icon

Bolesti kĺbov a hlavy bez teploty

16. feb 2025

Neviem čo mi je, už vo štvrtok mi bolo v práci zle, celú noc som nespala, nakoniec som o 5tej dala Ibalgin a potom som spala ako zabitá. Od vtedy ma bolia kĺby a a hlava. Nemám teplotu, ani iné bolesti

oriesocek
16. feb 2025

To iste som mala teraz ja, je to chrípka… iba tabletky od bolesti, keďže svaly a kĺby ma boleli cele dni

autor
16. feb 2025

@oriesocek chrípka bez teploty a ostatných príznakov? Koľko dní to trvalo?

michaela789
16. feb 2025

Môj manžel máva takúto chrípku vždy.
Bez teploty, ale na nohy sa nepostaví lebo má bolesti kĺbov, svalov, kostí...Najhorší stav mu trvá tak 3 dni. Potom sa mu zvykne polepšiť. Zaberajú mu klasické lieky ako paralen, theraflu ... Proste paracetamol od teploty normálne.

oriesocek
16. feb 2025

Ja som mala aj miernu nádchu, ale bez teploty… 3 dni boli fakt zle, potom ešte ďalšie 2-3 dni menšie bolesti

meginka32
16. feb 2025

Môže byť, že na vás niečo lezie a je to začiatok choroby.

gab1sol
16. feb 2025

Vidím, že v tom nie som sama… Tiež som sa čudovala, čo mi je. V utorok silná bolesť hlavy, v stredu som preležala, k bolesti hlavy sa pridala aj bolesť kĺbov. Najmä bedrových. Bez teploty. Je nedeľa a stále sa necítim úplne fit. Mňa silno bolia ešte aj oči. A bolesť hlavy vystriedalo točenie hlavy.

henka123123
16. feb 2025

Aj mne to uz dnes zacina..a to sme len tyzden neboli chory..lredtym 2 tyzdne chripka..a uz dnes citim ze na mna nieco lezie..bolest krizov.bolest a sucho v hrdle(bez kasla)strasna unava a tocenie hlavy