Bolesť ostrohy na päte po liečbe sa vrátila
Dobrý deň, pred 4 mesiacmi som absolvovala 5 sedení rázovej vlny s diatermiou na ostrohu na päte, celkovo ma to vyšlo 150 eur. Druhý týždeň pociťujem opätovne bolesti päty, hlavne ráno keď sa idem postaviť na nohy a pri bežnej chôdzi. Pred 4 mesiacmi som užívala aj Hekla lava 5 ch 2 x denne 3 balenia a po mesiaci pauzy opäť 3 balenia. Do takmer konca decembra bol od bolesti pokoj. Plánujem opätovne absolvovať rázove vlny.
Skúšala som ortopedické vložky do obuvi, vložky s patovej peny aj som mala kúpené vložky, ktoré mali v popise , že sú vhodné na bolesti päty ( nie Medicovi keďže som nenašla žiadne recenzie a sú celkom drahé ) no všetky pomohli len na chvíľu.
Prosím má niekto skúsenosť s TriJALUX na ostrohu na päte? Čo Vám pomohlo?
@zuzukaja este vydrz, mne skoncili bolesti po oziaroch az po 3 mesiacoch, som sa tam na to aj pytala, ze je to tak vacsinou
@veverkaa2 keď nie je nikto ani na chodbe ani nikto nevychádza z ambulancie tak je celkom na mieste zaklopať ci??
@kulumulu123 to je pravda. Klopala som raz, v čakárni bol 1 pacient vtedy čo čakal na lekára. Mám kontakt na lekára v zdravotnom stredisku na druhej strane mesta. Platí sa síce 30 eur no objednanie na konkrétny deň a čas cez internet.
@zuzukaja razove tie bezbolestné som chodila v septembri minulý rok, do konca decembra bol pokoj od bolesti, 4 mesiace. Viac info o TriJALUX https://www.klbovavypln.sk/ tuším že ten AstrosilkJALUX mi dávali, najprv výplň bez ihli, razova vlna a na záver fokusova vlna
Ma niekti aj takú skúsenosť že 4ty týždeň po oziari a noha sa zatiaľ skôr zhoršuje? 😟bolí ma Pata, nart aj celé boky chodidla 😕
@zuzukaja ano, ja som to tak mala, cca 2 mesiace po ozarovani to preslo, chvalabohu
@gabrielachochulka a prešlo ti to úplne? Koľko si od ožiaru?
Prechádzalo to postuone či tak razom?
@klementinka58 ako s odstupom času? Nezabral ten ožiar? Stále máš bolesti? Koľko si po ožiari?
@veverkaa2 mne pomohla jedna injekcia do päty za 12 eur. A to som už ledva chodila a neverila, že mi to pomôže.
Oziare na patovu ostrohu mam predpisane, co odporucate Nitru alebo Ba , kde skor dostanem termin, pop., pristup od zdrav. Personalu? Kolko x treba absolvovat? Máte niekto skusenosti.?sestricka mi hovorila skor Ba, som z Dubníka, dakujem pekne za rady, pekny den prajem
Oziare na patovu ostrohu mam predpisane, co odporucate Nitru alebo Ba , kde skor dostanem termin, pop., pristup od zdrav. Personalu? Kolko x treba absolvovat? Máte niekto skusenosti.?sestricka mi hovorila skor Ba, som z Dubníka, dakujem pekne za rady, pekny den prajem
@mimi512 kde sa ti lepšie cestuje. V BA na Heydukovej robia protizápalové ožiare, NOU Klenová má prístroj pokazený/ umrel nám 🙂
Pozri si na nete kde to robia, pozri si telefóny a volaj. Zákrok trvá pár sekúnd, tak sa može striedať veľa ľudí.
@mimi512 kde sa ti lepšie cestuje. V BA na Heydukovej robia protizápalové ožiare, NOU Klenová má prístroj pokazený/ umrel nám 🙂
Pozri si na nete kde to robia, pozri si telefóny a volaj. Zákrok trvá pár sekúnd, tak sa može striedať veľa ľudí.
@cacianka dakujem pekne za odpoved, Nitru by som mala blizsie, nedvihali telefon, tak som volala do Ba a mam termin na 7.7 a 9.7. Na 8,30,,mam ist na recepciu tam mi vystavba karticku a potom na - 1 a dvere 116,,len pavilon som zabudla ktory hovorila, a ked nebudem mat odvoz autóm si musim zistit, ako sa tam najlepsie dostat z hlavnej stanice.
Dakujem pekne za odpoved

@veverkaa2 už neviem či som vtedy brala, či mi pomohlo, asi iba trochu, potom až ožiare