Bolesť kolena po pôrode: Rady a skúsenosti
Ahojte baby hneď na úvod opíšem stav. Po pôrode obrovská bolest krížov a cca týždeň po pôrode mi napuchla žila pri kolene. Cievny mi predpísal lieky .... už je to rok q všetko je dobre. Mala som mať konzultáciu ohľadom operácie len akosi je na tom zle zdravotne a druhy ma zoberie až v máji. Neurológ nula bodov pokiaľ kojim vraj nemám ani chodiť.
Koleno ma ale začalo bolieť. Tak ho ladujem q dnes sa mi tam spravila taka mapa opuchnuty flak. Váham že čo teraz či ísť na chirurgiu alebo počkať do pondelku ku môjmu. Cítim sa celá nejaká rozbitá. Už som počula že to koleno ma bolí z tej chrbtice, potom že to žili bolia, potom že mám asi vodu a ... nikdy som bolesti nemávala ale je pravda že som pracovala skôr v mužských prácach a veľa som chodila po horách. samozrejme aj urazí boli. Prosím vás dajte radu čo by ste urobili počkať do mája na cievneho? Behnut na chirurgiu ci tam nieje niečo iné alebo počkať ku môjmu q ísť v pondelok ci oklamať q nasilu ísť ku neurologovi. Ja už som z toho na prášky.
@stanulienkat na tom sa zhodli aj môj všeobecný aj gynekologicka keď som sa na to pýtala. A ze po ňom skúsime ortopeda. Bola som u môjho pred Vianocami. Odporučil prestať kojiť no ja chcem aspoň do dvoch rokov. Tak povedal ze mam čakať. Ako ťa bolest chrbta sa dá zniesť. Nasla som cviky ... ale koleno je stále horšie. Spoliehala som sa ze teraz co pôjdem ku cievnemu chirurgovi tak mi pozrie aj koleno ibaže leží v nemocnici q nik netuší kedy pride. Chcem si ísť vydobit niečo a sama neviem kde a čo. Len musím na svojom trvať a to sa ťažko robí keď netuším na com mam trvať
@nikusapechova krize a chrbtica urcite neurolog. Ale koleno jednoznacne ortoped. Obvodny ta moze poslat na Rtg kolena.
@stanulienkat ďakujem v pondelok pôjdem nenechám sa odbiť

Ortoped. Preco neurolog?