tomu ich stále olejujem a kožička tam kde ich mám je jemnejšia. Určite budem pokračovať v premasťovaní nakoľko mi to aj môj lekár odporúčal a moja voľba je jasná ostanem pri Bi-Oil-e.


Bi-Oil skúsenosť s deťmi


Testovali sme olej na všetkých našich troch detičkách. Prebiehalo to tak, že dve z troch majú jazvičky po úraze aj na tvári. Zamerali sme sa hlavne teda na to, keďže je aj na jazvy. Na dcére rozdiel vidieť, jazva nie je tak do očí bijúca, pekne zbledla/ešte celá nezmizla/. Pri synovi jazvička svoju farbu nezmenila a je rovnaká /možno iná koža, alebo staršia jazva/.


Ďalej sme im olejovali telíčka po každom kúpeli, čo si samozrejme veľmi obľúbili viac ako krémovanie. Neviem, či vôňa levandule robila divy, ale spánok je o niečo lepší u dvojčiat. Tým chcem povedať, že od kedy ho máme, tak aj noci sú pokojnejšie /budili sa stále pár krát do rána/. Myslím, že olejček pôsobí priaznivo na deti.


Babka a jej testovanie


Naša babka nie je typická babka. Je to žena, pre ktorú vek je len číslo. Má rada kvalitnú kozmetiku a taktiež bola s testovania pre Bioil veľmi nadšená. Keďže si rada dopraje a svojej pleti a telu tiežtak sa do toho vrhla hneď od prvého dňa. Tak ako my s manželom, dávala si ho aj pleť. Ale tiež to zvážila, pretože sa jej zdala pleť veľmi premastená. Samozrejme ho nezavrhla a používala ho naďalej a to na ruky, ktoré už sú vekom trošku poznačené. Koža nie je taká pružná a preto si ho veľmi obľúbila. Natierala si ho dva krát denne a to ráno a večer pred spánkom. Za tri mesiace to zhodnotila tak, že olejček sa jej páči a na kožu pôsobí priaznivo. Má pocit vypätejšej pokožky. Taktiež si obľúbila vôňu, ako každý člen našej rodiny. Babka si teda olejček pochvaľuje a bude ho používať naďalej.


Moje zhodnotenie


Moje záverečné hodnotenie by bolo takéto: Na pleť by som ho asi ja osobne moc nepoužívala, alebo keby aj áno, tak nie denne a iba večer, keďže ide o olej. Ale krk, ruky a telo by som určite nevynechávala. Na strie pôsobil dobre, aj keď samozrejme nezmizli, ale kožu zjemnil. Určite odporúčam premastievať strie, aj tie čo už máte. Na jazvy u detí u jedného zmena vidieť bola, ale jazvička bola nie taká "stará" a u druhého ani nie, keďže jazva bola staršia. Takže asi aj záleží od jazvy, aká je. Neviem aký by bol v tehotenstve na rastúce bruško, ale určite každá tehulka by si bruško premastievať mala a Bi-Oil je ten olejček, ktorý nie len krásne premastí kožu, ale má aj krásnu vôňu, ktorú budem "ospevovať" vždy, lebo tá sa podarila.


Ešte raz chcem veľmi pekne poďakovať za toto úžasné testovanie a dúfam, že sa vám môj článok páči a pomôže pri rozhodovaní, či si Bi-Oil kúpiť, či nie. Samozrejme, čo sedí mne, nemusí sedieť iným. Sto ľudí, sto chutí.


#test_bioil2  #recenzia

Bi-Oil výrobok pre celú rodinu

Raz na MK som zbadala, že sa hľadajú rodinky na testovanie oleja Bi-Oil. Zo zvedavosti som si link otvorila a zistila nové informácie o ňom. Vedeli ste o tom, že Bi-Oil môžu využívať nielen tehotné a ženy po pôrode na strie, ale že sa dá použiť na jazvy, vrásky a zrelšiu, či suchú pleť?


