Brala som Inofolic a nedostala som menštruáciu
Ahojte zasa potrebujem pomoc ! cely mesiac apríl som brala Inofolic , menštruacia mala prist 28.4 ale neprišla o dva dni nato na som bola na malej a jak som sa utierala tak na toal.iba ružovi fliačik , a od vtedy nič len bolesti ako pred ms a silnejši vytok pristvitny ,Dakujem za radi 🙂
No neviem uvidim , len keby tehotensvo tak bi som bola štastna 😊 Len každy hovori že na tehotenstvo sa musìš cítit...
@zdenuska1409 ja som ho tiez brala,brala som ten combi.predlzil mi cyklus,tiez zacal menzes slabo a dlhsie sa rozbiehal. aj ked aj predtym som ho mala vselijaky.zelam ti,aby ta vysledok potesil🙂
😃😃 to tažka otazka aj pre mna... Neviem proste kamoški tak vravia že ked som tehotna tak sa musím na to cítit ! 😄😄😄
janetinka27 Ved hej čitam tu o tom aj lutujem že som to začala brat 😔 Ale uvidime no , dufám že poteši 😊
@zdenuska1409 brala som ho asi styri mesiace,ovulacia nikde,ale zacali mi rast aspon trochu vlasy:D ale vela zien po nom otehotnelo. nelutuj,mozno u teba tiez zaberie ako u mnohych inych🙂
janetinka27 Ved to nie je každa jedna ta istá ... len bojím sa že sa zasa sklamem 😔 Ale aj bradavky mám ine biele bodky sa mi robia .....
@zdenuska1409 ja som mala take príznaky tehu
@katarinka89 Dufam že aj ja budem v tom . Ale aj pod bruškom ta bolelo ako keby pred menštruaciou ? ? ?
@zdenuska1409 áno , aj to je jeden z príznakov tehu
@lenka8p Ale už ma take bolesti možno cca 10 dní je to normálne ?