Bolí trojplôšková plomba?
Bolí trojploskova plomba ?
@michal2233 lokálna anestéza?
@anonym_48d003 bude určite inak nesadnem 😆
Plomba neboli, boli odstranovanie kazu, takze zavisi od toho, v akom stave mas zub. A okrem toho mas u vacsiny zubarov moznost lokalnej anestezie.
@michal2233 závisí od toho, ktorý zub a aké poškodenie je tam. Mne naposledy robil osmičku, vľavo dole. Bez inekcie. Až ku koncu ma to bolelo, ale vydržala som 😅😅 keby mám inekciu, tak by som to necítila, ale verila som zubárovi, že to dá bez bolestne 😃😃 no, a zub som cítila ešte 3 dni. Dávala som si na to 3x za deň flector 50. Iné zuby, keď mi dával 3-plôškovú výplň som mala s enestézou a zub som potom cítila len do večera 🤷🏻♀️
Mna boli len jej cena 😃
Mňa bolel. Anestézia bola, no kaz hlboký, v podstate mi zachraňovala zuby (odstraňovala staré čierne amalgamové plomby, čistila kazy pod plombami... V podstate z koreňov vyrobila nové zuby. Bola som spokojná, aj som, ale vtedy som urobila blbosť. Šla som von, fúkal vietor... Plus som si dala horúcu kávu... Mesiac ma to bolelo 🙈🤦 Čiže záleží na tom, aký hlboký a Veľký máš kaz a ako sa potom o to staráš... Odvtedy si už dávam pozor
@michal2233 závisí od toho, ktorý zub a aké poškodenie je tam. Mne naposledy robil osmičku, vľavo dole. Bez inekcie. Až ku koncu ma to bolelo, ale vydržala som 😅😅 keby mám inekciu, tak by som to necítila, ale verila som zubárovi, že to dá bez bolestne 😃😃 no, a zub som cítila ešte 3 dni. Dávala som si na to 3x za deň flector 50. Iné zuby, keď mi dával 3-plôškovú výplň som mala s enestézou a zub som potom cítila len do večera 🤷🏻♀️
@123profil321 ahoj 2 spodné rezáky to sú
@michal2233 hlavne to zaboli tvoju penazenku, no
@123profil321 ahoj 2 spodné rezáky to sú
@michal2233 tam mám len 1-plôškovú, to boli najlacnejšie zuby 😂

@michal2233 lokálna anestéza?