icon

Bolí ma pravá mandla

13mina
1. nov 2017

Ahojte, boli ma prava mandla, mate recept ako sa toho co najrichlejsie zbavit?

zuzkamargit
1. nov 2017

urob si pol litra salvie, pridaj polievkovu lyzicu octu, polievkovu lyzicu medu a cele vykloktaj. Po 2-3 opakovani urcite zaberie. Alebo ked mas olej 31-bylin z justu, tiez mozes kvapnut do pohara vody a kloktat

deti95060810
1. nov 2017

do vlažnej vody pridaj lyžičku soli, zamiešaj a vykloktaj.... opakuj niekoľko krát za deň. najlacnejší spôsob....vždy zaberie.

janinah
1. nov 2017

horúčku máš? ak bolí len jedna mandľa,tak teba spozornieť,môže sa tam robiť absces a to vyžaduje orl pohotovosť

slnieckoja
1. nov 2017

@13mina mne a celej mojej rodine neskutočne dobre zaberá produkt imunity od ramissia https://zdravieakrasa.ramissio.com/ramissio-imm... preventívne užívame10ml denne a ked cítime ze na nás nieco lezie tak dávku zdvojnásobíme zatiaľ sa držíme bez antibiotík uz dva roky .

13mina
autor
1. nov 2017

@janinah nemam horucku len ju mam opuchnutu, ale skor som daco vcera chytila

janinah
1. nov 2017

@slnieckoja my sa držíme bez atb už roky...a bez akýchkolvek prípravkov...teda je otázne nakolko takéto produkty zaberajú

flimelka
2. nov 2017

ja si niekedy ked uz mam fakt bolave mandel zvyknem tak pomalicky dat nieco studene aby som ich tak povediac schladila, predsa len je to vacsinou zapal a ten treba schladit 🙂 ale inak tiez vrelo odporucam salviovy cajik 🙂

nikolahrozna
4. nov 2017

Odporucam kloktat slanou vodou...mne to pri angine pomohlo

emamaj
16. nov 2017
Používateľ emamaj je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od emamaj.

Ahojte, ja v rámci prevencie pravidelne užívam výživové doplnky. Vďaka nim som nebola chorá už pár mesiacov a to ani v chrípkovom období. Takže ma netrápi ani bolesť mandlí. Známa mi v minulosti poradila vyskúšať produkty od Moringy Caribbean, doteraz ich užívam a som spokojná.

emamaj
5. jan 2018
Používateľ emamaj je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od emamaj.

Chcete sa viac dozvedieť o Moringe? Prečítajte si https://www.zdravie.sk/clanok/56599/moringa-karibska-zazracna-superpotravina