icon

Bolesť zubov po nasadení mostíka

marjuk
19. aug 2018

Dobrý deň, potrebovala by som radu, dala som si urobiť mostík na 5 zubov, 3 a 7 zub obrusený a v strede tri zuby vytrhnuté. Dala som si inekciu pri brusení zubov. Po odznení inekcie zuby dosť boleli. Po týždni, čiže minulú stredu mi zubárka nasadila mostík, ešte neni pricementovaný. Zuby ma pod mostíkom hrozbne bolia, čo mám robiť? Mám si dať vybrať nervy zo zubov ktoré sú obrúsené? Poraďte prosím, ďakujem.

Strana
z5
marjuk
autor
17. nov 2024

@mata26011981 dobrý večer, keď si dáte inekciu tak nebudete nič cítiť. Mne nasadili mostík na zuby ktoré mali vybraté nervy. Držím palčeky 👍

feemina
8. dec 2024

@marjuk presne to mam uz 7 mesiacov ,idem uz zozaliet,zuby su nenormalne citlive ,nervy vybrate pod mikroskopom a bolia a vecer najviac.😢ak si stym poradite hocijako,dajte prosím vediet.vdaka

marjuk
autor
8. dec 2024

@feemina hm tak to potom nemáte dobre vybraté nervy. Ja mam mostík už 6 rokov, teraz sa mi začal kyvat tak budem musieť ísť k zubárovi nech sa na to pozrie.

feemina
8. dec 2024

@marjuk bolo to robene pod mikroskopom na zubnej klinike🤔😒

marjuk
autor
8. dec 2024

@feemina tak potom neviem, ďasná nemáte nejaké opuchnuté žeby tam bol zápal?

feemina
8. dec 2024

@marjuk nie nic ,vsetko v poriadku ,problem bol uz to,ze mi zubarka nechala 3 tyzdne odokryte zuby..

marjuk
autor
9. dec 2024

@feemina a odvtedy zuby bolia vkuse?

feemina
10. dec 2024

@marjuk ano

feemina
10. dec 2024

@marjuk nie,vsetko je v poriadku.

marjuk
autor
11. dec 2024

@feemina tak už to máte dobré, zuby nebolia?

feemina
11. dec 2024

@marjuk no momentalne iba pobolievaju ,ale v nemocnici ma dopovali kortikoidmi ( nie koli zubom) tak uvidim za par dni ako budem so zubami .

marjuk
autor
11. dec 2024

@feemina tak držím palce nech nebolia 😊

feemina
12. dec 2024

@marjuk ďakujeeem💐

Strana
z5