Ja nie, a preto som ho používala prvé tehu len na bruško a vtedy sa mi naozaj overil. Napriek vraj veľkému brušku som nemala ani jednu striu  (otázky sestričiek v nemocnici: "Keeeej vy čakáte dvojčatá?” Nie našťastie to bolo len jedno.) a keďže mi počas testu Bi-Oilu akurát začalo bruško znova rásť, mám muža, ktorý tie strie má namiesto mňa, ale zo cvičenia a malú šinterku, na ktorej ho môžem tiež vyskúšať, sme sa prihlásili do testovania.



Začíname testovať 🙂 


To, že Bi-oil každému z nás z rodiny vonia asi nemusím ani písať. Má takú príjemnú nevtieravú vôňu, ktorá ani mne ako tehulke neprekáža 🙂 


Bi-oil a ja


Bola som mu verná aj prvé tehotenstvo a budem určite aj toto ďalšie. Natieranie Bi-oilom je pre mňa už taký maznací rituál s bábätkom v brušku po druhýkrát. Stretávam sa s názormi, že ho ženy používali a aj tak strie mali. No ja osobne sa s týmto ich názorom nejak nestotožňujem. Ako viete, že keby ste ho nepoužívali, nemáte ich viac? Ja som prve tehu bola bez strii a naozaj dúfam, že aj toto tehu tak dopadne aj vďaka Bi-oilu. Ak nie, nehádžem flintu do žita a natieram sa naďalej, kedže už viem, že ich Bi-Oil dokáže naozaj zjemniť. 



 Bi-Oil a muž


Neviem ako váš muž, ale ten môj sa rád natiera, keďže už od malička má problémovú pleť. Takže testovaniu Bi-Oilu sa potešil a poctivo natieral. Výsledok: Celkovo je s ním spokojný. Strie a Jazvy nezmizli úplne a ani nezmiznú na čo upozorňuje aj sám výrobca, ale vidieť, že sú jemnejsie, menej výrazne a aj farba sa akoby zjednotila. Jediné čo mu vadilo bol fakt, že ihneď po natretí sa nemohol vyvaliť do postele. No nebolo to nič hrozné, kedže do pár minút sa olej vstrebal. 


Foto PRED a PO používaní Bi-Oil


Foto PRED a PO používaní Bi-Oil



Bi-Oil a svokra


Tá sa tiež z neho tešila a používa ho stále. Vrásky su menej výrazné a pleť má hebkejšiu, jemnejšiu a pružnejšiu. Čo je plus na Bi-Oil je fakt, že ho stačí troška a malé balenie čo používa iba na tvár má dodnes. 


Foto PO a PRED používaním Bi-Oilu



Bi-Oil a dcérka


Mám malú skoro dvojročnú šinterku, čiže pády bývajú u nás dosť často. Na nej som ho použila na kolená a však natierať som začala až po tom ako už vznikli tvrdé chrasty a vysledok super lebo žiadne vyrazné jazvy jej neostali. Skusila som ho u nej aj na červené drsné flaky na stehnách, ktoré nás trápili nejakú dobu a krásne jej to zosvetlilo a zjemnilo už po pár dňoch. 



Záver nášho testovania 


Všetci sme s ním boli spokojný a v našej rodine si našiel využitie úplne u každého 🙂 A ďakujem MK a BI-OIL-u za možnosť pripojiť sa k testovaniu 🙂 


#test_bioil2 #recenzia

Vianoce v septembri zariadil Bi-Oil


Kde bolo, tam bolo, tam bol Štedrý deň


Je Štedrý deň, v bruchu cítim motýliky. Absolútna nervozita, tak dnes to príde. Ako budú reagovať? Dnes sa to dozvedia. Priberiem zas 20 kg? Opäť celá dopraskám? Ako zvládnem 3 deti? A tých úrazov, hlavne, nech je zdravé. 


