icon

Bolesť kĺbov dva mesiace po pôrode

12. apr 2023

Som 2 mesiace po sekcii a príšerne ma bolia bedrové kĺby a koleno, hlavne pri vstavaní. Máte nejaké overené tipy ako odstrániť bolesť?

domiklik
12. apr 2023

Ak kojis, infra lampa, infrasauna... Ja som mala pocit, že ma bolia aj vlasy ale časom to preslo

monika553
12. apr 2023

Ja som mala strašne bolesti členkov a kolien. Neznesiteľné, nemohla som ani poriadne chodiť. Bola som u doktorky, klesla mi klenba, vyriešili to klasické ortopedické vložky do topánok.

svetlonos
12. apr 2023

Ahoj,
mne pomohol fizioterapeut a 6x masaz u neho. Uz po prvej som aj zabudla, ze ma bedrovy klb niekedy bolel. S kolenom ti neporadim, on isto ano. Prajem ti rychle uzdravenie a radost z bábätka 🙂

ankare
12. apr 2023

Možno sa Ti panva posúva na svoje miesto. Myslím, že aj mňa bedrové kĺby boleli po pôrode. Držím palce!

beata_k
12. apr 2023

Mne pomohlo doplnat vapnik

autor
12. apr 2023

@domiklik presne aj vlasy ma bolia!

autor
12. apr 2023

Ďakujem dievčatá, no ja veľmi nemám čas na vyšetrenia, mám doma predčasniatko a s ním chodíme tiež po vyšetreniach ešte. Som rada že sa dostanem na gynekológiu a na sono prsníkov. Skúsim doplniť vápnik, poprípade ostatné dievčatá, vy ste nebrali nič a prešlo to samé?

pertulik
Odpoveď bola odstránená
eriryb
7. júl 2023

Ahojte. Chcem pridat svoju skusenost. Mala som tieto hrozne bolesti klbov po prvom porode dlho a zacali mi aj po druhom a bola som zdesena prezit to znovu, tak som nasadila tvrdu vitaminovu liecbu : vitaminy od Avity. Bolesti su zazracne prec a nevracaju sa (a to som tri tyzdne dozadu zufalo googlila tieto debaty). Zabralo mi to okamzite, malicky ma mesiac teraz a nastastie som ok a pritom zatazujem ich riadne, lebo kojim, takze vela lezim na boku, hrbim sa a podobne. Uzivam tieto vsetky vitaminy, co vypisem. Nie je to malo penazi, ale stalo to teda za tu bezbolestnost.

Tu je moj zoznam:
Joy flex
Vapnik s D3 2000 UI
Klbova vyziva
B komplex forte
Kyselina listova
C+D3+Zinok

Myslim, ze je to dobre aj pre kojenie, ktore z nas naozaj vytiahne vsetky vitaminy. Vrelo odporucam, citim sa teraz skvele a veru to viem porovnat s mesiacmi bolesti po prvom porode.

Drzim palce vsetkym.🙏