Bolesť pri srdci po strate blízkeho: Je to infarkt?
Dobrí večer mám 18 rokov a nikdy sami takéto vecí nestali iba raz že ma bolelo na hrudi od chrptice ale inak som zdravá ,stála sami taka vec že mi zomrel frajer pred mesiacom a po nejakých týždňov ma začalo bolieť pri srdci taka tažoba pýcha ma a ide mi to do ruky a do krku a začalo ma bolieť brucho a dnes sami aj zle ráno už dýchalo ta bolesť je chvilkova stale sa cítim slabá taka bez života neviem či to je po psychickej stránke lebo po psychickej to zvládam dobré a neviem či mám ísť na pohotovosť riešila som to s doktorom a že na kardiológiu bysom čakala 3 mesiace podľa vás nemusí to byť infarkt?
@janetia viem ako sa cítiš, ja som si s tým tiež prešla. Určite nič nepokaziš tým, že sa dáš riadne vyšetriť, ale skôr to bude psychika. Bolesť duše je strašná. Ja som mala pocit, že sa mi nedá dýchať. Teraz z odstupom času viem, že to bola úzkosť. Mne veľmi pomohlo, keď som išla k psychologičke a všetky pocity dala zo seba von.
Držím ti palce
@elisabetta14 To vám verím čo ste musela prežívať to neprajem ani tému najhoršiemu človeku, a ďakujem vám veľmi pekné ste milá hádam všetko dobre dopadne
@alissa1222 tiež si myslím že asi tím
@janetia ak sa budete chcieť porozprávať kľudne mi napíšte.

Psychika