icon

Bolesť chrbta po autonehode: Možné príčiny?

3. feb 2025

Baby, už asi mesiac má boli dosť spodok chrbáta, taká divná bolesť, pretože niekedy to necítim vôbec a niekedy je to dosť silné. Taká bolesť, že keď som v kľude, tak je to v poriadku. Ale mám skôr taký problém, že ako keby mi to stuhne tam dole, alebo niečo zasekne a mám problém sa buď akože v ten moment vyrovnať, pohnúť chrbátom tam dole. Teraz má to napríklad nebolí vôbec a bola som v sprche, umývala som si vlasy a nemohla som sa zase narovnať a pohnúť. Pohnem sa, ale bolí má to. Neviem to ani nejak inak vysvetliť. Mala som autonehodu s tým, že som bola v poriadku, no pociťujem to odvtedy. Nestretol sa niekto s takou bolesťou ? Moc by som vám ďakovala, nechcem utekat hneď k doktorovi. V prílohe pridám fotku, kde približne má to bolieva.

Bolesť chrbta po autonehode: Možné príčiny?
pribinak
3. feb 2025

Platnicka?

biba_18
3. feb 2025

smer ortopedia - či nemáš poškodený sakroiliakárny kĺb ... veľa žien ho má po pôrode poškodený, ale neprejavuje sa to - mne sa to začalo ozývať tiež po úraze... nijak sa to nelieči (aspoň o tom neviem), ale sú cviky na uvoľnenie úponov v tej oblasti, ktoré keď sú namáhané, tak to tam bolí ... ale nenamáhala by som to pokiaľ mi to nepotvrdí ortoped aby som si nepoškodila ako píše @pribinak ak by to bola platnička ...

taktotedanie
4. feb 2025

Neurologia

veselo_neveselo
5. feb 2025

Hlavne po nehode je treba ist k dr, nech to skontroluju. Inak by som klasika, teplo, jemne masirovat, jemne cvicit, nech sa to trochu ponatahuje, ak to mas len zablokovany sval.