Pred rokom na Štedrý deň sme celej rodine oznámili, že sa v auguste rozrastieme. A naozaj, rozrástli sme sa. A predstavte si nielen o Šimonka, ale ja o nové kilogrami, nové strie, a s čím som nerátala aj o novú jazvu. Po pôrode som na internete hľadala informácie, ako sa dá dať jazva čo najrýchlejšie do poriadku. A na akej stránke sa nájde najviac mamičiek, ktoré poradia? No jasné! Na našom koníku! A tak som hľadala, hľadala, až som našla. A dokonca sa ukázalo, že môžem dostať najlepší produkt na trhu zadarmo, ak ma vyberú na testovanie olejčeka Bi-Oil. A oni mňa a moju rodinku naozaj vybrali. To bolo radosti, keď som Eliške povedala, že budeme mať olej, čo pomôže zmenšiť jej jazvu🙂 Podmienkou bolo generačné testovanie. Oslovili sme babku, keďže má roky problémy so suchou pleťou. Súhlasila a mohli sme začať. S balíčkom prišiel milý list od #konik_testuje Tri rôzne veľké olejčeky sme si rozdelili. Babke sme dali stredný, my sme si nechali zvyšné dva. Eliška mala za úlohu si natierať jazvu nad perou, ja strie a jazvu po sekcii a babka tvár a ruky. A zaujímavé je, že sa ujal aj u môjho manžela. Náš ocko, sťaby ľadový medveď, chodí denne na ponor (čupne do Oravy - rieky, namočí sa po krk, po 5 min. vylieza). Po takto ľadových ponoroch ho vždy príšerne svrbeli nohy. Po mojom nenápadnom podsúvaní (veď chlapi také nemusia používať :D) fľaštičku pochytil, vyskúšal, už sa neškriabe a už olejček odporúča ďalším "medveďom". Jeho suché nohy sú zrazu jemné, hydratované a nesvrbia. 


S čím sme sa to natierali?


Bi-Oil ® je  výrobok na starostlivosť o pokožku. Obsahuje PurCellin Oil a vitamínov A a E, prírodných rastlinných olejov z nechtíka, levandule, rozmarínu a harmančeka.

  • odporúčaný pre zlepšenie vzhľadu jaziev, strií a nerovnakého odtieňa pokožky,
  • vhodný pre starnúcu a dehydrovanú pokožku,
  • je hypoalergénny a vhodný pre citlivú pokožku.

Vlastnosti, zloženie sú ozaj super. A super sa mi zdá aj konzistencia. Je olejovitá, nemusím ho extra rozotierať, ide to úplne ľahúčko. Nádherne vonia. Videli ste Ľadové kráľovstvo? Je tam scéna s čokoládou, kde Anna a Elza zavoňajú čokoládu. A presne tak voniam aj ja Bi-Oil. Cítiť ho po bylinkách a tá vôňa prevonia celú miestnosť, nevtieravo, príjemne. Jediné, čo mi trošku prekáža, že koža ostane mierne mastná. 


Kto testoval Bi-Oil? A aké boli výsledky?


Moja 6-ročná Eliška sa natierala často aj mimo toho, keď som jej povedala. Jazvička nad perou je na dievčatku neželaná ozdoba. Jemné masírovanie s olejčekom naozaj pomohlo. Jazva bola rok rovnaká a teraz, čuduj sa svete, je svelejšia a menšia. Eliška, parádnica, sa nechala počuť, že sa natierať bude aj naďalej. 


Babka Valika k nám chodí 2x do mesiaca. Ju som kontrolovať nemohla, no o to lepšie som mohla vidieť rozdiely. Babka má 57 rokov, vrásky pribúdajú, pleť je dlhodobo suchá a citlivá. Babkine slová: "vcuclo sa mi to, no trochu som lesklá" asi naznačovali, prečo sa natierala iba večer. Ideál by bol 2x denne, čiže aj ráno. Napriek tomu pleť zjemnela, premastila sa, nie je začervenaná. A zdá sa mi, že aj pehy jej vybledli. Babka si natierala aj ruky. Pigmentové škvrny sú o trochu bledšie. 


