Bolesť kĺbov dva mesiace po pôrode
Som 2 mesiace po sekcii a príšerne ma bolia bedrové kĺby a koleno, hlavne pri vstavaní. Máte nejaké overené tipy ako odstrániť bolesť?
Ja som mala strašne bolesti členkov a kolien. Neznesiteľné, nemohla som ani poriadne chodiť. Bola som u doktorky, klesla mi klenba, vyriešili to klasické ortopedické vložky do topánok.
Ahoj,
mne pomohol fizioterapeut a 6x masaz u neho. Uz po prvej som aj zabudla, ze ma bedrovy klb niekedy bolel. S kolenom ti neporadim, on isto ano. Prajem ti rychle uzdravenie a radost z bábätka 🙂
Možno sa Ti panva posúva na svoje miesto. Myslím, že aj mňa bedrové kĺby boleli po pôrode. Držím palce!
Mne pomohlo doplnat vapnik
@domiklik presne aj vlasy ma bolia!
Ďakujem dievčatá, no ja veľmi nemám čas na vyšetrenia, mám doma predčasniatko a s ním chodíme tiež po vyšetreniach ešte. Som rada že sa dostanem na gynekológiu a na sono prsníkov. Skúsim doplniť vápnik, poprípade ostatné dievčatá, vy ste nebrali nič a prešlo to samé?
Ahojte. Chcem pridat svoju skusenost. Mala som tieto hrozne bolesti klbov po prvom porode dlho a zacali mi aj po druhom a bola som zdesena prezit to znovu, tak som nasadila tvrdu vitaminovu liecbu : vitaminy od Avity. Bolesti su zazracne prec a nevracaju sa (a to som tri tyzdne dozadu zufalo googlila tieto debaty). Zabralo mi to okamzite, malicky ma mesiac teraz a nastastie som ok a pritom zatazujem ich riadne, lebo kojim, takze vela lezim na boku, hrbim sa a podobne. Uzivam tieto vsetky vitaminy, co vypisem. Nie je to malo penazi, ale stalo to teda za tu bezbolestnost.
Tu je moj zoznam:
Joy flex
Vapnik s D3 2000 UI
Klbova vyziva
B komplex forte
Kyselina listova
C+D3+Zinok
Myslim, ze je to dobre aj pre kojenie, ktore z nas naozaj vytiahne vsetky vitaminy. Vrelo odporucam, citim sa teraz skvele a veru to viem porovnat s mesiacmi bolesti po prvom porode.
Drzim palce vsetkym.🙏

Ak kojis, infra lampa, infrasauna... Ja som mala pocit, že ma bolia aj vlasy ale časom to preslo