Bolesti chrbtice a dusenie

elmma
15. mar 2021

Ahojte
V poslednej dobe ma veľmi bolievaju kríže a krčná chrbtica ,aj medzi lopatkami a bolesť občas vystreluje až do brucha alebo hrudníka,ruky... Je to už fakt zlé. Večer sa budím nato,že sa neviem nadýchnuť,cítim také tlačenie ako keby v hrdle a totálne to neprestáva ani keď sa posadim alebo napijem ,vtedy tak veľmi panikárim až sa trasiem a bucha mi srdce o závod. Zvykli mi tŕpnuť aj nohy a ruky... Aj ma veľmi často bolieva brucho a mávam hnačky,ani to neviem z akého dôvodu,ale aj to je dosť veľké trápenie ... Je možné ,že to mám z chrbtice? To dusenie... Mávate podobne problémy a keď áno ,tak ako ste to riešili?

bloger
15. mar 2021

@elmma Ahoj je mi ľúto že máš takéto trápenie môžno by ti pomohla masáž alebo nejaké cviky jednoduchšie na chrbticu aby ťa to nebolelo a ak máš skús si urobiť magnézium ale najlepšie by si mala o týchto problémoch povedať svojmu lekárovi on ťa vyšetrí a predpíše ti možno nejaké lieky na uvoľnenie tej chrbtice v každom prípade skoré uzdravenie želám neviem ako by som ti pomohol tiež mám s chrbticou problémy ale nemám takéto príznaky

elmma
autor
15. mar 2021

@bloger Pôjdem k neurológovi a snáď sa dačo bude dať robiť s tým.

bloger
15. mar 2021

@elmma určite držím palce nech ti to dobre dopadne krásny deň želám

tenerifka
15. mar 2021

@elmma brucho a hnacky nebudu z krcnej chrbtice. Treba skontrolovat aj stitnu zlazu, a takisto vylucit neznasanlivost na lepok, drzim palce

tina4931
15. mar 2021

@elmma ak ti tŕpnu ruky,nohy a bolia kríže a krvná chrbtica môže to byť vybocena platnička s kontaktom na nervové korene. Ja mám vyklenutych viac. Pýtaj sa na neurológiu, MRI.

whatever1
15. mar 2021

@elmma Hnacky a bolest brucha mozes mat zo stresu/strachu/z uzkosti. Aj ten pocit ze sa nemozes nadychnut.

luciar260
13. mar 2023

@elmma ahoj , presne to dusenie v noci , tiez to mam aj taky pocit tlaku v hrdle, poriadne mi to zneprijemnuje zivot, vzdy sa bojim ist spat, ako si na tom teraz? Stale to mavas?

denisaaairdacova
19. sep 2023

@luciar260 ja to mám tak isto bolí ma medzi lopatkamy a mávam také dusenie je to strašné

luciar260
20. sep 2023

@denisaaairdacova mavas to tiez iba v noci ?

denisaaairdacova
20. sep 2023

@luciar260 v noci nie ale cez deň .