icon

Bolesti hlavy a chrbta pri infekcii

adelka112
15. máj 2025

Ahojte od pondelka som chorá mám infekciu niekde brali mi krv ukazuje vysokú hodnotu infekcie bola v nemocnici dostala som 4 infúzie a domov antibiotiká lenže stále musím ležať lebo ma veľmi strašne boli hlava v zadu som ako spita točí sa somnou a tak cudne na oči mi to spôsobuje je to tou infekciou či? Strašne ma boli celý chrbát až ruky som už zúfalá nevladzem chcem sa dať nieako do kopy🥰

lukbe
16. máj 2025

Vzadu zvykne bolieť hlava pri vysokom tlaku. Ale možno je to teraz tým zápalom a všetkým.

adelka112
autor
16. máj 2025
@lukbe

Vzadu zvykne bolieť hlava pri vysokom tlaku. Ale možno je to teraz tým zápalom a všetkým.

@lukbe meriala som si tlak je v poriadku už fakt nechápem celý týždeň chodím ako by som bola nonstop spita

slniecko39
16. máj 2025

Dobrý deň,
ak sa pri danej liečbe necítite lepšie, resp. pozorujete zhoršenie určite vyhľadajte lekára. Treba urobiť kontrolný odber krvi na posúdenie toho, či ATB zabrali a parametre ukazujúce zápal klesli. Je trochu zvláštne, že Vám nezistili / nevysvetlili príčinu infekcie. Každopádne pri problémoch s chôdzou alebo zrakom môže byť problém napríklad s mozočkom zodpovedným za koordináciu pohybov, takže sa určite ozvite lekárovi. Ak by sa pridali ťažkosti ako horúčka, zimnica, malátnosť či stuhnutosť šije, choďte na pohotovosť alebo si zavolajte záchranku.
Prajem veľa zdravia a skorú úľavu od bolestí

adelka112
autor
16. máj 2025
@slniecko39

Dobrý deň,
ak sa pri danej liečbe necítite lepšie, resp. pozorujete zhoršenie určite vyhľadajte lekára. Treba urobiť kontrolný odber krvi na posúdenie toho, či ATB zabrali a parametre ukazujúce zápal klesli. Je trochu zvláštne, že Vám nezistili / nevysvetlili príčinu infekcie. Každopádne pri problémoch s chôdzou alebo zrakom môže byť problém napríklad s mozočkom zodpovedným za koordináciu pohybov, takže sa určite ozvite lekárovi. Ak by sa pridali ťažkosti ako horúčka, zimnica, malátnosť či stuhnutosť šije, choďte na pohotovosť alebo si zavolajte záchranku.
Prajem veľa zdravia a skorú úľavu od bolestí

@slniecko39 a ak mam take stuhnute okolo Damien a boldest krku tak čo to môže byt prosim?

adelka112
autor
16. máj 2025
@adelka112

@slniecko39 a ak mam take stuhnute okolo Damien a boldest krku tak čo to môže byt prosim?

@adelka112 a ďakujem veľmi pekne🥰

slniecko39
16. máj 2025
@adelka112

@adelka112 Príčin môže byť mnoho a je ťažké posudzovať Váš stav cez fórum na webe. Niektoré z Vašich príznakov by však mohli poukazovať na vážnejší priebeh infekcie, preto sa prosím čím skôr obráťte na lekára.

adelka112
autor
17. máj 2025
@slniecko39

@adelka112 Príčin môže byť mnoho a je ťažké posudzovať Váš stav cez fórum na webe. Niektoré z Vašich príznakov by však mohli poukazovať na vážnejší priebeh infekcie, preto sa prosím čím skôr obráťte na lekára.

@slniecko39 beriem antibiotiká je mi už lepšie chvála Bohu🙏 len to točenie je hrozne otocim s hlavou s hneď ako keby také zatlačenie príde mám strašnú bolesť hlavy a čela som taká malátna ešte neviem ako vyriešiť toto žeby to prešlo to točenie cítim sa ako opýta 😀