Bradavica na päte - nepoznáte nejaký domáci recept?
Dobrý deň na päte sa mi urobila bradavica...nepoznáte nejaký domáci recept čo pomôže na jej odstránenie!?
Ďakujem
Teraz to odstráňujú obyčajne zmrazovaním u lekára- kožného.
Daj si to normalne spravit doktorovi, co sa budes takto doma trapit so vseliakymi ,, osvecenymi receptami,, a nakoniec aj tak skoncis u doktora
Zmrazovanie nepomohlo dcére! Vrátili sa jej znova🤔
@jonka23 Zlatino na 1000% rastlinu čo rastie skoro všade!
volá sa LASTOVIČNÍK ... VYGOOGLI SI.
Osvedčené, pomáha to! Žiadny dusík a lekári.
Teta robí na riaditeľstve zdravotníctva! PRVÁ POMOC NA NE.
POSTUP:
Odstrhnes stonku, aj z vrchu.
Vyjde z nej žltá tekutina (neškodná), tú nanes na bradavicu, 5min nechaj uschnúť a opakuj kazdodenne.
Neodpadne, jednoducho zanikne, lastovičnik lieči intenzívne bradavice!.
Do týždňa je preč, preventívne ešte mozes potierať uvidíš sama, kolko potrebuješ.
Ver mi. 5 dni dozadu som mala aj ja väčšiu, dnes nič na nohe 😆!
Držím palce
Nie je zaco, žienky, treba si pomáhať.
Natrieť na bradavicu , kľudne kúsok aj po okolí nej a uvidíte samé🙂 .
Spominana krstná, bola už 7x na vyrezavani, potom nemohla chodiť. Až dokým sa nedozvedela o lastovičniku, má po probléme .
A ked sa vam aj zdá, ze sa vam asi tvori Bradavica, hned žltu šťavu z lastovičnika a je preč 😆
Držím palceky.🌷🌷🌷🌷
Keby nepomohol lastovicnik tak sa da v cechach v lekarni kupit acetocaustin paradna vec. Po dusiku som sa dlho nevedela zbavit bradavice na chodidle a jedine toto mi pomohlo.
Ja mám vyskúšaný Duofilm, taká vodička z lekárne.. Stojí cca 6€.. Myslím, že liečba trvala asi týždeň..
@klejkaez ak sa mozem opytat... moj maly (takmer 5 rokov) mal dve male na dlani, vypalila mu to tekutim dusikom, krasne zmizli a do tyzdna mal na dlani jednu asi 5krat tak velku... tak sme skusili cryopen... ale kedze moc nespolupracuje, tak som zacala viac citat a nasla lastovicnik... uz tyzden mu na to davam denne lastovicnik, lenze jemu to akurat stmavlo, tak sa to divne stiahlo, jak keby to spalovalo tu bradavicu, stvrdlo a stale sa nic nedeje... myslis, ze treba iba trpezlivost? ma tam ako keby chrasticku, ale nic viac sa nedeje...
@andreaa1983 lastovicnik je najlepsi, treba vydrzat!
@andreaa1983 toto je normalny postup, ked ta bradavica mizne. Treba pockat kym ta chrasta odpadne sama. Pod nou je nova koza. Mne lastovicnik nezabral, ale citronova kora namocena v octe, na noc som dala. Prvy den bola biela, druhy den zlta, treti den ocernievala, potom sa stiahla a ostala tam cierna chrasta, ktora po vyse tyzdni odpadla. Tiez sa mi to zdala blbost ale funguje to. Ze pri tych na nohe to trva dlhsie kym ocernuju, pri tych na ruke je to 1 - 3 dni.
@andreaa1983 Andrejka, nič sa nedeje.
Ono to má byť také, čím tmavšie a divnejsie tým lepšie. Ani zdravej koži neublíži, kludne aj 0.5cm natieraj okolo nej, prenikne to do kože.
A natierať natierať 😊
Držím palceky, potom daj vedieť ako liečba účinkovala 😍
@jonka23 ahoj,ja odporucam z vlastnej skúsenosti duofilm,poctivo natierať ráno a večer,večer pred natieranim poriadne vymocit nohy vo vode so soľou na nohy,pripadne striedať so sodou bikarbonou a natrieť zase....my sme tak zničili bradavice a to mala na jednej nohe už 16 malých a odporucam ešte podporiť imunitu a B-cka
@klejkaez a ked uz ma taku nacatu tu kozicku... Jak ranku pod tou bradavicou? Aj do toho to moze ist? V podstate do otvorenej rany?
@andreaa1983 Andrejka píšem spravu 😊
Ja som naopak bola vypáliť Tiscne veľká nola a vraveli že to bude treba po 14 dňoch zopakovať a mne to fakt celkom zmizlo

domaci asi tazko. normalne chod k lekarovi a tam dostanes mast a taku leptavu vodicku a ked to budes spravne pouzivat, tak sa vyhnes aj samotnemu vypalovaniu