Bolesti v oblasti nosa a ich možné príčiny
Nemám hlieny, ale prekonanu chorobu, teraz bojujem s aftami a mam problém ešte s nosom. Cely ma boli ale viem normálne dýchať, až ma oko boli z toho. Čo to môže byť prosim vas? Mali ste niečo podobné?
@biankaaa2292 Preeeeesne toto som mala po tuším prvom covide, pri ktorom mi to sadlo na dutiny a mala som aj veľké bolesti očí pri ňom. Obehala som potom ORL aj očné - na ORL už boli dutiny čisté (CT), na očnom - mierne vyšší (alebo hraničný) vnútroočný tlak + som dostala okuliare. Nejak sa to postupne vytratilo a dodnes neviem, čím to presne bolo, ale mám pocit, že to bolo z toho prekonaného covidu a zápalu dutín. Skúsila by som navštíviť aj ORL, aj očné na tvojom mieste. Lebo ani u mňa to lekári nijak neuzavreli, že čím to bolo.
@livuska124 dlho to trvalo s tymi dutinami? Ja si myslim že to je tiež nejak z toho že som oslabená
@biankaaa2292 ja som už tiež nemala sople, lebo aj ATB mi vtedy dali. Len tá bolesť nosa mi ostala.... veru dobré dva - tri mesiace mi to postupne odznievalo.
@livuska124 presne ani ja nemam, len ja teraz aj malo spim aj antibiotika som mala, len sa mi tie afty spravili k tomu pred 5 dňami a horšie sa mi funguje, verim že aspoň tie afty už ustúpia

@biankaaa2292 nemas tie lezie aj v nose?