Bolesť hlavy v záhlaví

dia219
24. júl 2020

Dobrý deň. Už vyše týždňa pociťujem ostré bolesti v záhlaví. Najhoršie to je v noci alebo keď na tom záhlaví ležím. Je to ostrá bolesť a postupne slabne takže trvá vždy okolo jednej minúty. Skúšala som všelijaké babské recepty a nič nepomáha. No ale to nieje môj jediný príznak... Chodím na krivo a ťahá ma na jednu stranu napr. idem po chodníku a ťahá ma na ľavú/pravú stranu (strieda sa to) a potom sa to snažím "dorovnať aby som nechodila po tráve, ale potom zas ma ťahá na stranu. Okrem toho som zdravá, len niekedy mi je na zvracanie, ale nepozvraciam sa. Išla som k obvodnej lekárke, ale tá má dovolenku a keď som prišla k tej ktorá za ňu" zaskakovala" tak mi povedala že ma vyšetriť nemôže lebo to je chronické a ona lieči len akútne prípady (nádcha, chrípka, vysoká teplota...). Nemôžete mi povedať čo mám robiť alebo či má niekto takéto skúsenosti?

simsalabim
24. júl 2020

@dia219 ziadala by som listok na neurologiu. Okamzite.

silviazlat
24. júl 2020

@dia219 Ako píše simsalabim... hneď na neurológiu... nechcem ťa strašiť, ale podľa príznakov ti niečo tlačí na mozog a riešila by som to OKAMŽITE!!!!!!!!

eryykah
24. júl 2020

maš zablokovanú krčnú chrbticu nájdi su dobrú fyzio a nech ti pichnú niečo na uvoľnenie.

wilagrande
30. júl 2022

@dia219 ahoj co to bolo? Ja mam ostre bolesti ale ako pri trojklannom su zachvatove trvaju niekolko minut a celust za uchom pred uchom spanky a jeden bod na vrchu hlavy a dr stale ze to z krcnej mam vydrate platnicky vraj ale tie zachvaty su otrasne neviem vnimat pri tom ani rozpravat su to akoby kontrakcie krore prejdu

albinazigova
14. feb 2024

@wilagrande do bri aj vas boli na jednej strane hlavi

wilagrande
17. feb 2024

@albinazigova ano lava