Bolesť chrbta a pobyt vo vode
11. feb 2023
Dobrý deň, mám problém s chrbticou, mám vytečenú platničku medzi L5-S1. Mala som dlhšie pokoj a teraz taký mesiac ma to veľmi bolí. Chodím na rehabilitáciu a doktor nám čo tam chodíme povedal, že by sme mali ísť do vody konkrétne do Nesvad, že tam je liečivá voda . Keď som to spomenula známym tí mi zas povedali, že horúca voda nie je dobrá na bolesť chrbtice, lebo sa ešte viac zapáli. Teraz som na vážkach či ísť, alebo neísť. Nemá niekto s tým prosím skúsenosti? Ďakujem.
Predošlá
Strana
z2
@iveta7677 jaj a este kyselina listova.
@iveta7677 je to souhra dvou biologicky aktivních látek – uridin monofosfátu a cytidin monofosfátu. Obě patří do skupiny pyrimidinových nukleotidů, které se podílejí na tvorbě nukleových kyselin (RNA a DNA).
Predošlá
Strana
z2

@iveta7677 no ja aom to s lekarom neriesila. Zacala brat. Aublock regeneruje nervy a odstranuje bolest. Je tam b12tka a uridín-5’-monofosfát sodný, cytidín-5’-monofosfát, a co som nasla su to zakladne stavebne zlozky nervov a nachadzaju sa aj v materskom mlieku. Milgama ani neuromultivit mi neucinkovali. Ked sa zmiernila bolest mohla som sa zacat postupnr viac hybat a cvicit. Ked som mala gabapentin, ktory mi nepomohol naopak musela som si zobrat dalsie tri one lieky aby som ho ztolerovala. A este lieci zapal. Aj je nerv neustale drazdeny je zapaleny.