Bolestivý výtok

sfet
28. aug 2017

Ahojky ženy, mám problém ktorý trvá s prestávkami už roky, ale posledné 3 roky je to stále len dokolecka dokola. Mám výtok, prídem ku gynekológovi, prelieči mňa aj partnera, o 2 alebo 3 týždne som tam s tým istým problémom znova. Vyskúšala som snáď všetky tabletky aj vaginálne na liečbu, rôzne mastičky čo poradili v lekárni, octove sedacie kúpele ale všetko o ničom. Aj som si kúpila Wobenzym drahé ako svet, ale zas som zistila, že riedi krv a mala som krvácanie mimo menštruácie, takže smola v tomto.ja už neviem čo robiť? Neviete o niečom účinkom? K lekárovi je asi zbytočne chodiť, zase urobí výtery, povie že mykóza alebo zápal, dá lieky a na 2 týždne bude pokoj. Lekára som menila asi 5x podotýkam, jeden ma poslal aj na alergologiu, no tam mi doporučil nejaké drahé tabletky že na upokojenie a liečili mi tam sennu nádchu a dali liekov na dýchanie akoby som sa mala za 5 minút zadusit. Neviete niečo fakt hodne účinné?

bienennest
28. aug 2017

Ahoj, ak mas caste mykozy moze to byt znakom toho, ze tvoje ph v posve je moc kysle. Ph sa meni v zavislosti od stravy. Existuju rozne diety ktore dokazu tvoje ph menit na viac zasadite..skus si k tomu precitat viac na internete, urcite k tomu najdes dostatok informacii. vyskusaj tuto cestu..mozno ti pomoze ten problem vyriesit natrvalo. Prajem rychle vyzdravenie!

unctadorg
28. aug 2017

Protikvasinkova dieta, viac acidofilnych mliek ci jogurtov s kulturou jest.

sfet
autor
29. aug 2017

@bienennest ďakujem za rady, pozrela som na nete nejake odkazy a to verím, že mám asi dosť prekysleny organizmus a tým pádom aj prostredie v pošve. Tak asi zmením jedálniček.