icon

Bolesť nohy: Chrbtica, preťaženie alebo niečo iné?

fifozbs
10. feb 2025

Zdravím, možno sa budem opakovať ale... nohy ma zvyknú bolieva, to nie je novinkou. Asi 2.deň ma začala bolieť ľavá noha, konkrétne medzi pätou a lýtkom. Bolesť je taká divná, páli ma miesto (viď obrázok) najmä pri dotyku. Môže sa jednať o bolesť vyžarujúcu z chrbtice, preťaženie alebo niečo iné? Natieram si nohy masťou, stále taká blbá bolesť... snáď to nebudem trom
Čo pomohlo ? Ďakujem za odpovede

Bolesť nohy: Chrbtica, preťaženie alebo niečo iné?
lenkakravcova
10. feb 2025

@fifozbs cez internet ti to nikto nezistí. Môže to byť kľudne aj tá trombóza a môže to byť aj obyčajná svalovka.. Choď čo najskôr k lekárovi, nech sa ti na to pozrie, dokiaľ nie je neskoro.

amazonka13
11. feb 2025

🍏 Môže to byť aj achillova šľacha, vnútorné varixy, natiahnutý úpon, absencia ortopedických vložiek ... . Určite rieš návštevou lekára. Aj tie tvoje bolesti treba riešiť - "nohy ma zvyknú bolievať " - chrbtica, u žien ženské orgány ... Nech sa polepší 🌞 .

veselo_neveselo
11. feb 2025

Mne pomaha cvicenie a masaze, ale ja kvoli inym problemom nechodim spravne, tak ma z toho bolievaju vsetky svaly/upony. Palcivu bolest na spodu lytkoveho svalu mavam, ked mam prilis tuhe lytko a chodidlo, mam pocit ze mi to tam potom drazdi nejaky nerv. Davam si to masirovat co 2-3 tyzdne.

fifozbs
autor
26. feb 2025

@lenkakravcova bol som, vraj trombóza to nebude...

cacorka2704
26. jún 2025

@fifozbs aj ste zistili preco vas to boli? Mna to na tomto mieste ale na pravej nohe boli uz tyzden.

fifozbs
autor
29. júl 2025
@cacorka2704

@fifozbs aj ste zistili preco vas to boli? Mna to na tomto mieste ale na pravej nohe boli uz tyzden.

@cacorka2704 drieková chrbtica, sedací sval - najskôr