Poslednou testujúcou, teda okrem môjho ľadového medveďa, som ja, Aďka. V septembri som oslávila Kristove roky. Mesiac predtým sa nám akútnou sekciou narodilo tretie bábätko. Na bruchu mi pribudli nové strie k starým z predchádzajúcich tehotenstiev. Strie boli hrubé, bordové, až krvavé. Jazva dlhá, hrubšia. Premasťovala som masírovaním pomocou Bi-Oilu bruško a jazvy. A výsledok? Úplne skvelý. Jazvy sú takmer vyblednuté, jazva sa sťahuje, bledne. Dokonca môj gynekológ na kontrole po 600-nedelí skonštatoval, že jazva sa výborne hojí. Určite budem pokračovať ďalej, nech jazvu a strie čo najrýchlejšie nevidno. Veď sa chcem sebe i môjmu milému mužíčkovi čim viac páčiť. Momentálne mám novú výzvu. Vyskúšať Bi-Oil na zahojenie popáleniny na ruke (piekla som vianočné oplátky). 


Na záver sa chcem poďakovať za možnosť testovať Bi-Oil, ktorý našej rodinke robí dobrého pomocníka. Milí koníkari, ak budete chcieť premastiť, hydratovať, vyživiť pokožku, pomôcť v boji so striami, jazvami, odporúčam jednoznačne Bi-Oil. My sme zažili Vianoce už v septembri, keď sme sa ním začali natierať. Kedy budete mať Vianoce vy? 🙂


#test_bioil2 #recenzia

Bi-Oil - Všestranný pomocník

 #test_bioil2 #recenzia


Nie je veľa kozmetiky, ktorá ma očarí natoľko, že sa k nej vraciam znova a znova... Áno, som v tomto smere konzervatívna a mám rada overené značky. Preto som bola veľmi rada, keď si ma vybrali na testovanie Bi-Oil. Tehotná nie som a ako hovorí môj muž, už ani nebudem 😊 takže sama by som si ho asi nekúpila. Načo? Veď nemám tehotenské bruško... Ale...


Som mama troch detí, 5-ročných trojičiek. A zažívam s nimi neskutočnú radosť a srandu. Tak to bolo aj v čase doručenia balíka s olejmi značky Bi-Oil. Boli tri a za tri mesiace každodenného používania nám z nich stále ostalo. Vráťme sa ale k tej „srande“ s mojimi deťmi 😊


Bi-Oil ako liek

Balík nám prišiel tesne pred odchodom na našu vysnívanú dovolenku v Turecku. Testovanie teda muselo počkať. To som ešte netušila čo nás čaká... Pred nami bolo jedenásť dní v rajskom prostredí. Príchod na miesto nášho pobytu ma utvrdil v tom, že sme vybrali dobrú destináciu. Aj prvé tri dni dovolenky tomu nasvedčovali. Večer však začala byť jedna dcérka malátna a vyskočila jej teplota. Hrdlo červené, tak som si myslela, že jej začína angína. V noci sa k nej pridal syn. Ráno boli obaja v poriadku a tak som to považovala za vyčerpanie z tepla. Mýlila som sa. Teplota sa im k večeru znova vrátila a najbližšiu noc som strávila škrabkaním štyroch dlaní a štyroch chodidiel mojich ratolestí. Na ďalší deň sa k ním už pridala aj tretia trojička. Diagnóza – vysoko infekčné ochorenie Ruky-nohy-ústa. Pravdepodobne sme to chytili v bazéne. Až neskôr sme sa dozvedeli že je to tam BEŽNÉ ochorenie. Nám to však kompletne pokazilo dovolenku – ďalšie dni sme už strávili na izbe.

Ale vráťme sa k testovaniu.

V dôsledku choroby sa deťom na dlaniach a chodidlách „vyhodili“ škaredé vyrážky, ktoré najprv svrbeli a neskôr boleli. Po ich odznení mali kožu suchú a nepeknú. Medzičasom sme už boli doma a ja som sa rozhodla vyskúšať takýmto netradičným spôsobom Bi-Oil. Veď prečo nie? A čuduj sa svete – nôžky im za pár dní opekneli a mám pocit, že do pôvodného stavu sa dostali omnoho rýchlejšie... Veď posúďte sami. Rozdiel 7 dní.


