icon

Bolesť obličiek

nikuskaakolarova
10. mar 2022

Ahojte prosím vás pravdepodobne ma bolia obličky samozrejme zajtra idem k dr není to silná bolesť len také pobolievanie boli ma to v oblasti krížov a aj nad krízami ale aj kríže samotné má bolia začalo to pred pár dňami keď som mala plodné dni potom to prešlo ako tak a teraz zase občas mi to ide až do chrbta neviem či som len prechladla alebo čo som aj chorá trošku raz ma to už bolelo spravili mi testy z krvi aj moču a bolo všetko v poriadku mám aj panicku poruchu tak to ešte horsie prežívam a mám strach a myslím len na to najhoršie mali ste niekto niečo podobné nechcem hneď na to najhoršie mysliet ale nejde to ďakujem 😔

slniecko_12
10. mar 2022

@nikuskaakolarova tak potom je to ozaj v poriadku..to by tam videli zvysene zapalove markery alebo bielkovinu alebo krv.. 🙂

nikuskaakolarova
autor
10. mar 2022

@slniecko_12 len teraz trošku občas cítim aj pod rebrami a trošku pod bruchom ako pri ms je pravda že mám dostať za 9 dní ale aj tak boze som taká nervózna vystresovaná 😔

brembo
10. mar 2022

@nikuskaakolarova a nie je to tým,že si tak vystresovaná a hladáš na sebe vo svojom tele problémi? Može to suvisiet i s psychikou. Skus sa prosím trochu ukludnit,bude to dobré.👍

nikuskaakolarova
autor
10. mar 2022

@brembo ja neviem je to možné že sa moc kontrolujem a možno si pripúšťam bolesť neviem fakt som už fakt v koncoch strach že sa nedozijem rána

brembo
10. mar 2022

@nikuskaakolarova ale prosím ta,prečo by si sa nemala dožit rána? 23 ročné dievča,celý život máš pred sebou,peknu mladost a ty myslíš len na to,ako a kedy a na čo ochoriem.
Keby som takto rozmýšlal,tak nemožem vstupit na svoje pracovisko,a robím to už pár rokov a nič sa mi nestalo. Berieš to všetko príliš vážne a pesimisticky. Treba sa trochu uvolnit,menej mysliet a nemysliet na to,čo ked sa mi niečo stane. A u psychologa si s tým bola? Lebo niektoré bolesti možu pochádzat z psychického problému.

nikuskaakolarova
autor
10. mar 2022

@brembo chodím k psychiatrovi beriem antidepresíva no znova som začala lebo mi bolo dobré ale ako sa začalo všetko na mňa valiť tak som musela zase začať brať beriem ich 3 deň

brembo
10. mar 2022

pokus sa to všetko brat trochu volnejšie,nehladaj hned niekde problém. Snaž sa mysliet na pozitívne veci,čo ta tešia,ktoré máš rada. Možeš skusit zamestnat svoju mysel nejakou činnostou. Možeš skusit nejaké hry,kde treba premýšlat.

nikuskaakolarova
autor
10. mar 2022

@brembo kúpila som si antistresove omaľovánky tie mi pomáhajú 😁len niekedy sa to nedá ovládať

slniecko_12
10. mar 2022

@brembo musim povedat pravdu, ze kovid u mna spustil tiez urcity typ probemov ale so srdcom a dokoca bol den ked mi vsetko trplo od hlavy az po paty..raz pichlo pri srdci, raz v hlave, raz v bruchu a raz pri oblicke..ja totalne vystresovana, ze co mi je..ale vies co som si povedala? klud..je to mozno len psychika..len si to namyslam..v ten moment mi preslo uplne vsetko..lebo som sa tomu vysmiala..psychika dokaze neuveritelne veci..a tiez mam iba 25 😕

nikuskaakolarova
autor
10. mar 2022

Tak ďakujem vám za rady šla som radšej na pohotovosť a aj dobre že som šla mám tam zápal tak mám antibiotiká ďakujem vám ešte raz ♥️

nikuskaakolarova
autor
10. mar 2022

@slniecko_12 no ja som bola pre istotu na pohotovosti a mám zápal tak mám antibiotiká

slniecko_12
10. mar 2022

@nikuskaakolarova samozrejme, pokiaľ si si istá, že tá bolesť je skutočná, tak si dobre urobila...ale nemala by si tak stresovať...sme príliš mladé na to <3 a hlavne silné, neboj

nikuskaakolarova
autor
10. mar 2022

@slniecko_12 ja viem som taká že strašne stresujem a to pichanie aj pri srdci má pichá aj ľavá ruka bolieva ale ja to mám z úzkosti už mám za sebou toľko EKG spravenych a vždy je to v poriadku

brembo
10. mar 2022

@nikuskaakolarova len klud,bude to v poriadku. Daju ta do kopi,neboj sa. Prajem ti rýchle uzdravenie.❤

nikuskaakolarova
autor
10. mar 2022

@brembo ďakujem pekne ♥️

slniecko_12
10. mar 2022

@nikuskaakolarova keby si sa potrebovala porozprávať, kľudne mi napíš ;) držím aj ja palce

brembo
10. mar 2022

@nikuskaakolarova rado sa stalo. Hlavne sa drž a uzdrav sa. A nemysli na ten zápal. Bude to dobré.

