icon

Bude celoplošné testovanie povinné?

20. okt 2020

Prosím Vás už sa na 100% vie či to bude povinné alebo dobrovoľne? A rozmýšľali ste či pôjdete alebo nie?

Strana
z4
lilianka28
21. okt 2020

A ešte jedna vec ....
za každého pozitívneho odmena 20,- € 😨
Záver si domyslite každý sám.

lubiss
21. okt 2020

je to dobrovolne ale ak nepojdes tak budes trcat doma bez naroku na nic ??? toto nie je ziadna dobrovolnost ale doslova vydieranie a porusovanie ludskych prav a slobod...hlavne ze je prazdna spajza ze ludom dokopy nic nevyplatili ale na toto je...nezmysel psychopata testovat nepresnymi testami co chcel hadzat do Dunaja to je akoze teraz v pohode lebo sak treba trosku financii pustit kamaratom...

lanvinka
Odpoveď bola odstránená
tslobik
21. okt 2020

@mimibb presne moje slová. Čítala som teraz norimbersky kódex, čiže etiku v medicíne, ako sa postup.pri experimen.A ešte aj to táto vláda porušuje v niekoľkých bodoch.

marienka1989
21. okt 2020

@nelca0510 Veď sa môžete vystriedať....najskôr manžel, potom vy....teda ja by som to určite riešila takto, dieťa by som tam radšej neťahala...

mtnns
21. okt 2020

Sankciovana dobrovolnost? To fakt len u nás sa môže stať....

alenamihal
21. okt 2020

Riesenie Covidu by sa nemalo riesit socialnymi sietami ako Facebook,Instagram atd ,lebo ludom uz hrabe z toho !!! A taktiez aj politici by mali mat zakaz!! Vlada nic nerobi -zle je ,vlada nieco robi -je este horsie!!! Ked clovek neskusi,prd bude vediet !!! Takze asi pre nektorych je lepsie sediet na rici a nic nerobit a len blbo komentovat a ziadne riesenie nedat !!! Asi je lepsie Slovakom dat Lockdown a spamataju sa !!!! Ja uz poznam vela ludi ,co maju Covid a maju len mierne priznaky,ale hovoria,ze je to aj tak svinstvo !!! Kazdy nech sa rozhodne sam a neoblbuje ludi okolo !!! Radsej 10sec tycinku v nose ako 6tyzdnov zatvoreny doma !!!!!

deniska14
21. okt 2020

Aj my pôjdeme istota je istota ....

miriam11
Odpoveď bola odstránená
petulik1991
21. okt 2020

Nepôjdem, som mesiac pred termínom, v porodnici mi test budú robiť 2 tyzdne a týžden pred termínom. Takže nie.. budem nosiť PCR výsledok z týchto testov, keby si ma polícia zastavila a vyžiadala potvrdenie o bezinfekcnosti 🙂

dominikamik12
21. okt 2020

@katkaba1 toto iste záujima aj mňa 😀

mogaa
21. okt 2020

@alenamihal no dnes má zasadať pandemická komisia že sú čísla na lock down, takže sa bude zvažovať či celoplošné testovanie má ešte význam.....z aktuálne nakazených má byť v nemocniciach do 3táýždňov cca 5000pozitívnych a to už nebude zdravotníctvo zvládať.....ono celé sa to robí hlavne kvôli tomu zdraovníctvu aby boli ošetrení všeti pacienti - a to väčšina ľudí nechápe.....takže ak by sa to nechalo bez všetkého tak o tri týždne buď ostatné diagnózy nebudú dostávať starostlivosť v nemocnici alebo sa budú aj ťažké covidové stavy nechávať doma....

mtnns
21. okt 2020

@miriam11 strašná situácia toto

petulik1991
21. okt 2020

@mogaa možno vacsi význam, ako kompletný lockdown, by mohli byt zatvorené obchody a sluzby 3dni v tyzdni počas cca jedného mesiaca a obmedzený pohyb ľudí počas týchto dní. To by mohlo mať na psychiku a ekonomiku miernejší dopad a 14dnovy lockdown

Strana
z4