Súbežne s týmto netradičným testovaním olejčeka Bi-Oil na nohách mojich detí som ho testovala aj na mojich prvých vráskach a mojom tehotenstvom poznačenom bruchu.


Bi-Oil ako „krém“ proti vráskam

Do testovania Bi-Oil som chcela zahrnúť aj moju svokru. Je to kočka a ja jej len závidím jej super postavu. Naozaj ju má ako dvadsaťročná športovkyňa. Má však už po šesťdesiatke a jej na tvári je to už veru vidieť. Jednu z fľaštičiek z Bi-Oil som jej podarovala, no testovanie na jej tvári sme nedokončili. Predsa len, olej je olej a nie každému je príjemný pocit „mastnoty“ na tvári...

Ja som to však riskla a urobila som dobre. Moje prvé vrásky sa po troch mesiacoch používania mierne vyhladili. Je ale pravda, že olej som si nanášala len večer, teda jedenkrát do dňa. A výsledok? Fotky hovoria za všetko.


Bi-Oil ako plastický chirurg

Jasné, o oleji Bi-Oil som počula už dávno. Ešte ako tehotná som siahala po mnohých krémoch a olejoch proti striám. Celkom sa mi darilo obmedzovať vznik strií... Teda prvé mesiace. Potom to bol zbytočný boj. Viete si predstaviť slona? Tak nejako som vyzerala od siedmeho mesiaca tehotenstva. Predsa len, v brušku mi rástli tri poklady, tak čo viac som mohla chcieť? Úprimne, v tom období mi bolo úplne jedno, ako moje brucho vyzerá, hlavné boli deti a tie rástli... Spolu s mojim bruchom... Po sekcii sa moje brucho len ťažko dostávalo do pôvodného stavu. A pôvodný vzhľad nikdy nezískalo a asi už ani nikdy nezíska. Ale predsa, stále sa chcem páčiť sebe aj môjmu mužovi, tak vyskúšať Bi-Oil na mojom „trojičkovom bruchu“ bola výzva. Sama som bola zvedavá, čo to spraví...

A tak sa, prosím, nezľaknite nasledujúcich fotiek. Rozdiel tam však jednoznačne vidieť. Bi-Oil mi pomohol aj v tomto prípade.


A výsledok?

Bi-Oil ma veľmi príjemne prekvapil množstvom spôsobov použitia. A vyzerá to ta, že prekonal aj môj „kozmetický konzervatizmus“ a na poličke v kúpeľni zaujal čestné miesto 😊

Btw. Práve včera som kúpila najväčšie balenie Bi-Oil pre moju sesternicu. Je tehotná. Síce čaká "iba" jedno dieťatko, no viete - aj jeden drobec dokáže bruško mamičky poriadne poznačiť. Takže darček od Ježiška je pre ňu istý... Ale pssst 😊

Bi-Oil - Všestranný pomocník

 #test_bioil2 #recenzia


Nie je veľa kozmetiky, ktorá ma očarí natoľko, že sa k nej vraciam znova a znova... Áno, som v tomto smere konzervatívna a mám rada overené značky. Preto som bola veľmi rada, keď si ma vybrali na testovanie Bi-Oil. Tehotná nie som a ako hovorí môj muž, už ani nebudem 😊 takže sama by som si ho asi nekúpila. Načo? Veď nemám tehotenské bruško... Ale...


