Bolesť ostrohy na päte po liečbe sa vrátila
Dobrý deň, pred 4 mesiacmi som absolvovala 5 sedení rázovej vlny s diatermiou na ostrohu na päte, celkovo ma to vyšlo 150 eur. Druhý týždeň pociťujem opätovne bolesti päty, hlavne ráno keď sa idem postaviť na nohy a pri bežnej chôdzi. Pred 4 mesiacmi som užívala aj Hekla lava 5 ch 2 x denne 3 balenia a po mesiaci pauzy opäť 3 balenia. Do takmer konca decembra bol od bolesti pokoj. Plánujem opätovne absolvovať rázove vlny.
Skúšala som ortopedické vložky do obuvi, vložky s patovej peny aj som mala kúpené vložky, ktoré mali v popise , že sú vhodné na bolesti päty ( nie Medicovi keďže som nenašla žiadne recenzie a sú celkom drahé ) no všetky pomohli len na chvíľu.
Prosím má niekto skúsenosť s TriJALUX na ostrohu na päte? Čo Vám pomohlo?
Ožarovanie, nie razove, keď nepomohli
@3009 ďakujem za odpoveď. Prosím je možné zakúpiť aj pred predpisu či treba predpis lekára? Od septembra sa pokúšam objednať na ortopédiu no neúspešne. Dovolať sa tam nejde, neberú telefón, na mail odpoveď žiadna. Bola som opakovane pred ambulanciou že sa objednám osobne no nikto z Ambulancie nevyšiel von ani dnu a to som bola v čakárni vyše hodiny , v čase ordinačných hodín
Chod na ortopediu osobne, na recepcii ta zaregistruju, zaplatis poplatok a objednaju ta na termin.
@vanilkovazmrzka viete mi prosím poradiť kde je taká ambulancia ?
@veverkaa2 pozeram ze nebyvas v bratislave… zial neviem mimo ba poradit, tu ich je viacero, v poliklinikach a aj sukromne ortopedicke ambulancie
@veverkaa2 Podobné zariadenia v okolí
Ortopedická ambulancia II., Považská Bystrica, (Nemocnica s poliklinikou Považská Bystrica so sídlom v Považskej Bystrici)
Ortopedická ambulancia, Považská Bystrica, (POVORT, s. r. o.)
Ortopedická ambulancia, MUDr. Juraj Piaček, Považská Bystrica, (Ortopédia PJ, s. r. o.)
Ortopedická ambulancia, Ivan Pichkar, Považská Bystrica, (ORTOCARE, s. r. o.)
Ortopedická ambulancia, MUDr. Jaroslav Kňažko, Považská Bystrica, (JDK ORTO-REHA, s. r. o.)
ja mam za sebou prvu davku ozarovania a vobec mi nepomohlo. PO 2 mes mozem ist na druhu ale ci zaberie uz teraz sa bojim
@ivuska027 za koľko vám zabral ožiar? Ja som týždeň po ožiaroch a päta je výrazne bolestivá 😒 už to je ciste zúfalstvo.. nezabrala mi hekla, laser, razove vlny ani Akupunktúra .. bolesti mám od októbra ale take, že veľa x neviem pár kríkov za deň urobiť.. takmer denne tbl od bolesti a ani tie už nezaberajú poriadne 😟
@zuzukaja tak ja som mala šťastie, mne na ožiare povedali, že prvú úľavu pocitim najskôr po 3.t.a po 6-7 tyzdnoch vy malo prestať bolieť
Už po 10 dňoch bolo citeľne zlepšenie a ten 3-4 týždeň som si odrazu uvedomila pri vystupovaní z MHD že bolesti prešli. Najskôr som mala všelijaké gély, uzv, magnety na rehabke a nič, až ožiare zabrali.
Po asi 12 rokoch sa mi ostrohy urobili zase, tak rovno na ožiare. 4 dávky a už 10 rokov mám pokoj. Klop klop
@zuzukaja mi hovor ! Ráno kým som trochu rozchodila, cesta na bus, v práci sa ako tak dalo, ale cesta domov pešo bolesti a vystupovanie z budú bol horor. Ako malá morská víla, keď jej miesto rybieho chvosta prečarovali ľudské nohy, cesta ako po zeravych uhlikoch, rozbité sklo a klince. Úľava ako zázrak
@zuzukaja @cacianka Dobrý deň žienky, opäť sa pripájam. Prosím pomohla Vám na bolesť ostrohy na päte nejaká podpatenka ? Našla som na nete akýsi ostrohovnik medený no neviem či pomáha zmierňovať bolesť.
Ja aktuálne opäť chodím na rázove vlny - rázove vlna aj fokusova vlna. Aplikovali mi zatiaľ 2 x TriJALUX no zatiaľ bolesti päty stále pociťujem. Najhoršie je to ráno keď sa po spánku postavím na nohy no napríklad aj teraz bolí, tento týždeň idem na tretiu TriJALUX
mala som nejaké ortopedické vložky , na celú plochu nohy, čo mi odporučila a predpísala ortopedička. neskúšala som zázračné výrobky
@veverkaa2 skús aj súkromnú kliniku/ambulanciu, aj ked za €, ak teda nemáš problém s €, neoplatí sa čakať a hlavne kvôli tým bolestiam a problémom. veď je to sakra veľmi obmedzujúce, trápiť sa. pozri si na nete nejaké dobré vložky do pohodlnej obuvi, špeciálne vhodné pre tvoj problém, aspoň zatiaľ nech si pomôžeš aspoň trochu
ešte mám mini perličku. pred sto rokmi, keď blbol v televízii ruský ľudový liečiteľ, tak sa raz mama nasr.ala, jak sedela v kresle, priložila oproti stoličku, vycapila podošvy smerom k televízoru a vykríkla : "na ty mudrc, vylieč mi päty !" O pár dní jej bolesti skončili :🙂)

@veverkaa2 ožarovanie, lasser.