Bolestiva ovulacia a antikoncepcia
Ahojte mam problemy z ovulaciou som uz vyse roka dost plodna a aj to dost citim ale prejavuje sa to bolestou ktora ma obmedzuje.Gynekolog my odporucil tehotenstvo no partner nechce este.Mam 28 a jedno dieta.Vyskusala som uz alchemilku aj pupalku no pomohlo len na chvilu.Bolesti sa opakuju kazdy mesiac a netrvaju len par dni ale dlhsie.Problem je ale ten ze mam trombofiliu dedicnu.Mate niektora podobnu diagnozu a uzivate antikoncepciu bez estrogenu?
@miriam1983 ano vsetko je ok.toto sa tyka len ovulacii ktoru mam aj 2krat za mesiac a bohuzial mam pri nej bolesti.
@jessi03 tak problem nuekde byt musi. Pozerali sa di teba laparoskopicky? Priamo do vajecnikov ci vajcovodov?
@miriam1983 ano pred rokom vsetko ok.
@miriam1983 ja citim ze je to ovulacia lebo ma bolia vajecniky a mam aj priesvitny hlien a videl to neraz aj gyn na ultrazvuku ked som isla za nim v bolestiach.Vyskusam tu antikoncepciu bez estrogenu lebo uz naozaj neviem😥
@jessi03 tak mne byvalo zle aj pri hak. Ale ked ti to poradili,vyskusaj.
Ja mám tiež také bolesti.
Boli to stále počas ovulácie a keď si napríklad sadám, tak ani keby mi niekto ihlou pichol do vaječníku.
Ale našťastie to viem zniesť. Len je to obmedzujúce.
Ja to práveže po druhom dieťati viac cítim.
Idem si dať teraz HAK, lebo cykly mám dlhé, sem tam aj mimocyklove spinenie..
Doktorka ma pozrela z hora/dola a som ok.
Dokonca stále kojim a aj tak mám menzes ( štyri mesiace po pôrode som už dostala) .
Takže presne viem o čom je rec
Minule mi našla dokonca viac folikulov na ročnej kontrole.
@miriam1983 ano vyskusam.A uvydim ci sa to zlepši lebo je to neprijemne a som ztoho nervozna moc.
Ďakujem vám za odpovede.
Premyslala som a napadlo ma ze som pred vyse 2ma rokmi uzivala norithisteron tiez obsahuje hormon gestagen a mala som problemy po nom.nemala som menzes 4mesiace.Bojim sa ist aj teda do tej antikoncepcie.Neviete nieco poradit prosim vas?nemozem normalnu antikoncepciu lebo som trombofilny pacient.
@miriam1983 ahoj,ty si mala bolesti pri ovulacii aj ked si brala hak?

@jessi03 a robili ti vysetrenia napriklad na endometriozu? Alebo hormonalny profil?