Som mama troch detí, 5-ročných trojičiek. A zažívam s nimi neskutočnú radosť a srandu. Tak to bolo aj v čase doručenia balíka s olejmi značky Bi-Oil. Boli tri a za tri mesiace každodenného používania nám z nich stále ostalo. Vráťme sa ale k tej „srande“ s mojimi deťmi 😊


Bi-Oil ako liek

Balík nám prišiel tesne pred odchodom na našu vysnívanú dovolenku v Turecku. Testovanie teda muselo počkať. To som ešte netušila čo nás čaká... Pred nami bolo jedenásť dní v rajskom prostredí. Príchod na miesto nášho pobytu ma utvrdil v tom, že sme vybrali dobrú destináciu. Aj prvé tri dni dovolenky tomu nasvedčovali. Večer však začala byť jedna dcérka malátna a vyskočila jej teplota. Hrdlo červené, tak som si myslela, že jej začína angína. V noci sa k nej pridal syn. Ráno boli obaja v poriadku a tak som to považovala za vyčerpanie z tepla. Mýlila som sa. Teplota sa im k večeru znova vrátila a najbližšiu noc som strávila škrabkaním štyroch dlaní a štyroch chodidiel mojich ratolestí. Na ďalší deň sa k ním už pridala aj tretia trojička. Diagnóza – vysoko infekčné ochorenie Ruky-nohy-ústa. Pravdepodobne sme to chytili v bazéne. Až neskôr sme sa dozvedeli že je to tam BEŽNÉ ochorenie. Nám to však kompletne pokazilo dovolenku – ďalšie dni sme už strávili na izbe.

Ale vráťme sa k testovaniu.

V dôsledku choroby sa deťom na dlaniach a chodidlách „vyhodili“ škaredé vyrážky, ktoré najprv svrbeli a neskôr boleli. Po ich odznení mali kožu suchú a nepeknú. Medzičasom sme už boli doma a ja som sa rozhodla vyskúšať takýmto netradičným spôsobom Bi-Oil. Veď prečo nie? A čuduj sa svete – nôžky im za pár dní opekneli a mám pocit, že do pôvodného stavu sa dostali omnoho rýchlejšie... Veď posúďte sami. Rozdiel 7 dní.


Súbežne s týmto netradičným testovaním olejčeka Bi-Oil na nohách mojich detí som ho testovala aj na mojich prvých vráskach a mojom tehotenstvom poznačenom bruchu.


Bi-Oil ako „krém“ proti vráskam

Do testovania Bi-Oil som chcela zahrnúť aj moju svokru. Je to kočka a ja jej len závidím jej super postavu. Naozaj ju má ako dvadsaťročná športovkyňa. Má však už po šesťdesiatke a jej na tvári je to už veru vidieť. Jednu z fľaštičiek z Bi-Oil som jej podarovala, no testovanie na jej tvári sme nedokončili. Predsa len, olej je olej a nie každému je príjemný pocit „mastnoty“ na tvári...

Ja som to však riskla a urobila som dobre. Moje prvé vrásky sa po troch mesiacoch používania mierne vyhladili. Je ale pravda, že olej som si nanášala len večer, teda jedenkrát do dňa. A výsledok? Fotky hovoria za všetko.


Bi-Oil ako plastický chirurg

Jasné, o oleji Bi-Oil som počula už dávno. Ešte ako tehotná som siahala po mnohých krémoch a olejoch proti striám. Celkom sa mi darilo obmedzovať vznik strií... Teda prvé mesiace. Potom to bol zbytočný boj. Viete si predstaviť slona? Tak nejako som vyzerala od siedmeho mesiaca tehotenstva. Predsa len, v brušku mi rástli tri poklady, tak čo viac som mohla chcieť? Úprimne, v tom období mi bolo úplne jedno, ako moje brucho vyzerá, hlavné boli deti a tie rástli... Spolu s mojim bruchom... Po sekcii sa moje brucho len ťažko dostávalo do pôvodného stavu. A pôvodný vzhľad nikdy nezískalo a asi už ani nikdy nezíska. Ale predsa, stále sa chcem páčiť sebe aj môjmu mužovi, tak vyskúšať Bi-Oil na mojom „trojičkovom bruchu“ bola výzva. Sama som bola zvedavá, čo to spraví...

A tak sa, prosím, nezľaknite nasledujúcich fotiek. Rozdiel tam však jednoznačne vidieť. Bi-Oil mi pomohol aj v tomto prípade.


