Bolesti kĺbov a hlavy bez teploty
Neviem čo mi je, už vo štvrtok mi bolo v práci zle, celú noc som nespala, nakoniec som o 5tej dala Ibalgin a potom som spala ako zabitá. Od vtedy ma bolia kĺby a a hlava. Nemám teplotu, ani iné bolesti
@oriesocek chrípka bez teploty a ostatných príznakov? Koľko dní to trvalo?
Môj manžel máva takúto chrípku vždy.
Bez teploty, ale na nohy sa nepostaví lebo má bolesti kĺbov, svalov, kostí...Najhorší stav mu trvá tak 3 dni. Potom sa mu zvykne polepšiť. Zaberajú mu klasické lieky ako paralen, theraflu ... Proste paracetamol od teploty normálne.
Ja som mala aj miernu nádchu, ale bez teploty… 3 dni boli fakt zle, potom ešte ďalšie 2-3 dni menšie bolesti
Môže byť, že na vás niečo lezie a je to začiatok choroby.
Vidím, že v tom nie som sama… Tiež som sa čudovala, čo mi je. V utorok silná bolesť hlavy, v stredu som preležala, k bolesti hlavy sa pridala aj bolesť kĺbov. Najmä bedrových. Bez teploty. Je nedeľa a stále sa necítim úplne fit. Mňa silno bolia ešte aj oči. A bolesť hlavy vystriedalo točenie hlavy.
Aj mne to uz dnes zacina..a to sme len tyzden neboli chory..lredtym 2 tyzdne chripka..a uz dnes citim ze na mna nieco lezie..bolest krizov.bolest a sucho v hrdle(bez kasla)strasna unava a tocenie hlavy

To iste som mala teraz ja, je to chrípka… iba tabletky od bolesti, keďže svaly a kĺby ma boleli cele dni