Bolesť kolien a prstov po pôrode

nika23t
8. máj 2022

Ahojte, nemá niekto skúsenosť s bolesťou kĺbov po pôrode? Začalo to asi mesiac po narodení malej, najskôr päty pri chôdzi, potom chodidlá, kolená. Päty a chodidlá už lepšie, ale kolená hlavne, keď idem do podrepu, tak nad jablckom taka bolesť, že sa ledva postavím. A pridali sa k tomu prsty a lakte... Taka lamava bolesť. Neviem, čím to je. Beriem vápnik, D vitamín... Nekojim, odsajem už len cca 350 ml mlieka denne. Pred pôrodom som mala asi 4 mesiace kludovy režim, pohyb minimálny. Vyšetrenie u ortopéda ôk... Nevie niekto poradiť, čo s tým? Mala už má takmer 5 mesiacov a ja som doriadená a dolamana horšie, ako tesne po pôrode... Počas tehotenstva som bola v pohode, žiadne bolesti.

nikpa
8. máj 2022

@nika23t tiež som to mala po oboch pôrodoch. Žiadne doplnky mi nepomohli. Prešlo to samé po pár mesiacoch, cca trištvrte roka.

hederamonstera
8. máj 2022

@nika23t mam to rovnako, 3 mesiace po porode a citila som sa ako 70rocna zena🤣
tehotenstvo uplne ukazkove, ziadne bolesti. Uz som aj na predtehotenskej vahe. Ale uz sa to lepsi, zacala som pomaly s jogou a hlavne s protizapalovou dietou (ziaden cukor, mlieko a lepok).

surama
8. máj 2022

@nika23t Ahoj, skus nejakeho chiropraktika alwbo masera, ktory vie aj napravat nech ta napravi. Ja som tak bola a mala som velmi zablokovanu chrbticu a vela problemov mi to vyriesilo, co ma napravil. Tak mi napadlo ci nemozes mat aj ty nieco cvaknute. Skus fakt.

nika23t
autor
8. máj 2022

@hederamonstera joooj, aj ja už mám pôvodnú váhu, vlastne mam ledva 50 kg, tak ani váhou to nebude.ale sladkého sa ja neviem zbavit... Ale asi musím s tým nieco urobiť, lebo cítim, že mi to odoberá energiu.

nika23t
autor
8. máj 2022

@nikpa ale tiež tak všetko, aj kolená, aj prsty, chodidlá? Nič Ti nepomáhalo?

nikpa
8. máj 2022

@nika23t mňa boleli kolená, panva a členky čo si pamätám