A výsledok?

Bi-Oil ma veľmi príjemne prekvapil množstvom spôsobov použitia. A vyzerá to ta, že prekonal aj môj „kozmetický konzervatizmus“ a na poličke v kúpeľni zaujal čestné miesto 😊

Btw. Práve včera som kúpila najväčšie balenie Bi-Oil pre moju sesternicu. Je tehotná. Síce čaká "iba" jedno dieťatko, no viete - aj jeden drobec dokáže bruško mamičky poriadne poznačiť. Takže darček od Ježiška je pre ňu istý... Ale pssst 😊

Jazvy,vrásky a či strie?Bi-oil Vám ich krásne skryje;)


Na Bioil som vždy čítala dobre skúsenosti. Väčšinou som si ho spájala s tehotenstvom a striami.Ja som v tehotenstve používala inú značku,no žiaľ nič mi nepomohlo v boji so striami.Až keď prebiehalo testovanie,začítala som sa, že Bioil pomáha aj s jazvami či vráskami.Samozrejme,žiadny prípravok Vám úplne nevyhladí vrásky,strie či jazvy...Na to by trebalo asi kozmetické salóny...No Bioil Vám pomôže aspoň zjednotiť pokožku...Nebudem tu písať dlhé čítania o jeho účinkoch ,keďže je to veľmi známe.

Jazvy....S týmto sme sa stotožnili doma najviac.Moja pooperačná jazva na chodidle získala konečne jednotný odtieň. Nie ešte úplne,ale verím že používaním aj naďalej to bude stále lepšie a lepšie.Decká majú jazvy  z odrenin na kolenách...Priznám sa,bolo obtiažne a časovo aj veľmi náročné každé ráno aj večer im kolienka natierať,no nás najmenší to asi po 2 týždňoch zvládal dokonale aj sám;)Sazmorejme v tomto smere nám Bioil veľmi pomohol,čomu som veľmi rada.Predsa len sú to ešte deti,tak sme radi že nebudú mať hneď celé kolená dojazvene.V neposlednom rade som dokopala do testovania manžela,ktorý má na hrudníku väčšiu jazvu z operácie(skoro 8 ročná jazva)...Ako chlap frflos,to bolo náročnejšie ako u detí😂Frflanie,akože isto to nepomôže,už ho to nebaví,jemu sa nechce....A zrazu mu ukazujem fotky po 3 mesiacoch...Samozrejme že z frfloša bol hneď hrdina(veď on nemá problém  natierať sa s tým)😂




Strie...Po 3 deťoch....strie sa mi urobili hneď pri prvom,kde som pribrala skoro 22 kg....Našťastie to odniesli len moje boky....Po ďalších tehotenstvach už prírastky na váhe neboli také veľké,no strie sa viac otvárali.X prípravkov som skúšala...nakoniec som to vzdala....predsa len strie nikdy len tak nezmiznú...Dala som šancu Bioilu...pokožka sa mi pekne zjednotila...Síce nikdy nezmiznú ,ale aspoň trošku sa dá ich viditeľnosť zmierniť.Keby niet testovania,zrejme by som to neskúšala...No nakoniec som spokojna;)...



Vrásky....mňa našťastie ešte netrápiA, takže testovala moja mamina....ona skúša kadejaké prípravky,len aby zastavila starnutie....Bola spokojná,jedine čo výslovene bolo zlé,že som jej dala malé balenie😂

Na záver chcem ešte doplniť.Obávala som sa, že bioil bude mastný ako olej...No aj keď je mastný,strasne rýchlo sa vstrebáva,čižeiže sa netreba báť mastnoty....Ja som ho vymenila v podstate za denný aj nočný krém,a neľutujem.Celý deň mám pleť hydratovanu. A hlavne-Nesmrdi!!🖒Za čo mu dávam veľké plus. Určite ľutujem ze už som skôr neskúsil jeho účinky.


#test_bioil2

#recenzia