icon

Bulímia - neviem si rady

zambia
30. jan 2014

Ahojte mamicky,
zaregistrovala som sa pod inym nickom,pre istotu,kedze som zvyknuta,ze sa to tu zvrhava a maminky skor utocia,ako radia...
Som vydata, mam krasne dieta no napriek tomu niesom stastna...trapim sa koli svojej postave..Pozna to kazda z nas,lenze mne uz sa to vymklo z pod kontroly...
Zacala som drzat dietu pred par mesiacmi a ked som zlyhala,tak som videla ako riesenie to dat von...potom som si povedala,ze uz len raz,uz len raz a spadla som do toho uplne....Trva to uz niekolko mesiacov...uz to nenavidim,nenavidim jedlo..varenie,nakupovanie...od rana do vecera nemyslim na nic ine,len na jedlo, vo vsetkom vidim len tuky,ze priberam kazdym sustom,vazim sa denne,proste uz je toho na mna vela....neviem,ako sa z toho dostat,za kym ist,ci je to uz problem,alebo je to len nejake prechodne a treba sa zatat...Je tu nejaka maminka,ktora ma podobny problem,alebo mala???ako to riesit??? ak vam je to neprijemne takto verejne,aj IP pomoze,dakujem

Strana
z3
zinocka
8. apr 2014

@zambia ja myslím že to je obrovský úspech, ked si vydržala tak dlho 🙂 inak neviem ako často sa vazis, ale ja by som odporúčala zamknut váhu do pivnice 😉 lebo polkilecko poskoci hore dole hocikedy a zbytočne sa človek nervuje. Držím palce. A neries kalorie 😉

elvie38
5. jan 2021

@zambia
Ahoj.Drzim ti palce.Veĺa stastia aj zdravia
.Ako sa mas teraz?Dufam ze lepsie
Mam dceru uz 3r.choru na anorex.a bulimiu...opakovane.Neviem ako jej pomoct.Nic nerobim dobre.
Mózes mi aj poradit? Dakujem

elvie38
5. jan 2021

@elvie38
Dufam ze uz vies ze kila niesu dolezite.
Hlavne ze si stastna.A zdrava To je najdolezirejsie v zivote...ktory je tak kratky.Ver mi? Mam 47r. A uz viem co je dolezite v nasom zivote ktory je len raz!!!
Ja uz mam tiez nadvahu a je mi to jedno pokial chcem zjest co chcem aj o polnoci.
Ale zas isto nechcem mat 80kg...to uz su tiez zdravotne problemy😊a trochu sa chcem udrzat aj pekna😊🙂

elvie38
5. jan 2021

@elvie38
Ver mi !!!! Stastie a zdravie je najdolezitejsie vykricnik...nie otaznik ...pardon

marsella_22
5. jan 2021

Ja by som Vám poradila z vlastnej skúsenosti: skúste siahnuť po knihách Antónie Mačingovej. Mne to veľmi pomohlo. Ľudia si totiž myslia, že keď vážia veľa, sú tuční. Nie je to však pravda. Ako píše Antónia, veľakrát zhadzujeme svalstvo a preto tá hmotnosť ide dolu. A pritom dôležité je zbaviť sa tukov. Ja by som Vám poradila zmeniť jedálniček. Pokojne aj celej rodiny. Vedie k zdravému životnému štýlu. A nemali by ste výčitky, keď si niečo dáte, lebo by ste mali harmonogram, kedy si to máte dať, alebo by sa také niečo nenachádzalo vo Vašej špajzi/chladničke. Držím Vám palce 🙏.

Strana
z3