icon

Bolesť v hrudníku

26. sep 2025

Uz druhy den som sa rano zobudila na bolest v strede hrude, dnes sa pridal aj pocit na zvracanie (ale kedze sim si ored par dnami pokazila zaludok tak neviem ci to suvisi s tou bolestou). Cez den fungujem uplne normalne, ale zacinam sa bat ze ci nemam infarkt. Teraz rano ale dosz aj citim hrudnu chrbticu, boli ma pri roznych pohyboch. Moze to byt prosim len od chrbtice ci ist radsej k dr? Dakujem

vodnarova
Autor odpoveď zmazal
autor
26. sep 2025

@anonym_autor pomaly som sa snazila ponatahovat chrbat, z lahu som sa dala do polosedu a bolest presla ale pocit na zvracanie stale ostal

andreatytler
26. sep 2025

@anonym_autor Kolko mas rokov? Ja by som isla nech ta otestuju na infarkt.

autor
26. sep 2025
@andreatytler

@anonym_autor Kolko mas rokov? Ja by som isla nech ta otestuju na infarkt.

@andreatytler 35 rokov

andreatytler
26. sep 2025
@anonym_autor

@andreatytler 35 rokov

@anonym_autor To nie je vek kedy by bolo velke riziko infarktu, ale ja tak by som isla. Mate infarkty v rodine?

autor
26. sep 2025
@andreatytler

@anonym_autor To nie je vek kedy by bolo velke riziko infarktu, ale ja tak by som isla. Mate infarkty v rodine?

@andreatytler ptec zomrel na im v 59tkw

andreatytler
27. sep 2025
@anonym_autor

@andreatytler ptec zomrel na im v 59tkw

@anonym_autor Ano, to je bezne u muzov prave v tom veku. Isla si sa dat pozriet?

autor
27. sep 2025
@andreatytler

@anonym_autor Ano, to je bezne u muzov prave v tom veku. Isla si sa dat pozriet?

@andreatytler isla, ani moj dr ani zastupujuca dr tam nebola… dnes to uz necitim tak hadam to nebolo nic vazne, v era som fungovala cez den uplne normalne

andreatytler
27. sep 2025
@anonym_autor

@andreatytler isla, ani moj dr ani zastupujuca dr tam nebola… dnes to uz necitim tak hadam to nebolo nic vazne, v era som fungovala cez den uplne normalne

@anonym_autor tak dobre ze sa to polepsilo.