icon

Blíži sa tridsiatka

lexilaracroft
9. apr 2017

Prave zazivam stavy uzkosti a to sa nemusim pozret ani do zrkadla a viem ze starnem. Viem ze pride cas kedy sa tomu budem len smiat. Vzdy som vedela/verila ze budem starnutiu celit s hrdostou. Nie som jedna stych co si daju plastiku alebo silikony. To nezakrije ani mejkap. Len sa s tym treba zmierit a ist dalej. No teraz sa citim mizerne a potrebujem oporu mozno rady.

Strana
z2
tslobik
9. apr 2017

Ja mám 36 a čo mám povedať? Cítim sa teraz skvelo, sexi ale 40-tky sa veľmi bojím už....a nenávratne sa to približuje konským cvalom.....

denae
10. apr 2017

@janinah ver mi, že by si jej starosti nechcela mať, ale máš pravdu v tom, že je to v hlave - hoci v tomto prípade nie zasa všetko.

anabeth
10. apr 2017

@lexilaracroft achjaj, presne si ten pocit pamätám...ked sa mi na krku urobili prvé vrásky, chodila som v júny v roláku, drahému ma bolo ľúto a kúpil mi taký nekresťanský drahý krém proti vráskam ( v živote mi kozmetiku nekupoval), že som skoro skolabovala- a prebrala som sa, život ide dalej
s tým sa musíš zmieriť len ty sama, darmo ti to bude tvrdiť niekto iný (že nič to a všetci si tým prejdu blabla)
ja som si vtedy uvedomila, že áno, týka sa to starnutie aj mna ( dovtedy išlo nejak okolo hehe) a musím byť na to pripravená...
aj ked sme sa stravovali zdravo, presne v 30 som sa zapísala do ženského fitka, to ma priviedlo k zumbe, aj ked som nemala nadváhu, telo mi spevnelo, na zumbe zo mna všetky starosti opadli, treba mať okrem detí aj koníčky,
a vždy mať plány aj do buducnosti, ja som vlani začala s latinotanom, urobila su kurz výživovej poradkyne, od septembra nastupujum na druhú maturitu
neobliekať sa ako 18-tka, najsť si štýl
mám 45 rokov, áno cítim sa staro heheh, ale vek neovplyvním, starám sa o to, čo viem ovplyvniť

eliska13
10. apr 2017

@lexilaracroft 30 tkou som presla ani neviem ako mala som doma male dieta a zivot bol gombicka 😚zato som rok pred 40 tkou a je to vek kedy Ti psyvhologovia povedia, ze ludia bilancuju.Zijem ako som chcela, mam deti kolko som chcela, toto som chcela dosiahnut v praci?tzv kriza stredneho veku...rodicia starnu, deti idu do puberty stereotyp doma v praci veru ja to pocitujem😚ale skor taku lutost,ze cas sa nevrati ako bolo dobre behat s detmi po ihrisku, ako deti rychlo rastu.Ja nemam problem s prijatim vrasok, tela mna rozladia uplne ine veci
takze hlavu hore zi svoj zivot naplno mozno si len unavena z deti

jana_eyre
10. apr 2017

Ja budem mat 33 a taketo stavy uzkosti som este nezazila.. Trapia ma ine veci, trapenie sa vekom je uplne zbytocne..

Aj ked viem, ze ked sa trapis, tazko si povedat stop, ale treba sa troska pozerat na to, co vsetko v zivote mas.. Lebo ked ta trapi len takyto nizky vek, je evidentne, ze tvoj zivot je super 😉

evittam
10. apr 2017

@eliska13 Jeej, akoby si pisala o mne.😉

ema234
10. apr 2017

Ked to tu citam tak si hovorim ze trosku prehanate, co je to mat 30, ved to je este uplna pohoda 🙂 poznam baby alebo skor zeny 🙂 co maju 40 a su poblaznene jak mlade a ani nevyzeraju na svoj vek, asi by som to tak neprezivala, ja sa tesim mat po 30.

evittam
10. apr 2017

@ema234 Presne. Pre mna je vek len cislo. Vobec sa necitim na to,ze za chvilu 40 a malokto mi aj veri, co ma nepozna.😀😉

lulu369
10. apr 2017

@lexilaracroft Ahoj, nestresuj sa zbitočne. Ja som 30.-tku oslavovala pred Vianocami a musím povedať, že šťastnejšia ako som teraz, som nebola. Mám 3 zdravé detičky, s manželom sme sa pustili do stavby domčeka,...Vek je vek, na tom nič nezmeníš a starnúť musíme (zákon prírody)...Užívaj si, veď 30-tka je krásny vek. 😉

lalinko2010
10. apr 2017

@lexilaracroft bože môj, ja mám pomaly 39 rokov, 7 ročného syna a cca 3 roky rakovinu, čo ja mám povedať?????
som vďačná za každú jednu minútu, hodinu a deň, somr ada že sa zobudím ráno a neriešim koľko mám rokov. mať tak 30 rokov....sveta žiť!
takže začni rozmýšľať nad niečím iným!

mima4
10. apr 2017

@lexilaracroft
preco sa bojis starnutia? vrasok?
Ved vekom to ide a je to prirodzene, tak ako sa narodi babatko, ktore rastie, rastu mu zubky, vyvija sa, tak telo sa takto vyvija cely zivot, su to prirodzene veci.
Krasa cloveka predsa nie je vo vyzore, v super zdravotnom stave, vo veku... skus porozmysslat na tom, preco vidis svoju hodnotu v mladom a sviezom veku.

salfusco
10. apr 2017

@sam2 aj 40 je skvely vek :D

sam2
10. apr 2017

@salfusco o tom nepochybujem 😉😁

krokodil13
11. apr 2017

Ahoj. Ja mam po TOM (po 30tke) len nedavno. Vidim to tak, ze mam tu najchaotickejsiu prvu tretinu zivota za sebou. Tie dalsie dve by uz mali byt kludnejsie a vyrovnanejsie. Takze ja osobne som sa celkom potesila, ze to tazke obdobie puberty a postpuberty som prezila bez ujmy na zdravi , a ze mi bolo dokonca dopriate mat deti s muzom ktoreho milujem! Trochu to aj odlahcim - no veru zvykaj si pouzivat uz cele kozmeticke rady (nielen krem na tvar, ale aj serum a ocny krem - mne kamoska teraz basni o kozmetike Nuance, tak tiez idem do toho), viac spat a zdravsie jest. Aby sme boli krasne a zdrave a uzili si tie dve tretiny zivota co mame este pred sebou! 😉

Strana
z2