icon

Bolesť v srdci

lucia0211
7. dec 2021

Ahojte, potrebujem sa len vyrozprávať... druhýkrát som tehotná a druhý krát ležím v nemocnici a čakám čo bude..moje srdce je zlomené 💔... prvé tehotenstvo v decembri v roku 2018 skočilo zamlčanym potratom a následnou kyretážou v 9 týždni...po 2 rokoch snaženia sa, keď sme si mysleli že sa to nepodarí,to prišlo opäť... som v 7 týždni,no mám pocit že sa celý scenár opakuje, začala som v sobotu krvácať, babetku našťastie bolo v poriadku a stále je v poriadku,no na koľko som mala vysoké hodnoty HCG čo nesedelo na jedno tehotenstvo (strašili ma že možno mimomaternicové druhé)vysvitlo že na koniec boli asi dve a jedno umrelo a nie je isté či aj toto druhé vydrží😔💔 mám strach bojím sa, prihováram sa tomu malému,nech bojuje, veď musí cítiť ako veľmi po ňom s jeho ocinkom túžime,ako dlho sme o ňom snívali 💔😔 naše Miracle-zázrak ❤️na psychike mi nepridáva ani to, že ma doktorka na dnešnom sone postrašila, či viem že mám srdieckovu maternicu a ja sa pýtam to do teraz lekári nevideli?!!!!Ani v roku 2018??Ako je to možné??!! Ležím tu v nemocnici a som zúfalá z prístupov lekárov o ktorom by som vedela písať scenáre no nič to nie je v porovnaní s tým čo cítim strach o to malé v brušku...

pink_lady
7. dec 2021

@lucia0211 Hlavne sa upokoj, aj ked sa mi to lahko vraví,. že ano, ale tiez som si prešla potratmi, mne vlastne uz nedávali šancu. A po 3,5 roku snaženia sa nám v juli narodil krásny zdravy synček. Súveci ktoré neovplyvníš, pros toho anjelika, čo už máte v nebi, aby chránil to bábatko čo máš teraz pod srdcom. Ak sa má narodiť, narodí sa. Bude ako má byť, dieťatkio príde v ten pravý čas 😘

slovakboy
7. dec 2021

@lucia0211 veľmi sa modlim a verím že všetko bude dobré.

misana84
7. dec 2021

Všetko bude tak ako má byt… nesmiete sa stresovať lebo to mu neprospieva… ste v nemocnici nič iné ste nemohli urobiť…snáď sa lekári postarajú a urobia všetko čo je v ich silách

luci_ba
7. dec 2021

@lucia0211 snaž sa upokojiť. Stres teraz bábätku nepomôže. 💜💜
My sme si tiež prešli všeličím s manželom, skore potraty, vselijake testy, liečba. 😪😪😪
Potom o to väčšia radosť z pozitívneho testu, no ani toto nebolo hladke, od zaciatku lieky na udržanie tehu, spinenie, týžden v nemocnici, kontrakcie v 5 mesiaci, krčok krátky a neviem čo ešte. O pár dní rodime. 🙏🙏
Musíš veriť že lekári sa o teba postarajú (aj ked sa správajú ako hovada), ty sa prihovaraj bábätku, skus sa naozaj ukľudnit, jedz vyvazenu stravu.. Držím vam palčeky 💞

ivca88
7. dec 2021

Viem čo zažívas, ale najviac sebe aj bábätku pomôžeš, keď sa teraz úplne odosobnis.
Keď budeš smutná, budeš plakať, to všetko ti mení hormóny v tele a stresuje ťa to.
Viem že chcem po tebe priveľa, ale skús myslieť na úplne inú situáciu.
Mysli na to, že bude všetko v poriadku. Že na Vianoce pôjdeš domov. Že sa budete tešiť na malé. Že si spravíš perníky. Ja neviem..
Proste hocičo, čo ti pomôže zmeniť myšlienky.
Tak pomôžeš najviac sebe aj malému.
Nijako inak to zmeniť nevieš.

Ja som pár rokov prišla s krvácaním do nemocnice. Tam mi doktor povedal, že potracam a mám ísť domov - a ak by to bolo zle, tak nech prídem. Bol chladný, arogantný. Och.
Každopádne v aute som plakala, ale prišla som domov a proste som tomu nejako neverila.
Ležala som, oddychovala a nejako dúfala, že to bude dobre.
A predstav si. Na sone o týždeň bolo vsetko v poriadku. Dcérke bilo srdce. Taký záchvat plaču od šťastia som tam spustila, ze doteraz to mám v pamäti, lebo aj gynekológa som rozplakala..

Ja viem, nie vždy to dopadne dobre, ale každopádne treba aspoň veriť. Ukázať bábätku, že ho veľmi ľúbite.
Vypni telefón. Oddychuj. Nemysli na to. Naozaj
Drž sa ❤️

zuzuliatko18
7. dec 2021

Velmi drzim palce, aby vsetko islo dobre🤗

perdita11
7. dec 2021

drzim silno palce