icon

Bolesti krčnej chrbtice

mishadudy
7. jún 2018

Ahojte..už nejaky ten čas mam bolesti krčnej chrbtice. Bolesť by sa aj dala zvladnuť, len keby som nebola staale ako opitá. Čim väčšia bolesť, tym viac sa mi toči hlava, mam zavraty..tabletky od bolesti mi už nepomahaju vobec. Na neurologii som objednana až 20-eho. Ak sa tu niekto najde, skuste poradiť, ako vidržať, ako predisť točeniu hlavy, alebo aspoň čo robiť, aby to prešlo rychlejšie. Nemožem si taky čas ani ľahnuť lebo mi je ešte horšie. Cele dni som sama s deťmi a už veľa krat som mala pocit, že už odpadnem. Niekedy sa bojim dokonca vijsť vonku, na prechadzku myslim s deťmii. Šoferovať tiež velmi nemožem. Jednoducho sa stale citim, ako keby som bola opitá :/

Strana
z4
mishadudy
autor
17. aug 2018

@miriamka trosku to povolilo ale este stale mam sem tam zavraty..boli len sem tam aj to poriadne ale prejde. Niekedy ani nemam cas registrovat to lebo stale riesim deti alebo muza. Vlastne si uz na to aj zvykam

miriamka
Autor odpoveď zmazal
ivanaa346
27. máj 2019

@fefe123 prosim vas ako dlho ste chodila na tu akupunkturu kym vam bolesti krcnej chrb.presli ? ...boli to ?

natalia92sk
5. júl 2019

@dorottka Ahoj, chcela by som ta pekne poprosit o kontakt na toho dobreho fyzioterpeuta, ktoreho si opisala a kde sa nachadza ak by to slo... mam problemy rok a pol a uz som uplne zufala.Dakujem krasne

lukasko12
5. júl 2021

Ale ved na krcnu chrbticu ako tu popisujete sa s toho nezomiera nepocula som este ze by niekto s krcnej zomrel

rainee
22. júl 2021

Ja mam tiež bolesti krčnej chrbtice, migrény až vraciam, točenie hlavy, trpnutie rúk, horšie vidím sa mi zdá a mam aj posunutu platničku. Poslednú dobu sa tie bolesti dosť zhoršili. Bola som pred mesiacom u Dr, dala mi nejaké lieky a magnézium, no veľmi to nezabralo. Bola som u neurologa, zmenil lieky a predpísal rehabilitácie. To bude cele nadlho. Teraz som síce pár dní PN, no čoskoro mi skončí a ja si absolútne neviem predstaviť takto fungovať ďalej v práci a sedieť celý deň za PC v tomto stave. 😔

lajka65
28. jan 2022

@mishadudy ahoj mám tie isté problémy a zavraty.a vysterenie všetky okrem krčnej chrbtice .mám tlak v zahlavy a hlavu nemôžem otočiť do prava ,cítim že mi ťahá od lopatky až ku krku .myslíte si že že to môže byť z krčnej?je mi aj na zvracanie hlavne ráno keď sa postavím z postele .cez deň už mi na zvracanie nieje,v hlave sa mi hlavne zatočí keď rýchlejšie otočím hlavou alebo spravím rýchli pohyb.ked sedím akoby mi hlavu niekto tlačil dopredu.co ste s tým robili ako si pomôcť?

janula2511
17. okt 2022

Prosím vás lekár podľa čoho vie zistiť či nemám pricviknuty nerv?

janula2511
12. jan 2023

Ženy, keď máte takéto problemi s krčnov chrbticou točenie hlavy , pocit na odpadnutie ako riešite prácu? máte sedavé zamestnanie alebo stojíte polku dňa?

lilyianka
12. jan 2023

@janula2511 mňa to chytilo keď som mala sedavé zamestnanie, práca za PC. Ale výhoda bola,že som sa kedykoľvek mohla prejsť, prípadne som si vzala auto a šla mimo firmu robiť.

janula2511
12. jan 2023

@lilyianka takže možno je lepšia taká robota kde sa stojí .

lucykelly
13. jan 2023

ja v práci sedím, je to hlavne z toho, si myslím ... našťastie sa mi to darí redukovať cvičením .. odkedy cvičím, mám menej problémov s krkom

jankahunatova
Odpoveď bola odstránená
Strana
z4