Bude celoplošné testovanie povinné?
Prosím Vás už sa na 100% vie či to bude povinné alebo dobrovoľne? A rozmýšľali ste či pôjdete alebo nie?
je to dobrovolne ale ak nepojdes tak budes trcat doma bez naroku na nic ??? toto nie je ziadna dobrovolnost ale doslova vydieranie a porusovanie ludskych prav a slobod...hlavne ze je prazdna spajza ze ludom dokopy nic nevyplatili ale na toto je...nezmysel psychopata testovat nepresnymi testami co chcel hadzat do Dunaja to je akoze teraz v pohode lebo sak treba trosku financii pustit kamaratom...
@nelca0510 Veď sa môžete vystriedať....najskôr manžel, potom vy....teda ja by som to určite riešila takto, dieťa by som tam radšej neťahala...
Sankciovana dobrovolnost? To fakt len u nás sa môže stať....
Riesenie Covidu by sa nemalo riesit socialnymi sietami ako Facebook,Instagram atd ,lebo ludom uz hrabe z toho !!! A taktiez aj politici by mali mat zakaz!! Vlada nic nerobi -zle je ,vlada nieco robi -je este horsie!!! Ked clovek neskusi,prd bude vediet !!! Takze asi pre nektorych je lepsie sediet na rici a nic nerobit a len blbo komentovat a ziadne riesenie nedat !!! Asi je lepsie Slovakom dat Lockdown a spamataju sa !!!! Ja uz poznam vela ludi ,co maju Covid a maju len mierne priznaky,ale hovoria,ze je to aj tak svinstvo !!! Kazdy nech sa rozhodne sam a neoblbuje ludi okolo !!! Radsej 10sec tycinku v nose ako 6tyzdnov zatvoreny doma !!!!!
Aj my pôjdeme istota je istota ....
Nepôjdem, som mesiac pred termínom, v porodnici mi test budú robiť 2 tyzdne a týžden pred termínom. Takže nie.. budem nosiť PCR výsledok z týchto testov, keby si ma polícia zastavila a vyžiadala potvrdenie o bezinfekcnosti 🙂
@katkaba1 toto iste záujima aj mňa 😀
@alenamihal no dnes má zasadať pandemická komisia že sú čísla na lock down, takže sa bude zvažovať či celoplošné testovanie má ešte význam.....z aktuálne nakazených má byť v nemocniciach do 3táýždňov cca 5000pozitívnych a to už nebude zdravotníctvo zvládať.....ono celé sa to robí hlavne kvôli tomu zdraovníctvu aby boli ošetrení všeti pacienti - a to väčšina ľudí nechápe.....takže ak by sa to nechalo bez všetkého tak o tri týždne buď ostatné diagnózy nebudú dostávať starostlivosť v nemocnici alebo sa budú aj ťažké covidové stavy nechávať doma....
@mogaa možno vacsi význam, ako kompletný lockdown, by mohli byt zatvorené obchody a sluzby 3dni v tyzdni počas cca jedného mesiaca a obmedzený pohyb ľudí počas týchto dní. To by mohlo mať na psychiku a ekonomiku miernejší dopad a 14dnovy lockdown

A ešte jedna vec ....
za každého pozitívneho odmena 20,- € 😨
Záver si domyslite každý sám.