nikuskaakolarova
autor
10. mar 2022

@slniecko_12 ďakujem ♥️ ty máš tiež panicku poruchu?

slniecko_12
10. mar 2022

@nikuskaakolarova nemám to diagnostikované, ale myslím, že mi kovid niečo také mohol spustiť...zatiaľ riešim, či to nie je niečo iné 🙄

nikuskaakolarova
autor
10. mar 2022

@slniecko_12 jaj a čo sa ti také stáva aké máš príznaky

nikuskaakolarova
autor
10. mar 2022

@slniecko_12 kľudne môžeš aj do správy 🙂

slniecko_12
10. mar 2022

@nikuskaakolarova len ma štve, že v takom veku sa na náš také svinstvá valia 😖

brembo
10. mar 2022

áno čítal som,že ten bordel má niekedy dlhšie dozvuky,velakrát to sposobuje problémi so srdcom a tlakom,dýchaním. Pred akým časom si bola chorá na ten bordel? Ja som tiež mal covid,ale ja som mal smiešne príznaky.

slniecko_12
10. mar 2022

@brembo Ja? Prvý príznak bol 6.2., ale priebeh som mala mierny. Týždeň po prekonaní sa mi začalo diať toto. Dvakrát v noci RZP - tep 170..myslela som, že je po mne.

brembo
10. mar 2022

@slniecko_12
Je mi luto,ked také mladé dievčatá musia riešit takéto problémi. Dufam,že sa z toho dostaneš a bude to dobré.❤
Kolega mal 1x tažký priebeh,bol i hospitalizovaný,fungovala mu len polovica pluc. Ale postupne pomaličky sa to zlepšovalo. Ale potrebovalo to vela času,až rok,kým sa dostal do formy.

slniecko_12
10. mar 2022

@brembo Je mi ľúto kolegu..ja už len keď mám brať polovičku lieku na ten tep, tak mi je z toho hrozne, cítim sa, ako keby som mala 100 rokov 🙂 Každý večer zaspávam posediačky kvôli búšeniu srdca a vstávam nevyspatá. Už som bola na kardiológii a nevedia, čo majú robiť, vraj treba vydržať, že je to tým kovidom. Ale už aj tá psychika ide s tým ruka v ruke, lebo sa bojím každej ďalšej noci. Ale všímam si, že nás je viacej takých a ešte aj bude, veľkú rolu v tom zohráva stres (korona a teraz vojna) A ďakujem, si veľmi milý 😇

brembo
10. mar 2022

@slniecko_12 kolega je už z toho vonku,už je fit. Ale mne je luto teba a iných mladých žien,že v tak mladom veku musia riešit svoje zdravie a komplikácie.☹
Vojny sa neboj,skor sa boj tých cien,čo budu. Ale hlavne sa snaž na tie stresové veci nemysliet. Myslm a dufam,že tie problémi ti postupne pomynu. Zatial skus športovat,čo ti to urobí,či sa to nezačne zlepšovat-teda ked na to máš čas.

slniecko_12
10. mar 2022

@brembo aj mne je to ľúto, keď mi bolo tak zle, tak som sa rozplakala, lebo keď som si pomyslela, že sa mi niečo stane, že ešte nechcem zomrieť, keďže také pulzy nie sú sranda...no, ale to mi stav iba zhoršilo, tak sa snažím na to nemyslieť, neľutovať sa, proste robiť veci pomalšie a upokojiť sa hlavne...snažím sa aj chodiť každý deň na prechádzky aj rýchlejšou chôdzou, ale proste nevládzem, tep mám už po 5 minútach 140 a potom dlho nejde dole, pričom sa mi potom spraví aj na odpadnutie..takže ani tak, ani tak (a pritom ja sa normálne hýbem, nie som domased, čo nemá kondičku) Že vraj treba vydržať, len by ma zaujímalo, či to je ozaj postkovid a dúfam, že tie lieky nebudem musieť brať už navždy,fuj 😒 ...a ďakujem ešte raz, aj za to, že som to niekomu mohla povedať, a že ma chápeš 🙏

slniecko_12
10. mar 2022

@brembo teda "chápete" neviem, či môžem tykať 🙂

brembo
11. mar 2022

@slniecko_12 samozrejme,že mi možte tykat. Prepáčte,zabudol som na slušnost a hned drzo Vám obom tykal. Na forume na to nejako zabudam. Kludne mi napíšte sukromnu správu,ked chcete.
Ako je to s liekmi na srdcovu frekvenciu tep neviem,ale lieky na tlak sa už musia brat celý život,ked sa s nimi začne pravidelne. Aspon sa to tvrdí. Kolega to mal s kondičkou tiež tak po kovide,stačilo že sa sám postavil z postele a urobil 2 kroky a už bol zadýchaný,nedostával vzduch a bol uplne vyčerpaný. Ale postupne sa to zlepšovalo,pomaličky pomaličky. Po roku je už O.K.