Bolesť nôh a únava
Ženy ja mám už teraz stres ako to zajtra dám, keď budú doma aj deti aj muž. Ráno vstanem a o 3hod som totálne unavená. V práci si posedím, dnes som išla skôr domov a spala som 2hod. Teraz idem znovu spať a viem že ráno to bude to isté. Nohy ma bolia ako pri chrípke, alebo ako by boli naliate ale nie sú. Cítim v nich tlak a bolesť kĺbov v kolenách aj členkoch. Nevládzem stáť.
Crp som mala 8, zväčšené uzliny. Inak všetko v poriadku- krv aj výtery OK.
Stretli ste sa s niečím podobným? Dcéra má streptokoka, angínu. Ale mňa okrem tých nôh a príšernej únavy nič nebolí.
Neberieš HAK?
ano, ja mavam take crp ako ty dlhodobo a som priserne unavena cely den, je to nejaky chronicky zapal v tele, mne sa vzdy ulavi po atb, ale len na chvilu
@zobaka a nevedia zistiť pôvod zápalu?
ano, ja mavam take crp ako ty dlhodobo a som priserne unavena cely den, je to nejaky chronicky zapal v tele, mne sa vzdy ulavi po atb, ale len na chvilu
@zobaka tebe to aspoň doma tolerujú? Ja som doma za lenivú a ťažko sa mi vysvetľuje čo mi je. Opäť teplota 37,4
pravdepodobne v dutinach mam s nimi mam problem, nahodne mi nameral dr. tiez taku smiesnu teplotu, doma som nemala, ale mam dni ked sa citim akokeby na mna nieco liezlo, hej toleruju, ja uz nemam male deti, nemusim nic extra robit, ale stve ma to ako sa citim
pravdepodobne v dutinach mam s nimi mam problem, nahodne mi nameral dr. tiez taku smiesnu teplotu, doma som nemala, ale mam dni ked sa citim akokeby na mna nieco liezlo, hej toleruju, ja uz nemam male deti, nemusim nic extra robit, ale stve ma to ako sa citim
@zobaka tak máš možno aj vyšší vek. Ja nemám ani 40. Nemám právo sa tak cítiť.
Ale máš právo sa tak cítiť prečo nie?keď je dcéra chorá asi budeš aj ty.Ja, keď mávam virózu nemám nádchu, hrdlo len strašná únava a bolesti svalov, kĺbov hlavne to vylez
A vyšetrovali Ti boreliózu? To by som požiadala vyšetriť.
Brali ti zakladne odbery,ale treba to vysetrovanie rozsirit..neurologia,cievne,infekcne,reumatologia..treba hladat pricinu.
@zobaka no dúfam že to prejde. Držím prsty. K tým témam je veľmi málo diskusii tak si tu ani nevieme vymeniť skúsenosti
Ale máš právo sa tak cítiť prečo nie?keď je dcéra chorá asi budeš aj ty.Ja, keď mávam virózu nemám nádchu, hrdlo len strašná únava a bolesti svalov, kĺbov hlavne to vylez
@luccija nemám dôkaz že mám dôvod vieš?
Brali ti zakladne odbery,ale treba to vysetrovanie rozsirit..neurologia,cievne,infekcne,reumatologia..treba hladat pricinu.
@janinah keď to neprejde pôjdem ale veru sa mi naozaj nechce behať po lekároch
A vyšetrovali Ti boreliózu? To by som požiadala vyšetriť.
@lilinka76 určite som nemala kliešťa
@autorka - tak zase taka stara nie som no mam sice po 40tke, ale takto by som sa nemala citit, ale ja co viem od puberty som mala take problemy so zahadnymi teplotami, vzdy som obehala lekarov a nic nenasli tak mi dali atb teploty zmizli, vratila sa mi energia na cas a potom zase, jedine na com sa asi zhodli, ze to bude z dutin, vzdy ked dostanem nadchu je z toho zapal dutin, mam uz nocnu moru ked dakto pri mne kychne, alebo zakasle, ako dlho to mas?
borelioza?
mala som po ustipnuti muchou kruh a neskutocna unava
'kolko ti to trva
behat po lekaroch musis, pretoze normalne to nie je. smer vseobecny, zakladne zapalove parametre, crp znova, lebo to sa zvysuje za 2-3dni, potom pozriet leukocyty atd atd
a lekarka ta posle dalej.
snaz sa cez vikend oddychnut a uvidis ale sla by som to pozriet.
tvoj muž ti netoleruje,že ti je zle?
inac mne takto zacina 1-2dni viroza. presne takto.
Pociťujem to asi 2 týždne
Ale vyše mesiaca pozorujem zväčšené uzliny.
kde mas zvacsene uzliny na krku? tak to telo s niecim bojuje, ja by som z fleku dala atb Summamed ked to neprejde do tyzdna
@autor to, či si mala, či nemala kliesťa nemôžeš s určitosťou povedať. Môjho šéfa, pána v rokoch, museli oživovať po zdravotných problémoch a potom zistili, že tie neurologické problémy mal z boreliózy.
chod na krv na borelu, mozno si v minulosti prekonala mozno muska...
@lilinka76 presne kopec ludi ma okolo 50tky zrazu prob lemy klby srdce..a neliecena borelioza
a mesiac mat zvascene uzliny je naozaj dlho :/
Určite sa obráťte s Vaším problémom na lekára.Zaroven by som využila aj liečivú moc prírody,napr.zihlavy, zázvoru,cesnaku...
Ale vyše mesiaca pozorujem zväčšené uzliny.
@anonym_autor ako to dopadlo,co ti zistili?tiez myslim ,ze ide o borelu,typiucke priznaky mas a teraz je toho strasne moc,hlasia vela nakazenych statisticky,ale aj co poznam v okoli..kamoska marodi
uz odvlani